Global levering
Vi sender globalt
Topprangerte Service
Utmerket kundeanmeldelser
Gratis retur
100% tilfredshet garantert
Livstidsstøtte
Med utvidede garantier
Global levering
Vi sender globalt
Samme dagssending
Ukedagens bestillinger satt før kl
Livstidsstøtte
Med utvidede garantier
Hjem > Adaptere For CO2-regulatorer > SodaStream Cylinder Adaptere > Sodastream Hambleton Bard S30 Adapter Injektor

SodaStream Hambleton Bard S30 Adapter Injektor

161,99 kr
SodaStream Hambleton Bard S30 Adapter Injektor
26,99 kr
SodaStream Adapter Seal / Washer (2 stk)
 
 

Nøkkelord

  • Passer til 'ny' (det er 10 år gammel) stil 60L SodaStream sylinder.
  • Setter inn i Hambleton Bard / S30 ventil.
  • Injiserer CO2 i keg ved å trykke ned på ventilen.
  • Enkel og enkel å bruke.

Beskrivelse

Hambleton Bard / S30 SodaStream-sprøyten er endelig her! I årevis har vi hatt homebrew entusiaster kontakt oss for å spørre om vi produserte dette produktet, og nå er vi glade for å si at ja det gjør vi!

Adapteren vil skrue på * NYHET * -stilen til SodaStream sylinder som for tiden selges i butikker, og ved å trykke ned på en Hambleton Bard / S30-ventil, vil den injisere et sprut av CO2 i keggen.
 

Kunde anmeldelser

Gjennomsnittlig rangering

Individuelle omtaler

Rob C. Verifisert kjøper 30th Aug 2019
Virkelig fornøyd med dette, jeg fikk en brusstrøm fra Argos og montert adapteren ikke noe problem. Jeg kjøpte også skivene også, men trengte dem ikke. Jeg kan anbefale det, og det er mye bedre enn de gamle hambleton bard-sylindrene. Brusflaske-sylindrene er ganske lange, så du trenger tilstrekkelig plass over fatet til å passe på. Virkelig fornøyd med dette, jeg fikk en brusstrøm fra Argos og montert adapteren ikke noe problem. Jeg kjøpte også skivene også, men trengte dem ikke. Jeg kan anbefale det, og det er mye bedre enn de gamle hambleton bard-sylindrene. Brusflaske-sylindrene er ganske lange, så du trenger tilstrekkelig plass over fatet til å passe på.
Andy L. Verifisert kjøper 5th Apr 2019
Tillater sodastrømbeholdere å brukes med standard Hambleton Bard CO2-beslag (S30). Fungerer perfekt! Tillater sodastrømbeholdere å brukes med standard Hambleton Bard CO2-beslag (S30). Fungerer perfekt!
David H. Verifisert kjøper 27th Mar 2019
Tilpasset dette til min Sodastream-sylinder, men midtdysen var for lang og aktiverte sylinderen så snart den ble strammet opp. Jeg måtte sette en liten vaskemaskin inn i adapteren for å flytte den bort fra sylinderventilen. På prisen på adapteren var det ikke verdt det ekstra stresset med å returnere det. Det fungerer nå som det skal. Tilpasset dette til min Sodastream-sylinder, men midtdysen var for lang og aktiverte sylinderen så snart den ble strammet opp. Jeg måtte sette en liten vaskemaskin inn i adapteren for å flytte den bort fra sylinderventilen. På prisen på adapteren var det ikke verdt det ekstra stresset med å returnere det. Det fungerer nå som det skal.
Michael M. Verifisert kjøper 23rd Feb 2019
Fungerer perfekt, mottatt det mindre enn 48 timer etter bestilling. Utmerket service. Fungerer perfekt, mottatt det mindre enn 48 timer etter bestilling. Utmerket service.
Rob N. Verifisert kjøper 22nd Feb 2019
Gjør hva det skal. God passform, ingen lekkasjer, virker godt laget. Gjør hva det skal. God passform, ingen lekkasjer, virker godt laget.
Dave S. Verifisert kjøper 16th Jan 2019
Leveres raskt og det fungerer. Takk. Leveres raskt og det fungerer. Takk.
Michael C. Verifisert kjøper 19th Oct 2018
Bare jobben denne adapteren. Bare jobben denne adapteren.
Robert B. Verifisert kjøper 14th Oct 2018
Utmerket produkt, godt laget og veldig nyttig. Hvis jeg fikk lov til å legge inn en lenke til videovurderingen min, så er det her.... https: //youtu.be/vOwntmFrMi8 Utmerket produkt, godt laget og veldig nyttig. Hvis jeg fikk lov til å legge inn en lenke til videovurderingen min, så er det her.... https: //youtu.be/vOwntmFrMi8
John B. Verifisert kjøper 11th Jul 2018
Fungerer etter behov. Flott produkt Fungerer etter behov. Flott produkt
Michael R. Verifisert kjøper 3rd Apr 2018
Denne delen var ikke for meg det var for en kompis av meg, men jeg vil si det var flott, rask service takk. Denne delen var ikke for meg det var for en kompis av meg, men jeg vil si det var flott, rask service takk.
Se flere omtaler  Loading
SodaStream Hambleton Bard Injector
klikk på bildet for å vise hele skjermen

Fotogalleri

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Se produkt

Someone added a product to their cart

Se produkt