Global levering
Vi sender globalt
Topprangerte Service
Utmerket kundeanmeldelser
Gratis retur
100% tilfredshet garantert
Livstidsstøtte
Med utvidede garantier
Global levering
Vi sender globalt
Samme dagssending
Ukedagens bestillinger satt før kl
Livstidsstøtte
Med utvidede garantier

CO2 Supermarket Anmeldelser

Kunde anmeldelser

Gjennomsnittlig rangering

Individuelle omtaler

James L. Verifisert kjøper 30th Sep 2022
Etter å ha kjøpt adapteren trodde jeg julen hadde kommet tidlig. Jeg bor på en øy i Orknøyene siden låsen på bryggebutikken vår ikke har klart å få tak i noen gassflasker og kan ikke kjøpe dem på nett da de ikke kan legges ut, så heldigvis var jeg ser på en video på u tube når jeg så noen demonstrere Les mer... Etter å ha kjøpt adapteren trodde jeg julen hadde kommet tidlig. Jeg bor på en øy i Orknøyene siden låsen på bryggebutikken vår ikke har klart å få tak i noen gassflasker og kan ikke kjøpe dem på nett da de ikke kan legges ut, så heldigvis var jeg ser på en video på u tube når jeg så noen demonstrere en hambleton bard adapter så jeg kjøpte en jeg er veldig glad for at jeg gjorde da vi hadde en brusstrøm som bare lå på kjøkkenet og gjorde ingenting og var en ting om å selge sammenlignet med bruken av liss-patronene som er ubrukelige og koster en formue Jeg var klar til å gi opp hjemmebryggingen før jeg så på u tube-videoen om adapteren nå er jeg en glad bamse igjen bortsett fra at jeg oppdager at noen ganger etter å ha brukt sylinderen til å sette gass i tønnen den lille ventilen på sodastream-sylinderen slår seg ikke av og du kan høre gassen slippe ut fra sylinderen. Jeg må prøve å presse ventilen ned for å stenge gassen er dette normalt eller bare jeg ikke gjør det riktig SodaStream Hambleton Bard S30 Adapter Injektor
Ioannis K. Verifisert kjøper 29th Sep 2022
Utmerket adapter, enklere å montere og bruke enn jeg trodde. Utmerket adapter, enklere å montere og bruke enn jeg trodde. SodaStream Cylinder Refill Adapter
Augustas V. Verifisert kjøper 29th Sep 2022
Nydelig glass, strålende laget og fungerer perfekt! Nydelig glass, strålende laget og fungerer perfekt! Flat-Bottom Glass CO2 Diffuser - Medium for akvarier opp til 150L
Gideon D. Verifisert kjøper 28th Sep 2022
Enkel å bruke og fungerer utmerket! Enkel å bruke og fungerer utmerket! Quooker Sylinder Refill Adapter
Richard G. Verifisert kjøper 28th Sep 2022
Utmerket kvalitet og veldig enkel å koble til. Det avtakbare munnstykket er veldig nyttig for å mate slangen mellom skap uten å måtte lage et stort hull. Utmerket kvalitet og veldig enkel å koble til. Det avtakbare munnstykket er veldig nyttig for å mate slangen mellom skap uten å måtte lage et stort hull. Quooker stor sylinder tilkoblingsslange (DIN 477 - Storbritannia / Europa)
Jim F. Verifisert kjøper 26th Sep 2022
Flott comms fra co2 supermarket og fortjener det gode ryktet alt levert raskt og dødenkelt å sette opp det hele. Ser virkelig frem til å se forbedringen dette gir. Flott comms fra co2 supermarket og fortjener det gode ryktet alt levert raskt og dødenkelt å sette opp det hele. Ser virkelig frem til å se forbedringen dette gir. Ultimate-SE Dual Stage CO2 System for Planted Aquarium Tank 20L - 500L+
Jeff H. Verifisert kjøper 25th Sep 2022
Flott..diffunderer veldig bra og gjør jobben perfekt. Det kan være mer effektive diffusorer, men jeg kan ikke forestille meg at det er noen som er så pene og fascinerende som dette. Flott..diffunderer veldig bra og gjør jobben perfekt. Det kan være mer effektive diffusorer, men jeg kan ikke forestille meg at det er noen som er så pene og fascinerende som dette. 9 Spiral Glass Petal Pollen CO2 Diffuser - For Akvarier opptil 180L
Gary G. Verifisert kjøper 24th Sep 2022
Fungerer perfekt gjør akkurat det den sier Fungerer perfekt gjør akkurat det den sier Avansert adapter for SodaStream sylindre
Robert S. Verifisert kjøper 23rd Sep 2022
For å være ærlig ble jeg mottatt skadet, men de sender en ny veldig raskt. Flott diffuser, fungerer bra nå. Veldig god service og kontakt!!! Jeg anbefaler! For å være ærlig ble jeg mottatt skadet, men de sender en ny veldig raskt. Flott diffuser, fungerer bra nå. Veldig god service og kontakt!!! Jeg anbefaler! Flat-Bottom Glass CO2 Diffuser - Ekstra stor for akvarier opp til 500L
Darren M. Verifisert kjøper 23rd Sep 2022
Like bra som toppmerket og billigere Like bra som toppmerket og billigere CO2 Drop Checker Solution 15ml
Se flere omtaler  Loading
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Se produkt

Someone added a product to their cart

Se produkt