Global levering
Vi sender globalt
Topprangerte Service
Utmerket kundeanmeldelser
Gratis retur
100% tilfredshet garantert
Livstidsstøtte
Med utvidede garantier
Global levering
Vi sender globalt
Samme dagssending
Ukedagens bestillinger satt før kl
Livstidsstøtte
Med utvidede garantier

Standardinstruksjonsinstruksjonsinstruksjoner

Merk: Adapteren vist i denne guiden er SodaStream-adapteren, men den samme installasjonsprosedyren gjelder for "engangs CO2-sylinder" og "Paintball CGA 320" -adaptere.

Kjøp denne adapteren her

Foto av en SodaStream-adapter solgt i CO2-systemer fra CO2 Supermarket.

Video


Steg for steg

Trekk adapteren til co2-regulatoren
Trinn 1) Koble regulatoren til adapteren ved hjelp av to skiftenøkler eller skiftenøkler; en for regulatormutteren og en for adapteren. Forsøk ikke å stramme delene hånd, da det vil føre til en dårlig tetning mellom de to delene.
Slå på CO2-magnetplugg
Trinn 2) Hvis regulatoren din har en magnetventil, koble den til og slå den på.
Åpne CO2-nålventilen helt
Trinn 3) Åpne nålventilen helt ved å vri mot urviseren.
Stram regulatoren til SodaStream-sylinder
Trinn 4) Hold fast CO2-sylinderen med en hånd mens du strammer regulatoren / adapteren til sylinderen ved hjelp av en nøkkel eller en skiftenøkkel. Stram til sylinderen glir i hånden.
Regulator festet til SodaStream sylinder ved hjelp av en adapter
Trinn 5) Mens du strammer adapteren til sylinderen, vil du høre gassen frigjøres fra sylinderen. Sylinderen og arbeidstrykket blir vist på de tilsvarende trykkmålere.
Lukk CO2-nålventilen
Trinn 6) Stopp strømmen av gass ved å vri nålventilen helt med klokken.

Din regulator er nå klar til bruk.


Vær vennlig mot din regulator

Når du slipper gassen fra CO2-sylinderen, tar regulatoren og trykkmålerne hele kraften på ~ 900 PSI på bare et brøkdel av et sekund. Når du vurderer at et bildekk er ~ 30 PSI, kan du sette pris på at det er mye press å plutselig takle, og at påvirkningen av trykk kan føre til skade på innvendig i regulatoren og / eller trykkmålere.

Hvis du utfører trinn 2 og trinn 3, gir den gassen en rømningsvei og reduserer den plutselige trykkstøt som regulatoren og trykkmålere må absorbere når gassen først slippes ut fra sylinderen. Når regulatoren er under trykk, kan du øyeblikkelig lukke nålventilen eller slå av magnetventilen for å stoppe strømmen av gass.

Husk å utføre disse trinnene hver gang du bytter CO2-sylinder.

Hvis du bruker en CO2-brannslukningsapparat til CO2-tilførselen din, må du sørge for å klemme spakene sakte og forsiktig for å frigjøre gassen. Brannslukningsapparater er designet for å frigjøre gassen veldig raskt, og klemme spakene for å frigjøre gassen veldig plutselig kan føre til skade på regulatoren og / eller trykkmålere.

Se etter lekkasjer

Det anbefales at hver gang du kobler regulatoren på nytt til CO2-forsyningen du sjekker for lekkasjer. Å identifisere en lekkasje fra begynnelsen av er et mye mer ønskelig resultat enn å oppdage at det er en lekkasje bare når en betydelig mengde (eller hele) CO2-sylinderen din har lekket.

Den enkleste måten å sjekke om det er lekkasjer er å dekke alle sammenføyningene med såpeskum, og se etter ethvert tegn på boblende, og også lytte etter en 'susende' lyd. Hvis regulatoren din har magnetventil, anbefales det at du slår av strømforsyningen før du bruker såpeskum. Forsøk også å bare bruke såpeskuddene selv, og så lite vann som mulig.

Koble fra SodaStream Cylinder

Hvis du ønsker å koble adapteren / regulatoren fra SodaStream-sylinderen, er det viktig at du gir en måte for gass som er fanget inne i regulatoren å slippe ut når du skru ut SodaStream-sylinderen. For å gjøre dette, må du forsikre deg om at magnetventilen er slått på og at nålventilen på regulatoren er helt åpen, og dette vil gi en måte for fanget gass å bli luftet.

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Se produkt

Someone added a product to their cart

Se produkt