Global levering
Vi sender globalt
Topprangerte Service
Utmerket kundeanmeldelser
Gratis retur
100% tilfredshet garantert
Livstidsstøtte
Med utvidede garantier
Global levering
Vi sender globalt
Samme dagssending
Ukedagens bestillinger satt før kl
Livstidsstøtte
Med utvidede garantier
Hjem > Komplett Akvarium CO2 System Sett > Enkeltrinns CO2-systemer > Pro Aquarium CO2 System For Planted Tank 20l - 500l+

Pro Aquarium CO2 System For Aquarium 20L - 500L+

1 914,49 kr

Systemtilpasning

Oppdateringskurv
 

Nøkkelord

  • Regulator med justerbart utgangstrykk, presisjonsnåleventil, doble trykkmålere og 12v DC solenoid (netttransformator inkludert) for tidsstyrt kontroll av CO2-dosering.
  • Presisjonsregulator bobleteller.
  • Høyytelses CO2 diffusor.
  • Enkel CO2-adapter (valgfritt).
  • Dråpekontrollsett for riktig CO2-dosering.
  • 3m Høykvalitets polyuretanrør.
  • 4 x sugeklips for ryddig slange.
 

Beskrivelse

Pro Aquarium CO2-systemet med justerbart utgangstrykk kombinerer høy ytelse og kvalitet til en overkommelig pris, hvor hver komponent tjener en viktig funksjon for et svært effektivt CO2-system.

CO2-regulatoren har justerbart utgangstrykk for å sikre at den kan møte behovene til ethvert akvarium, enten det er stort eller lite. Den høykvalitets 12v DC-solenoiden (netttransformator inkludert) gjør det mulig å kontrollere doseringen slik at CO2 kan doseres til tider og intervaller du velger. 12V DC-solenoiden gir sikker, lav temperatur og garantert ingen støydrift. Presisjonsnåleventilen og bobletelleren gir muligheten til enkelt å oppnå den nødvendige CO2-dosen.

For å sikre at de beste nivåene av CO2-diffusjon oppnås, leveres en "forstøverdiffusor". Fordi boblene de produserer er utrolig små ("atomstore"). Fordi boblen er så liten, diffunderes de inn i akvarievannet mer effektivt enn større bobler produsert av andre diffusorer, og gir derfor utrolig høye nivåer av diffusjon. Dette betyr at svært lite CO2 går til spille, noe som sparer penger på lang sikt.

En dråpekontroll følger med CO2-systemet, som brukes til å enkelt stille inn riktig CO2-dose for akvariet ditt. Uten en dråpekontroller ville du egentlig bare gjette på hvor mye CO2 du skal dosere; en dråpekontroll skifter farge for å reflektere om du doserer for mye, for lite eller riktig mengde.

Du kan enkelt automatisere doseringen av CO2 ved å plugge solenoiden inn i en vanlig timerplugg og sette den i koordinering med akvarielysene dine, slik at du kun doserer CO2 når plantene fotosynteserer. Ved å bruke den medfølgende dråpekontrollen kan du sikre at du doserer riktig mengde CO2 og at CO2-nivåene forblir konstante for å gi plantene de mest stabile vekstforholdene, samtidig som den bidrar til å redusere algeveksten.

Den (valgfrie) 'Easy CO2 Adapter' gir deg muligheten til å hente den nødvendige CO2-sylinderen fra en rekke praktiske steder, og til og med butikker i gatene. Sikre at den nødvendige gassen for CO2-systemet ditt er lett og lett tilgjengelig. Bare velg hvilken adapter du ønsker; SodaStream, engangs- eller Paintball-sylindere.

CO2-systemet kommer også med alle andre nødvendige elementer, inkludert 3 m polyuretanrør, sugeklemmer og bobleteller.
 

