Global levering
Vi sender globalt
Topprangerte Service
Utmerket kundeanmeldelser
Gratis retur
100% tilfredshet garantert
Livstidsstøtte
Med utvidede garantier
Global levering
Vi sender globalt
Samme dagssending
Ukedagens bestillinger satt før kl
Livstidsstøtte
Med utvidede garantier

CO2 Supermarket Anmeldelser

Kunde anmeldelser

Gjennomsnittlig rangering

Individuelle omtaler

Mikael N. Verifisert kjøper 25th Jun 2022
Fungerer utmerket og du har også fått en ekstra pakning, noe som settes pris på. Sparer mye penger på å kunne bruke en vanlig sodastream-flaske i stedet for de dyre nanoflaskene og disse holder godt mye lenger også. Fungerer utmerket og du har også fått en ekstra pakning, noe som settes pris på. Sparer mye penger på å kunne bruke en vanlig sodastream-flaske i stedet for de dyre nanoflaskene og disse holder godt mye lenger også. Nano Regulator til SodaStream Adapter
Mel C. Verifisert kjøper 23rd Jun 2022
Utmerket produkt. Lett å bruke. Utmerket produkt. Lett å bruke. Avansert Adapter for Australia og New Zealand SodaStream Sylindere
Douglas W. Verifisert kjøper 23rd Jun 2022
Enkel å bruke, veldig nøyaktig og fungerer veldig bra. Her er et tips – koble hele kontrolleren til en timerplugg for å være 100 % sikker på at du ikke vil dosere CO2 når lysene er av. Enkel å bruke, veldig nøyaktig og fungerer veldig bra. Her er et tips – koble hele kontrolleren til en timerplugg for å være 100 % sikker på at du ikke vil dosere CO2 når lysene er av. WEIPRO pH CO2-kontroller for plantede akvarier
Simon A. Verifisert kjøper 22nd Jun 2022
Koblet til min tropica reg ikke noe problem, og utvidelsen er god for å gi en sterk forbindelse. Fungerer utmerket! Koblet til min tropica reg ikke noe problem, og utvidelsen er god for å gi en sterk forbindelse. Fungerer utmerket! CO2-solenoidventil for plantede akvarier
Neil B. Verifisert kjøper 21st Jun 2022
Som en nybegynner i CO2-verdenen. Det er lett å gå seg vill i en verden av billige regulatorer med navn som ikke kan uttales på de gigantiske nettstedene vi alle kjenner. Så etter mye sjelesøk. Jeg plumpet for disse gutta og regulatoren deres. De andre tingene du får er helt fine, men du kan enkelt plukke dem opp separat, Så etter å ha kjøpt min Les mer... Som en nybegynner i CO2-verdenen. Det er lett å gå seg vill i en verden av billige regulatorer med navn som ikke kan uttales på de gigantiske nettstedene vi alle kjenner. Så etter mye sjelesøk. Jeg plumpet for disse gutta og regulatoren deres. De andre tingene du får er helt fine, men du kan enkelt plukke dem opp separat, Så etter å ha kjøpt min sodastream-sylinder fra Sainsburys og en liten hikking i å koble den til, noe som etterlot ganske mye CO2 i min umiddelbare nærhet. Jeg var i gang. Så skjønte jeg at jeg hadde mistet den større O-ringen i bobletelleren fordi den ikke ville tette. En enkel e-post til disse gutta, og erstatningen var på dørmatten min innen 36 timer. Jeg har nå en frodig gjengrodd skog av planter og en requlator som fungerer feilfritt. Jeg er glad jeg brukte pengene mine på dette og støtten til CO2 Supermarket. Heier Neil Ultimate-SE Dual Stage CO2 System for Planted Aquarium Tank 20L - 500L+
Philippe G. Verifisert kjøper 21st Jun 2022
upåklagelig tilsvarer nøyaktig hva jeg forventet mottatt en uke senere takk igjen upåklagelig tilsvarer nøyaktig hva jeg forventet mottatt en uke senere takk igjen Avansert adapter for engangs CO2-sylindre
Brenden D. Verifisert kjøper 19th Jun 2022
