Global levering
Vi sender globalt
Topprangerte Service
Utmerket kundeanmeldelser
Gratis retur
100% tilfredshet garantert
Livstidsstøtte
Med utvidede garantier
Global levering
Vi sender globalt
Samme dagssending
Ukedagens bestillinger satt før kl
Livstidsstøtte
Med utvidede garantier

CO2 Supermarket Anmeldelser

Kunde anmeldelser

Gjennomsnittlig rangering

Individuelle omtaler

Craig S. Verifisert kjøper 12th Apr 2024
Dette er en enorm oppgradering fra tankdiffuseren.. Jeg kan få en fin tåke av superfine bobler gjennom hele tanken. Filteret mitt resirkulerer også det co2-rike vannet tilbake i tanken Dette er en enorm oppgradering fra tankdiffuseren.. Jeg kan få en fin tåke av superfine bobler gjennom hele tanken. Filteret mitt resirkulerer også det co2-rike vannet tilbake i tanken Blizzard Inline Atomizer CO2 Diffuser - for 12 / 16mm slange
Edward J. Verifisert kjøper 11th Apr 2024
Jeg er veldig fornøyd med tjenesten og produktene. Mange takk Jeg er veldig fornøyd med tjenesten og produktene. Mange takk Ultimate-Pro Dual Stage CO2 System for Planted Aquarium Tank 20L - 500L+
Kai L. Verifisert kjøper 11th Apr 2024
Rask levering, enkel å installere og fungerer som en godbit Rask levering, enkel å installere og fungerer som en godbit Quooker sylinderkoblingsslange (DIN 477 - Storbritannia / Europa)
Troy J. Verifisert kjøper 10th Apr 2024
Veldig bra regulator, virker som utmerket kvalitet og superrask levering også Veldig bra regulator, virker som utmerket kvalitet og superrask levering også CO2-regulator med magnetventil, dobbeltmålere og justerbart utgangstrykk
Colin D. Verifisert kjøper 10th Apr 2024
Flott solenoid. Kontakten / forlengelsen er veldig nyttig å koble til regulatoren min. Jeg har også oppgradert til 12v-modellen, og jeg kan bekrefte at det er absolutt ingen støy. Flott solenoid. Kontakten / forlengelsen er veldig nyttig å koble til regulatoren min. Jeg har også oppgradert til 12v-modellen, og jeg kan bekrefte at det er absolutt ingen støy. CO2-solenoidventil for plantede akvarier
Ronald W. Verifisert kjøper 10th Apr 2024
Har ikke satt opp tanken min ennå, men virker som bra utstyr. Skal skrive en mer grundig anmeldelse når jeg har brukt den. Har ikke satt opp tanken min ennå, men virker som bra utstyr. Skal skrive en mer grundig anmeldelse når jeg har brukt den. Pro Aquarium CO2 System for Planted Tank 20L - 500L+
Amanda A. Verifisert kjøper 8th Apr 2024
Elsker denne regulatoren, enkel å sette opp og kontrollere, innebygd solenoid som fungerer utmerket på timer. Elsker denne regulatoren, enkel å sette opp og kontrollere, innebygd solenoid som fungerer utmerket på timer. Nano CO2-regulator med magnetventil og regulerbart utgangstrykk
Roberto Verifisert kjøper 8th Apr 2024
dette produktet er virkelig fantastisk, før jeg vannet det hadde jeg en ADA diffuser som jeg leverte 7 bobler per sekund med for å ha en konsentrasjon på 21 mg/liter, C02 boblene var veldig store og mange spredte seg oppover, erstattet med denne fantastiske forstøveren, alt har endret seg fantastisk til det bedre, med bare 4 bobler per sekund har jeg det samme resultatet på Les mer... dette produktet er virkelig fantastisk, før jeg vannet det hadde jeg en ADA diffuser som jeg leverte 7 bobler per sekund med for å ha en konsentrasjon på 21 mg/liter, C02 boblene var veldig store og mange spredte seg oppover, erstattet med denne fantastiske forstøveren, alt har endret seg fantastisk til det bedre, med bare 4 bobler per sekund har jeg det samme resultatet på 21 mg/liter C02-konsentrasjon, veldig små bobler "en vakker tåke som er fordelt i mine 225 liter" takket være uvurderlige råd fra teamet Jeg klarte å installere alt!! gratulerer så mye!! sterkt anbefalt UP Inline Atomizer CO2-diffusor - for 16 / 22mm slange
Jonathan C. Verifisert kjøper 8th Apr 2024
Veldig rask levering, veldig enkelt og raskt å sette opp. Vil anbefale dette systemet og dette selskapet. Veldig rask levering, veldig enkelt og raskt å sette opp. Vil anbefale dette systemet og dette selskapet. Pro Aquarium CO2 System for Planted Tank 20L - 500L+
Ray J. Verifisert kjøper 8th Apr 2024
Veldig bra! Det har gjort en enorm forbedring for plantene mine. Veldig bra! Det har gjort en enorm forbedring for plantene mine. Pro Aquarium CO2 System for Planted Tank 20L - 500L+
Se flere omtaler  Loading
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Se produkt

Someone added a product to their cart

Se produkt