Kunde anmeldelser

Gjennomsnittlig rangering

Individuelle omtaler

Ben S. Verifisert kjøper 28th Nov 2023
Jeg er glad for å kunne rapportere nok en fornøyd kunde her. Rask service og alt fungerer fint. Jeg er glad for å kunne rapportere nok en fornøyd kunde her. Rask service og alt fungerer fint.
Terry K. Verifisert kjøper 24th Nov 2023
Flott sett! Flott sett!
Paul Verifisert kjøper 23rd Nov 2023
Jeg kjøpte dette komplette settet med en endring og et par ekstra elementer. Det hele kom neste dag som lovet. Alt bare skriker kvalitet og ingenting føltes som om det ikke ville gjøre akkurat det det skulle gjøre. Jeg hadde også strålende kundeservice med et spørsmål jeg hadde. Veldig vennlige og hjelpsomme. Jeg kjøpte dette komplette settet med en endring og et par ekstra elementer. Det hele kom neste dag som lovet. Alt bare skriker kvalitet og ingenting føltes som om det ikke ville gjøre akkurat det det skulle gjøre. Jeg hadde også strålende kundeservice med et spørsmål jeg hadde. Veldig vennlige og hjelpsomme.
Martin S. Verifisert kjøper 20th Nov 2023
Brukt i noen uker nå og det er mye forbedring i forhold til å ikke ha co2, så det ser ut som det fungerer som det skal! Brukt i noen uker nå og det er mye forbedring i forhold til å ikke ha co2, så det ser ut som det fungerer som det skal!
Hal B. Verifisert kjøper 17th Nov 2023
Kunne ikke vært mer fornøyd. Mitt første co2-oppsett. Instruksjonene var enkle å følge. Kvalitetsprodukt også. Kunne ikke vært mer fornøyd. Mitt første co2-oppsett. Instruksjonene var enkle å følge. Kvalitetsprodukt også.
Michael S. Verifisert kjøper 17th Nov 2023
Alt fungerer bra Alt fungerer bra
Garry P. Verifisert kjøper 15th Nov 2023
Ingen klager i det hele tatt. Jeg vil gjerne bruke co2 supermarked igjen Ingen klager i det hele tatt. Jeg vil gjerne bruke co2 supermarked igjen
Stephen T. Verifisert kjøper 10th Nov 2023
Jeg legger vanligvis ikke igjen anmeldelser, men tjenesten jeg fikk fra co2 supermarked var enestående, og de svarte på alle spørsmålene mine Jeg legger vanligvis ikke igjen anmeldelser, men tjenesten jeg fikk fra co2 supermarked var enestående, og de svarte på alle spørsmålene mine
Adam B. Verifisert kjøper 6th Nov 2023
Enkel å bruke selv for en nybegynner som meg, og å legge til co2 ser ut til å fungere og plantene vokser så mye bedre Enkel å bruke selv for en nybegynner som meg, og å legge til co2 ser ut til å fungere og plantene vokser så mye bedre
Jon B. Verifisert kjøper 2nd Nov 2023
Tilsetning av CO2 har definitivt hjulpet og plantene vokser mye bedre nå Tilsetning av CO2 har definitivt hjulpet og plantene vokser mye bedre nå
Se flere omtaler  Loading

Systeminnhold

Klikk på et element for mer informasjon

CO2-regulator med magnetventil, dobbeltmålere og justerbart utgangstrykk
CO2-regulator med magnetventil, dobbeltmålere og justerbart utgangstrykk
Designet for bruk spesielt med akvarier; den har en lett tilpasset design, justerbart arbeidstrykk, magnetventil, doble trykkmålere og presisjonsnålventil. Regulatoren vil passe til sylindere både vertikale og horisontale ventiler.
 
 
Liten Bazooka Atomizer (opptil 200L)
Liten Bazooka Atomizer (opptil 200L)
De utrolig små boblene produsert av en Bazooka Atomizer Diffuser har stort overflateareal og gir utrolige diffusjonshastigheter.
Komplett CO2 Drop Checker Kit
Komplett CO2 Drop Checker Kit
En drop checker kit endrer farge for å indikere CO2 konsentrasjon i akvariet. Gjør det mulig å angi CO2 dosering spesifikt til akvariet ditt behov.
Regulator CO2-boballteller med innebygd tilbakeslagsventil
Regulator CO2-boballteller med innebygd tilbakeslagsventil
Denne boble-telleren festes til utgangen til regulatoren din, og har også en integrert tilbakeslagsventil for å forhindre vanntrykking fra akvariet inn i regulatoren.
Sterk sugeklemme for 6 mm slange (2 stk.)
Sterk sugeklemme for 6 mm slange (2 stk.)
Fest på riktig måte slangen din til siden av akvariet ditt ved hjelp av disse sterke sugeklemmene. Laget til 6 mm ytre diameter rør.
4 / 6mm Klar Polyuretan CO2 Resistant Tubing
4 / 6mm Klar Polyuretan CO2 Resistant Tubing
Polyuretanrør er motstandsdyktig mot CO2, noe som gir deg trygghet om at ditt trykksatte CO2-system vil være lekkasjefritt og effektivt i mange år framover.
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Se produkt

Someone added a product to their cart

Se produkt