Den første hadde litt av en chip ut av keramikken som fikk all gassen til å unnslippe fra det ene stedet, jeg kontaktet support som ba meg sende en video for å vise problemet, noe jeg gjorde, og de sendte en erstatning som kom dagen etter. Ikke deres feil og taklet situasjonen bra. Den første hadde litt av en chip ut av keramikken som fikk all gassen til å unnslippe fra det ene stedet, jeg kontaktet support som ba meg sende en video for å vise problemet, noe jeg gjorde, og de sendte en erstatning som kom dagen etter. Ikke deres feil og taklet situasjonen bra. Flat-Bottom Glass CO2 Diffuser - Ekstra stor for akvarier opp til 500L
Edgar S. Verifisert kjøper 18th Jun 2022
CO2 Supermarket var flinke til å svare på alle mine verdslige spørsmål, og var veldig tålmodige og grundige i svarene sine, selv om de må bli spurt om det samme en million ganger. Jeg valgte det to-trinns systemet fordi jeg ønsket å beskytte mot slutten av tankdump / EOTD fordi jeg beholder dyre Discus og å miste dem ville være ødeleggende. Les mer... CO2 Supermarket var flinke til å svare på alle mine verdslige spørsmål, og var veldig tålmodige og grundige i svarene sine, selv om de må bli spurt om det samme en million ganger. Jeg valgte det to-trinns systemet fordi jeg ønsket å beskytte mot slutten av tankdump / EOTD fordi jeg beholder dyre Discus og å miste dem ville være ødeleggende. Settet er veldig bra og alt er av god kvalitet, og jeg er sikker på at det vil vare veldig lenge, og det var veldig enkelt å koble alt sammen. Jeg har brukt den i noen uker nå, og den ekstra planteveksten jeg ikke ser er fantastisk, jeg trodde aldri jeg skulle få et problem med å måtte tynne ut plantene siden jeg alltid har slitt med å få god vekst ! Solenoiden er en flott funksjon slik at jeg kan koordinere den med lysene, og jeg fant dråpekontrollen spesielt nyttig for å få riktig doseringsnivå. Oppsummert kan jeg virkelig ikke utsette CO2 Supermarket, det har vært en fornøyelse å ha med dem å gjøre, og jeg kan anbefale dem og dette CO2-systemet til alle som ønsker å kjøpe et. Tusen takk fra en veldig fornøyd kunde! Ultimate-SE Dual Stage CO2 System for Planted Aquarium Tank 20L - 500L+
Eugene G. Verifisert kjøper 18th Jun 2022
Koble den til et CO2 brannslukningsapparat og fungerer en godbit! Rask levering Jeg bestilte kl 15:30 og den var med meg neste morgen kl 10! Jeg skulle ønske jeg hadde funnet deg før jeg fikk det elendige systemet fra JBL (som gikk i stykker etter noen måneder!!!) Jeg kommer garantert til å bruke deg når de andre CO2-bitene må skiftes ut. Koble den til et CO2 brannslukningsapparat og fungerer en godbit! Rask levering Jeg bestilte kl 15:30 og den var med meg neste morgen kl 10! Jeg skulle ønske jeg hadde funnet deg før jeg fikk det elendige systemet fra JBL (som gikk i stykker etter noen måneder!!!) Jeg kommer garantert til å bruke deg når de andre CO2-bitene må skiftes ut. CO2-regulator med magnetventil, dobbeltmålere og justerbart utgangstrykk
Alan D. Verifisert kjøper 18th Jun 2022
Fantastisk vare det gjør akkurat det jeg trengte. Ekstremt sterk slange og god kvalitet så jeg er sikker på at den varer lenger enn jeg gjør! Fantastisk vare det gjør akkurat det jeg trengte. Ekstremt sterk slange og god kvalitet så jeg er sikker på at den varer lenger enn jeg gjør! SodaStream tilkoblingsslange (DIN 477 - Storbritannia / Europa)
Se flere omtaler  Loading
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Se produkt

Someone added a product to their cart

Se produkt