Global levering
Vi sender globalt
Topprangerte Service
Utmerket kundeanmeldelser
Gratis retur
100% tilfredshet garantert
Livstidsstøtte
Med utvidede garantier
Global levering
Vi sender globalt
Samme dagssending
Ukedagens bestillinger satt før kl
Livstidsstøtte
Med utvidede garantier

CO2 Supermarket Anmeldelser

Kunde anmeldelser

Gjennomsnittlig rangering

Individuelle omtaler

Paulo N. Verifisert kjøper 22nd Oct 2019
Veldig bra produkt og enkel å installere, fungerer som en sjarm. Veldig bra produkt og enkel å installere, fungerer som en sjarm. SodaStream Connection Slange (CGA 320 - USA)
Bridgewater A. Verifisert kjøper 22nd Oct 2019
Jeg gledet meg til å skaffe dette utstyret. Når jeg åpner pakken, er denne enheten skinnende lys og godt laget. Jeg la denne bruspåfyllingsenheten på en sylinder med C02-gass. Det gikk ikke. Jeg prøvde flere forskjellige måter å fylle på brusstrømmen sylinder. Men kunne ikke fylle på nytt. Hva var problemet? Jeg hadde lest instruksjonene, og fikk en ny gå, fylte ikke på. Jeg gikk tilbake Les mer... Jeg gledet meg til å skaffe dette utstyret. Når jeg åpner pakken, er denne enheten skinnende lys og godt laget. Jeg la denne bruspåfyllingsenheten på en sylinder med C02-gass. Det gikk ikke. Jeg prøvde flere forskjellige måter å fylle på brusstrømmen sylinder. Men kunne ikke fylle på nytt. Hva var problemet? Jeg hadde lest instruksjonene, og fikk en ny gå, fylte ikke på. Jeg gikk tilbake til det grunnleggende når jeg leste instruksjonene, og innså at det jeg selv om jeg leste ikke var tilfelle. Jeg la ikke brusflaske-sylindrene i fryseren i leiekontrakt i 2 timer, jeg hadde heller ikke en rør-sylinder, og jeg hadde ikke fylt opp sylinderen sakte, da alle instruksjonene sto i e-posten. Da jeg prøvde å fylle på nytt etter å ha tatt vare på instruksjonene det fungerte, trenger jeg ikke nå å kjøpe brusflaskesylindere til £ 10,00 eller over fra brusstrøm. For et fantastisk produkt og jeg takker C02 Supermarket for hjelpen i denne saken. Derfor ga jeg dem 5 stjerner. SodaStream Cylinder Refill Adapter
Joakim A. Verifisert kjøper 14th Oct 2019
Totalt sett et godt sett for gode penger. Har bare kjørt den og har vært fornøyd så lenge. Den første adapteren ble byttet ut uten problemer i det hele tatt fordi den ikke var i funksjon. God service! // Jocke Totalt sett et godt sett for gode penger. Har bare kjørt den og har vært fornøyd så lenge. Den første adapteren ble byttet ut uten problemer i det hele tatt fordi den ikke var i funksjon. God service! // Jocke Avansert akvarium CO2 system for plantetank 80L - 500L
Danny P. Verifisert kjøper 8th Oct 2019
Må ha hvis du kjører C02 Må ha hvis du kjører C02 Intense Inline Atomizer CO2-diffuser - for 16 / 22mm slange
Fredrik E. Verifisert kjøper 4th Oct 2019
Stor adapter! Rask frakt og en flott butikk totalt sett! Stor adapter! Rask frakt og en flott butikk totalt sett! Avansert adapter for SodaStream-sylindere
Jo W. Verifisert kjøper 3rd Oct 2019
Jobbet utmerket, er enkelt å sette opp og gjør jobben perfekt Jobbet utmerket, er enkelt å sette opp og gjør jobben perfekt CO2-regulator med magnetventil og dobbeltmålere
Ronny A. Verifisert kjøper 3rd Oct 2019
Fin og rask behandling av bestilling. CO2 drop checker gjør jobben, godt fornøyd Fin og rask behandling av bestilling. CO2 drop checker gjør jobben, godt fornøyd Nano Size Glass CO2 Drop Checker
Lucie S. Verifisert kjøper 1st Oct 2019
Veldig praktisk. i tråd med mine forventninger. Veldig praktisk. i tråd med mine forventninger. Avansert adapter for SodaStream-sylindere
Lilli B. Verifisert kjøper 30th Sep 2019
Så glad for at jeg kjøpte denne enheten - denne enheten er ikke bare enkel å bruke, men har alle sikkerhetsfunksjonene som kreves for oppstyrsfrie fyllflasker. Vi har nå gode fizzy drinker til rundt 2p per liter (£ 1,30 ish per påfyll) - ikke mer avfallsflasker fra plast så gjør vårt beste for planeten mens vi får gode drinker, shopping og sparer mye pennies også - anbefaler 5 *** ** Les mer... Så glad for at jeg kjøpte denne enheten - denne enheten er ikke bare enkel å bruke, men har alle sikkerhetsfunksjonene som kreves for oppstyrsfrie fyllflasker. Vi har nå gode fizzy drinker til rundt 2p per liter (£ 1,30 ish per påfyll) - ikke mer avfallsflasker fra plast så gjør vårt beste for planeten mens vi får gode drinker, shopping og sparer mye pennies også - anbefaler 5 *** ** ++++++++ SodaStream Cylinder Refill Adapter
Klaus M. Verifisert kjøper 30th Sep 2019
Fin og veldig rask levering Fin og veldig rask levering CO2-regulator med magnetventil, dobbeltmålere og justerbart utgangstrykk
Se flere omtaler  Loading
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Se produkt

Someone added a product to their cart

Se produkt