Global levering
Vi sender globalt
Topprangerte Service
Utmerket kundeanmeldelser
Gratis retur
100% tilfredshet garantert
Livstidsstøtte
Med utvidede garantier
Global levering
Vi sender globalt
Samme dagssending
Ukedagens bestillinger satt før kl
Livstidsstøtte
Med utvidede garantier

CO2 Supermarket Anmeldelser

Kunde anmeldelser

Gjennomsnittlig rangering

Individuelle omtaler

Sam R. Verifisert kjøper 28th Jan 2023
God kvalitet og enkel å bruke! God kvalitet og enkel å bruke! Nano CO2-regulator med magnetventil og regulerbart utgangstrykk
John M. Verifisert kjøper 28th Jan 2023
Denne smarte dingsen er svaret på mitt hjemmebryggende trykkproblem. Det fulgte med en reserveskive som jeg dumt prøvde å passe sammen med den allerede monterte innvendige skiven, noe som betydde at adapteren ikke ville skru helt fast på CO2-sylinderen. Men etter å ha kontaktet de veldig hjelpsomme folkene på CO2 Supermarket og fått vite at adapteren ble utstyrt Les mer... Denne smarte dingsen er svaret på mitt hjemmebryggende trykkproblem. Det fulgte med en reserveskive som jeg dumt prøvde å passe sammen med den allerede monterte innvendige skiven, noe som betydde at adapteren ikke ville skru helt fast på CO2-sylinderen. Men etter å ha kontaktet de veldig hjelpsomme folkene på CO2 Supermarket og fått vite at adapteren ble utstyrt med tetningsskiven, skrudde adapteren seg perfekt på sylinderen og fungerer en godbit. SodaStream Hambleton Bard S30 Adapter Injektor
Adam T. Verifisert kjøper 27th Jan 2023
Systemet er flott og fungerer akkurat som jeg hadde håpet, og tanken min ser fantastisk ut nå. Jeg kan også berømme teamet på CO2 Supermarket som hjalp meg med et innledende oppsettproblem som var brukerfeil (jeg hadde ikke montert den lille O-ringen på nåleventilen før jeg skrudde på bobletelleren). Systemet er flott og fungerer akkurat som jeg hadde håpet, og tanken min ser fantastisk ut nå. Jeg kan også berømme teamet på CO2 Supermarket som hjalp meg med et innledende oppsettproblem som var brukerfeil (jeg hadde ikke montert den lille O-ringen på nåleventilen før jeg skrudde på bobletelleren). Pro Aquarium CO2 System for Planted Tank 20L - 500L+
Adam F. Verifisert kjøper 25th Jan 2023
Virkelig bra kvalitetssett, som holder trykket godt. Følsom nåleventil, som holder posisjonen godt og holder bobletallet konsekvent. Flott kommunikasjon fra selskapet da jeg bestilte en ventil for å passe til sodastream, men trengte noe annet. Alt i alt, veldig fornøyd med kjøpet Virkelig bra kvalitetssett, som holder trykket godt. Følsom nåleventil, som holder posisjonen godt og holder bobletallet konsekvent. Flott kommunikasjon fra selskapet da jeg bestilte en ventil for å passe til sodastream, men trengte noe annet. Alt i alt, veldig fornøyd med kjøpet Nano Aquarium CO2 System for Planted Tank 20L - 100L
Tom W. Verifisert kjøper 25th Jan 2023
Plantene mine vokser som aldri før, fantastisk! Plantene mine vokser som aldri før, fantastisk! Ultimate-SE Dual Stage CO2 System for Planted Aquarium Tank 20L - 500L+
Pete L. Verifisert kjøper 25th Jan 2023
Enkel å bruke selv for en teknofob som meg og veldig presis. Så mye enklere med dette enn å gjøre det manuelt Enkel å bruke selv for en teknofob som meg og veldig presis. Så mye enklere med dette enn å gjøre det manuelt Akvariumgjødsel Doseringspumpe 2 Utgang
David P. Verifisert kjøper 21st Jan 2023
Regulatoren er mye mer omfattende (det er et beist!) og robust enn jeg forventet, så jeg er veldig positivt overrasket over den. Dette er absolutt ikke noe billig og dårlig laget utstyr, det er av veldig god kvalitet og det er absolutt et røverkjøp for under £150! Den har kjørt i noen dager nå og opprettholder innstilt trykk og flyt med utrolig nøyaktighet. Les mer... Regulatoren er mye mer omfattende (det er et beist!) og robust enn jeg forventet, så jeg er veldig positivt overrasket over den. Dette er absolutt ikke noe billig og dårlig laget utstyr, det er av veldig god kvalitet og det er absolutt et røverkjøp for under £150! Den har kjørt i noen dager nå og opprettholder innstilt trykk og flyt med utrolig nøyaktighet. Hvis du kjøper denne kan jeg garantere at du ikke vil bli skuffet over den. Ultimate-Pro Dual Stage CO2 Regulator
Edward L. Verifisert kjøper 21st Jan 2023
Virkelig god, enkel å koble til og lett å ta fra hverandre for vedlikehold/rengjøring Virkelig god, enkel å koble til og lett å ta fra hverandre for vedlikehold/rengjøring Blizzard Inline Atomizer CO2 Diffuser - for 12 / 16mm slange
Ian Y. Verifisert kjøper 20th Jan 2023
Dens klare CO2-sikre slange i plast - hva mer kan sies. Effektiv bestilling og levering - vil deffo bestille mer fra denne butikken! Dens klare CO2-sikre slange i plast - hva mer kan sies. Effektiv bestilling og levering - vil deffo bestille mer fra denne butikken! 4 / 6mm Klar Polyuretan CO2 Resistant Tubing
John R. Verifisert kjøper 16th Jan 2023
Kvalitetsprodukt og service. Jeg vil gjerne anbefale til alle som leter etter et CO2-system. Kvalitetsprodukt og service. Jeg vil gjerne anbefale til alle som leter etter et CO2-system. Pro Aquarium CO2 System for Planted Tank 20L - 500L+
Se flere omtaler  Loading
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Se produkt

Someone added a product to their cart

Se produkt