Global levering
Vi sender globalt
Topprangerte Service
Utmerket kundeanmeldelser
Gratis retur
100% tilfredshet garantert
Livstidsstøtte
Med utvidede garantier
Global levering
Vi sender globalt
Samme dagssending
Ukedagens bestillinger satt før kl
Livstidsstøtte
Med utvidede garantier
Hjem > Komplett Akvarium CO2 System Sett > Enkeltrinns CO2-systemer > Pro Aquarium CO2 System For Planted Tank 20l - 500l+

Pro Aquarium CO2 System For Aquarium 20L - 500L+

1 590,49 kr

Systemtilpasning

Oppdateringskurv
 

Nøkkelord

  • Regulator med justerbart utgangstrykk, presisjonsnåleventil, doble trykkmålere og 12v DC solenoid (netttransformator inkludert) for tidsstyrt kontroll av CO2-dosering.
  • Presisjonsregulator bobleteller.
  • Høyytelses CO2 diffusor.
  • Enkel CO2-adapter (valgfritt).
  • Dråpekontrollsett for riktig CO2-dosering.
  • 3m Høykvalitets polyuretanrør.
  • 4 x sugeklips for ryddig slange.
 

Beskrivelse

Pro Aquarium CO2-systemet med justerbart utgangstrykk kombinerer høy ytelse og kvalitet til en overkommelig pris, hvor hver komponent tjener en viktig funksjon for et svært effektivt CO2-system.

CO2-regulatoren har justerbart utgangstrykk for å sikre at den kan møte behovene til ethvert akvarium, enten det er stort eller lite. Den høykvalitets 12v DC-solenoiden (netttransformator inkludert) gjør det mulig å kontrollere doseringen slik at CO2 kan doseres til tider og intervaller du velger. 12V DC-solenoiden gir sikker, lav temperatur og garantert ingen støydrift. Presisjonsnåleventilen og bobletelleren gir muligheten til enkelt å oppnå den nødvendige CO2-dosen.

For å sikre at de beste nivåene av CO2-diffusjon oppnås, leveres en "forstøverdiffusor". Fordi boblene de produserer er utrolig små ("atomstore"). Fordi boblen er så liten, diffunderes de inn i akvarievannet mer effektivt enn større bobler produsert av andre diffusorer, og gir derfor utrolig høye nivåer av diffusjon. Dette betyr at svært lite CO2 går til spille, noe som sparer penger på lang sikt.

En dråpekontroll følger med CO2-systemet, som brukes til å enkelt stille inn riktig CO2-dose for akvariet ditt. Uten en dråpekontroller ville du egentlig bare gjette på hvor mye CO2 du skal dosere; en dråpekontroll skifter farge for å reflektere om du doserer for mye, for lite eller riktig mengde.

Du kan enkelt automatisere doseringen av CO2 ved å plugge solenoiden inn i en vanlig timerplugg og sette den i koordinering med akvarielysene dine, slik at du kun doserer CO2 når plantene fotosynteserer. Ved å bruke den medfølgende dråpekontrollen kan du sikre at du doserer riktig mengde CO2 og at CO2-nivåene forblir konstante for å gi plantene de mest stabile vekstforholdene, samtidig som den bidrar til å redusere algeveksten.

Den (valgfrie) 'Easy CO2 Adapter' gir deg muligheten til å hente den nødvendige CO2-sylinderen fra en rekke praktiske steder, og til og med butikker i gatene. Sikre at den nødvendige gassen for CO2-systemet ditt er lett og lett tilgjengelig. Bare velg hvilken adapter du ønsker; SodaStream, engangs- eller Paintball-sylindere.

CO2-systemet kommer også med alle andre nødvendige elementer, inkludert 3 m polyuretanrør, sugeklemmer og bobleteller.
 

