Global levering
Vi sender globalt
Topprangerte Service
Utmerket kundeanmeldelser
Gratis retur
100% tilfredshet garantert
Livstidsstøtte
Med utvidede garantier
Global levering
Vi sender globalt
Samme dagssending
Ukedagens bestillinger satt før kl
Livstidsstøtte
Med utvidede garantier
Hjem > Adaptere For CO2-regulatorer > SodaStream Cylinder Adaptere > Sodastream Hambleton Bard S30 Adapter Injektor

SodaStream Hambleton Bard S30 Adapter Injektor

185,49 kr
SodaStream Hambleton Bard S30 Adapter Injektor
28,49 kr
SodaStream Adapter Seal / Washer (2 stk)
 

Nøkkelord

  • Passer til 'ny' (det er 10 år gammel) stil 60L SodaStream sylinder.
  • Setter inn i Hambleton Bard / S30 ventil.
  • Injiserer CO2 i keg ved å trykke ned på ventilen.
  • Enkel og enkel å bruke.
 

Beskrivelse

Hambleton Bard / S30 SodaStream-sprøyten er endelig her! I årevis har vi hatt homebrew entusiaster kontakt oss for å spørre om vi produserte dette produktet, og nå er vi glade for å si at ja det gjør vi!

Adapteren vil skrue på * NYHET * -stilen til SodaStream sylinder som for tiden selges i butikker, og ved å trykke ned på en Hambleton Bard / S30-ventil, vil den injisere et sprut av CO2 i keggen.
 

Kunde anmeldelser

Gjennomsnittlig rangering

Individuelle omtaler

Terence O. Verifisert kjøper 26th Jan 2024
Fungerer bra og et utmerket produkt. Fungerer bra og et utmerket produkt.
Kevin S. Verifisert kjøper 4th Dec 2023
Fantastisk produkt. Akkurat det jeg lette etter Fantastisk produkt. Akkurat det jeg lette etter
Anthony W. Verifisert kjøper 19th Nov 2023
strålende. flott for hjemmebryggere med s30 fathetten, den passer på en sodastream-beholder og sprøyter co2 inn i fatet, ikke lenger leting etter hamblton bard-gasspåfyllingen. mange takk strålende. flott for hjemmebryggere med s30 fathetten, den passer på en sodastream-beholder og sprøyter co2 inn i fatet, ikke lenger leting etter hamblton bard-gasspåfyllingen. mange takk
Tim H. Verifisert kjøper 13th Oct 2023
Godt laget, presis passform, anbefalt, litt kostbar. Godt laget, presis passform, anbefalt, litt kostbar.
Scott S. Verifisert kjøper 12th Sep 2023
Enkel å bruke og fungerer bra. Sørg for at du får den blå / skru inn typen SodaStream-sylinder, og det er nå også en Pink / Quick-Connect-type. Enkel å bruke og fungerer bra. Sørg for at du får den blå / skru inn typen SodaStream-sylinder, og det er nå også en Pink / Quick-Connect-type.
Angus W. Verifisert kjøper 16th Jun 2023
Akkurat det jeg ønsket, høykvalitets montering. Akkurat det jeg ønsket, høykvalitets montering.
Geoffrey B. Verifisert kjøper 30th Jan 2023
Utmerket adapter for hjemmebryggetønne, god pris og veldig rask levering (neste dag!) Utmerket adapter for hjemmebryggetønne, god pris og veldig rask levering (neste dag!)
John M. Verifisert kjøper 28th Jan 2023
Denne smarte dingsen er svaret på mitt hjemmebryggende trykkproblem. Det fulgte med en reserveskive som jeg dumt prøvde å passe sammen med den allerede monterte innvendige skiven, noe som betydde at adapteren ikke ville skru helt fast på CO2-sylinderen. Men etter å ha kontaktet de veldig hjelpsomme folkene på CO2 Supermarket og fått vite at adapteren ble utstyrt Les mer... Denne smarte dingsen er svaret på mitt hjemmebryggende trykkproblem. Det fulgte med en reserveskive som jeg dumt prøvde å passe sammen med den allerede monterte innvendige skiven, noe som betydde at adapteren ikke ville skru helt fast på CO2-sylinderen. Men etter å ha kontaktet de veldig hjelpsomme folkene på CO2 Supermarket og fått vite at adapteren ble utstyrt med tetningsskiven, skrudde adapteren seg perfekt på sylinderen og fungerer en godbit.
Stephen Y. Verifisert kjøper 5th Nov 2022
Flott gjør gobben bra. Takk. Flott gjør gobben bra. Takk.
James L. Verifisert kjøper 30th Sep 2022
Etter å ha kjøpt adapteren trodde jeg julen hadde kommet tidlig. Jeg bor på en øy i Orknøyene siden låsen på bryggebutikken vår ikke har klart å få tak i noen gassflasker og kan ikke kjøpe dem på nett da de ikke kan legges ut, så heldigvis var jeg ser på en video på u tube når jeg så noen demonstrere Les mer... Etter å ha kjøpt adapteren trodde jeg julen hadde kommet tidlig. Jeg bor på en øy i Orknøyene siden låsen på bryggebutikken vår ikke har klart å få tak i noen gassflasker og kan ikke kjøpe dem på nett da de ikke kan legges ut, så heldigvis var jeg ser på en video på u tube når jeg så noen demonstrere en hambleton bard adapter så jeg kjøpte en jeg er veldig glad for at jeg gjorde da vi hadde en brusstrøm som bare lå på kjøkkenet og gjorde ingenting og var en ting om å selge sammenlignet med bruken av liss-patronene som er ubrukelige og koster en formue Jeg var klar til å gi opp hjemmebryggingen før jeg så på u tube-videoen om adapteren nå er jeg en glad bamse igjen bortsett fra at jeg oppdager at noen ganger etter å ha brukt sylinderen til å sette gass i tønnen den lille ventilen på sodastream-sylinderen slår seg ikke av og du kan høre gassen slippe ut fra sylinderen. Jeg må prøve å presse ventilen ned for å stenge gassen er dette normalt eller bare jeg ikke gjør det riktig
Se flere omtaler  Loading
SodaStream Hambleton Bard Injector
klikk på bildet for å vise hele skjermen

Fotogalleri

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Se produkt

Someone added a product to their cart

Se produkt