Global levering
Vi sender globalt
Topprangerte Service
Utmerket kundeanmeldelser
Gratis retur
100% tilfredshet garantert
Livstidsstøtte
Med utvidede garantier
Global levering
Vi sender globalt
Samme dagssending
Ukedagens bestillinger satt før kl
Livstidsstøtte
Med utvidede garantier

CO2 Supermarket Anmeldelser

Kunde anmeldelser

Gjennomsnittlig rangering

Individuelle omtaler

Ronny A. Verifisert kjøper 3rd Oct 2019
Fin og rask behandling av bestilling. CO2 drop checker gjør jobben, godt fornøyd Fin og rask behandling av bestilling. CO2 drop checker gjør jobben, godt fornøyd Nano Size Glass CO2 Drop Checker
Cedric A. Verifisert kjøper 3rd Sep 2019
VELDIG GOD KVALITET OG DESIGN VELDIG GOD KVALITET OG DESIGN U-Shape Glass CO2 Drop Checker
Mark R. Verifisert kjøper 31st Aug 2019
Kjører jobben med 2 bar Bra coms og rask levering Kjører jobben med 2 bar Bra coms og rask levering Bazooka Atomizer CO2 Diffuser - 70mm for akvarier opptil 300L
Rob C. Verifisert kjøper 30th Aug 2019
Virkelig fornøyd med dette, jeg fikk en brusstrøm fra Argos og montert adapteren ikke noe problem. Jeg kjøpte også skivene også, men trengte dem ikke. Jeg kan anbefale det, og det er mye bedre enn de gamle hambleton bard-sylindrene. Brusflaske-sylindrene er ganske lange, så du trenger tilstrekkelig plass over fatet til å passe på. Virkelig fornøyd med dette, jeg fikk en brusstrøm fra Argos og montert adapteren ikke noe problem. Jeg kjøpte også skivene også, men trengte dem ikke. Jeg kan anbefale det, og det er mye bedre enn de gamle hambleton bard-sylindrene. Brusflaske-sylindrene er ganske lange, så du trenger tilstrekkelig plass over fatet til å passe på. SodaStream Hambleton Bard S30 Adapter Injektor
David M. Verifisert kjøper 19th Aug 2019
Opprinnelig bestilte jeg feil versjon, men dette ble veldig raskt løst av Martin. Min SodaStream er nå i gang. Utmerket service. Opprinnelig bestilte jeg feil versjon, men dette ble veldig raskt løst av Martin. Min SodaStream er nå i gang. Utmerket service. Adapter for Australia og New Zealand SodaStream Sylindere
John W. Verifisert kjøper 19th Aug 2019
Ser bra ut i akvarium, god kundeservice fra CO2 Supermarket også Ser bra ut i akvarium, god kundeservice fra CO2 Supermarket også Flat-Bottom Glass CO2 Diffuser - Ekstra stor for akvarier opp til 500L
Frode O. Verifisert kjøper 16th Aug 2019
I cannot think of any other webshop I've purchased anythin from with such speed and service. It took only 20 minutes from I placed the order, and till I received confirmation that it was sent! When it arrived, the solenoid valve was with wrong power connection and voltage. I notified CO2 Supermarket, and they sent me a new power coil the same day. Thank you very much Martin for outstanding service! The Les mer... I cannot think of any other webshop I've purchased anythin from with such speed and service. It took only 20 minutes from I placed the order, and till I received confirmation that it was sent! When it arrived, the solenoid valve was with wrong power connection and voltage. I notified CO2 Supermarket, and they sent me a new power coil the same day. Thank you very much Martin for outstanding service! The kit itself was also flawless. I can hghly recomend CO2 Supermarket to anyone. Avansert akvarium CO2 system for plantetank 80L - 500L
Dimitri S. Verifisert kjøper 13th Aug 2019
Flott produkt, fungerer bra og leveringstid ok. Det rapporteres ikke om lekkasje mellom flasken og adapteren mot andre produkter som ofte har problemet. Jeg anbefaler. Flott produkt, fungerer bra og leveringstid ok. Det rapporteres ikke om lekkasje mellom flasken og adapteren mot andre produkter som ofte har problemet. Jeg anbefaler. Adapter for SodaStream Sylindere
Fokke B. Verifisert kjøper 4th Aug 2019
Første gang jeg har bestilt fra deg, vil dette absolutt ikke være siste gang, veldig fornøyd med leveransen Første gang jeg har bestilt fra deg, vil dette absolutt ikke være siste gang, veldig fornøyd med leveransen UP Inline Atomizer CO2-diffusor - for 16 / 22mm slange
Adam C. Verifisert kjøper 1st Aug 2019
Det fungerer i motsetning til billigere på eBay. Leveringen var rask også. Kjører ganske varmt som jeg ikke trodde DC-versjonen var ment, men ikke forårsaker noen problemer. Det fungerer i motsetning til billigere på eBay. Leveringen var rask også. Kjører ganske varmt som jeg ikke trodde DC-versjonen var ment, men ikke forårsaker noen problemer. CO2-solenoidventil for plantede akvarier
Se flere omtaler  Loading
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Se produkt

Someone added a product to their cart

Se produkt