Kunde anmeldelser

Gjennomsnittlig rangering

Individuelle omtaler

Paul G. Verifisert kjøper 13th Jun 2022
Flotte produkter, topp service, godt fornøyd, ta! Flotte produkter, topp service, godt fornøyd, ta!
Charles P. Verifisert kjøper 11th Jun 2022
Hver levert perfekt og rask og enkel å installere. Gleder meg til å se den ekstra veksten nå! Hver levert perfekt og rask og enkel å installere. Gleder meg til å se den ekstra veksten nå!
Darren H. Verifisert kjøper 8th Jun 2022
Et flott system som gjør alt jeg trengte, og plantene reagerer definitivt godt på å ha CO2. Et flott system som gjør alt jeg trengte, og plantene reagerer definitivt godt på å ha CO2.
Kev P. Verifisert kjøper 1st Jun 2022
Flott! Planter har det så mye bedre Flott! Planter har det så mye bedre
Peter M. Verifisert kjøper 29th May 2022
Dette var mitt første CO2-system, så jeg hadde en del spørsmål som Martin på CO2 Supermarket svarte perfekt på, oppsettet var en kjederolle, og jeg gleder meg nå til å se plantene mine vokse for en gangs skyld i stedet for å dø umiddelbart! Dette var mitt første CO2-system, så jeg hadde en del spørsmål som Martin på CO2 Supermarket svarte perfekt på, oppsettet var en kjederolle, og jeg gleder meg nå til å se plantene mine vokse for en gangs skyld i stedet for å dø umiddelbart!
Kevin B. Verifisert kjøper 25th May 2022
Virker bra. Kom raskt og enkel å bruke Virker bra. Kom raskt og enkel å bruke
Stephen G. Verifisert kjøper 23rd May 2022
Alt perfekt og veldig hjelpsomt personale: takk! Alt perfekt og veldig hjelpsomt personale: takk!
Staffan . Verifisert kjøper 19th May 2022
Enkel å installere etter meget gode instruksjoner Enkel å installere etter meget gode instruksjoner
Martin P. Verifisert kjøper 17th May 2022
Flott produkt. Flott service. Sterkt anbefalt. Flott produkt. Flott service. Sterkt anbefalt.
Sebastian Y. Verifisert kjøper 9th May 2022
Virkelig fornøyd med kjøpet mitt. Å legge til CO2 gjør en enorm forskjell, og det har bare vært inne i noen få uker Virkelig fornøyd med kjøpet mitt. Å legge til CO2 gjør en enorm forskjell, og det har bare vært inne i noen få uker
Se flere omtaler  Loading

Systeminnhold

Klikk på et element for mer informasjon

CO2-regulator med magnetventil, dobbeltmålere og justerbart utgangstrykk
CO2-regulator med magnetventil, dobbeltmålere og justerbart utgangstrykk
Designet for bruk spesielt med akvarier; den har en lett tilpasset design, justerbart arbeidstrykk, magnetventil, doble trykkmålere og presisjonsnålventil. Regulatoren vil passe til sylindere både vertikale og horisontale ventiler.
 
 
Pollenspreder - Liten (opptil 200L)
Pollenspreder - Liten (opptil 200L)
CO2 blir tvunget gjennom en keramisk plate som brukes til å produsere en tåke med små bobler for å oppnå høye diffusjonsnivåer.
Komplett CO2 Drop Checker Kit
Komplett CO2 Drop Checker Kit
En drop checker kit endrer farge for å indikere CO2 konsentrasjon i akvariet. Gjør det mulig å angi CO2 dosering spesifikt til akvariet ditt behov.
Regulator CO2-boballteller med innebygd tilbakeslagsventil
Regulator CO2-boballteller med innebygd tilbakeslagsventil
Denne boble-telleren festes til utgangen til regulatoren din, og har også en integrert tilbakeslagsventil for å forhindre vanntrykking fra akvariet inn i regulatoren.
Sterk sugeklemme for 6 mm slange (2 stk.)
Sterk sugeklemme for 6 mm slange (2 stk.)
Fest på riktig måte slangen din til siden av akvariet ditt ved hjelp av disse sterke sugeklemmene. Laget til 6 mm ytre diameter rør.
4 / 6mm Klar Polyuretan CO2 Resistant Tubing
4 / 6mm Klar Polyuretan CO2 Resistant Tubing
Polyuretanrør er motstandsdyktig mot CO2, noe som gir deg trygghet om at ditt trykksatte CO2-system vil være lekkasjefritt og effektivt i mange år framover.
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Se produkt

Someone added a product to their cart

Se produkt