Global levering
Vi sender globalt
Topprangerte Service
Utmerket kundeanmeldelser
Gratis retur
100% tilfredshet garantert
Livstidsstøtte
Med utvidede garantier
Global levering
Vi sender globalt
Samme dagssending
Ukedagens bestillinger satt før kl
Livstidsstøtte
Med utvidede garantier

CO2 Supermarket Anmeldelser

Kunde anmeldelser

Gjennomsnittlig rangering

Individuelle omtaler

Dennis . Verifisert kjøper 26th Jan 2022
Godt produkt utmerket kvalitet rask levering vil definitivt bruke igjen. Godt produkt utmerket kvalitet rask levering vil definitivt bruke igjen. Utskifting SodaStream Valve
Yom B. Verifisert kjøper 26th Jan 2022
Gjør som den sier, bruk den med ss s30 for å sette trykk på king keg. Ett sekund eksplosjon gjør underverker. Fungerer også praktisk med s30 pin ventil også. Gjør som den sier, bruk den med ss s30 for å sette trykk på king keg. Ett sekund eksplosjon gjør underverker. Fungerer også praktisk med s30 pin ventil også. SodaStream Hambleton Bard S30 Adapter Injektor
Simon K. Verifisert kjøper 26th Jan 2022
Virkelig bra CO2-system, jeg ble positivt overrasket over kvaliteten på alt, spesielt regulatoren som er enestående. Veldig fornøyd med kjøpet mitt og tjenesten fra CO2 Supermarket Virkelig bra CO2-system, jeg ble positivt overrasket over kvaliteten på alt, spesielt regulatoren som er enestående. Veldig fornøyd med kjøpet mitt og tjenesten fra CO2 Supermarket Ultimate-Pro Dual Stage CO2-system for plantet akvarietank 20L - 500L +
Henry W. Verifisert kjøper 25th Jan 2022
Jeg ble anbefalt dette systemet av en venn som brukte det og fikk et godt resultat, og jeg er glad for å si at nå kan jeg også anbefale det. Den er veldig godt satt sammen, enkel å bruke og plantene mine vokser veldig bra. God service fra CO2 Supermarket også og alt kom neste dag og alt er av veldig god kvalitet. Jeg ble anbefalt dette systemet av en venn som brukte det og fikk et godt resultat, og jeg er glad for å si at nå kan jeg også anbefale det. Den er veldig godt satt sammen, enkel å bruke og plantene mine vokser veldig bra. God service fra CO2 Supermarket også og alt kom neste dag og alt er av veldig god kvalitet. Pro Aquarium CO2 System for Planted Tank 20L - 500L +
Janice C. Verifisert kjøper 25th Jan 2022
Koblet den til Corny-tønnen min og den fungerer strålende. Koblet den til Corny-tønnen min og den fungerer strålende. Homebrew Keg CO2 Regulator med doble målere og justerbart utgangstrykk
Mike C. Verifisert kjøper 21st Jan 2022
Utmerket og instruksjonene gitt er klare. Vil anbefale væskeavtakssylindre da det er vanskelig å snu dem siden de er veldig tunge. Utmerket og instruksjonene gitt er klare. Vil anbefale væskeavtakssylindre da det er vanskelig å snu dem siden de er veldig tunge. SodaStream Cylinder Refill Adapter
Sean P. Verifisert kjøper 21st Jan 2022
God adapter, godt laget og fungerer bra God adapter, godt laget og fungerer bra Adapter for SodaStream sylindre
Rod B. Verifisert kjøper 20th Jan 2022
Veldig rask porto flott vare fungerer en godbit sparer noen få Penny's no more co2 canisters å bekymre seg for jubel Veldig rask porto flott vare fungerer en godbit sparer noen få Penny's no more co2 canisters å bekymre seg for jubel SodaStream tilkoblingsslange (DIN 477 - Storbritannia / Europa)
Ben H. Verifisert kjøper 20th Jan 2022
Jeg var helt ny på CO2 og jeg hadde mange forhåndssalgsspørsmål som ble besvart veldig godt av (en veldig tålmodig) CO2 Supermarket. Bestilte klokken 15.30 og alt kom med meg klokken 10 neste morgen - utrolig! Jeg klarte å sette opp det hele uten problemer og etter noen uker kan jeg se at plantene mine nå trives. Topp selskap, topp produkter og topp service. Les mer... Jeg var helt ny på CO2 og jeg hadde mange forhåndssalgsspørsmål som ble besvart veldig godt av (en veldig tålmodig) CO2 Supermarket. Bestilte klokken 15.30 og alt kom med meg klokken 10 neste morgen - utrolig! Jeg klarte å sette opp det hele uten problemer og etter noen uker kan jeg se at plantene mine nå trives. Topp selskap, topp produkter og topp service. Mnay takk! Pro Aquarium CO2 System for Planted Tank 20L - 500L +
Tailor A. Verifisert kjøper 20th Jan 2022
Godt laget, solid og gjør akkurat det den er ment for. Godt laget, solid og gjør akkurat det den er ment for. SodaStream Cylinder Refill Adapter
Se flere omtaler  Loading
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Se produkt

Someone added a product to their cart

Se produkt