Global levering
Vi sender globalt
Topprangerte Service
Utmerket kundeanmeldelser
Gratis retur
100% tilfredshet garantert
Livstidsstøtte
Med utvidede garantier
Global levering
Vi sender globalt
Samme dagssending
Ukedagens bestillinger satt før kl
Livstidsstøtte
Med utvidede garantier
Hjem > Komplett Akvarium CO2 System Sett > Nano CO2 Systems > Nano Aquarium CO2 System For Planted Tank 20l - 100l

Nano Aquarium CO2 System For Planted Tank 20L - 100L

1 611,49 kr

Systemtilpasning

Oppdateringskurv
 

Nøkkelord

  • Viktig: Vi kan ikke sende CO2-patroner utenfor Storbritannia. Hvis du er utenfor Storbritannia, sørg for at du velger "Ingen CO2-kassetter".
  • I Storbritannia krever komprimert gass spesialistbud for transport, og derfor kan ikke sending samme dag garanteres.
  • Nano CO2-regulator med justerbart utgangstrykk, presisjonsnåleventil, utgangstrykkmåler og 12v DC-solenoid (netttransformator inkludert) for tidsstyrt kontroll av CO2-dosering.
  • Presisjonsbobleteller.
  • Høyytelses CO2 diffusor.
  • Dråpekontrollsett for korrekt CO2-dosering.
  • 3m Høykvalitets polyuretanrør.
  • 4 x sugeklemmer for ryddig slange.
  • En CO2-patron vil vare i omtrent 3 måneder for 50L akvarium (1 boble hvert 4. sekund 8 timer per dag).
  • Høyde: 26 cm Bunn av basen til toppen av regulatoren (inkludert patron).
 

Beskrivelse

Nanoakvarier har økt i popularitet de siste årene, men kravet om å tilsette CO2 for å fremme kraftig plantevekst består fortsatt fordi Ingen CO2 = Ingen fotosyntese = døde planter. Fordi disse akvariene er små, er det ofte slik at de ikke er utstyrt med stativ eller skap, og derfor er stort/voluminøst CO2-utstyr vanskelig å skjule, noe som gjør et normalt CO2-system uegnet. Vårt Nano CO2-system overvinner dette problemet ved å bruke det minste, men høyeste kvalitetsutstyret som er tilgjengelig, og inkluderer alt som trengs for å lage et svært effektivt CO2-system for akvariet ditt.

Regulatoren har justerbart utgangstrykk, som er en sjelden funksjon for utstyr av denne størrelsen. Den har også en nåleventil med høy presisjon som kan produsere nøyaktig doseringskontroll så lavt som 1 boble hvert 10. sekund, som kan ta hensyn til akvarier så små som 20L. For å holde størrelsen på et minimum er regulatoren designet for å festes direkte til små CO2-patroner, som selv for et 100L akvarium vil vare i opptil 3 måneder, noe som gjør det til en veldig praktisk og kostnadseffektiv løsning. Regulatoren har også en integrert 12v DC magnetventil (netttransformator inkludert) for å gjøre det mulig å kontrollere CO2 og kun dosere på spesifiserte tidspunkter, dvs. mens akvarielysene er på. 12V DC-solenoiden gir sikker, lav temperatur og garantert ingen støydrift.

Diffusoren er en topp i serien 'atomizer'-diffusor, som produserer en dis av utrolig små bobler av CO2, og gir de aller høyeste nivåene av diffusjon. Dette sikrer at svært lite CO2 går til spille og sparer penger på lang sikt.

En dråpekontroller i nanostørrelse er også inkludert for å sikre at du finner riktig CO2-dosering for dine spesifikke akvariebehov.

Vårt Nano CO2-system kommer også med alt annet utstyr, inkludert bobleteller, 3m polyuretanrør, sugeklemmer og et støttestativ for CO2-patronen/regulatoren. I dette tilfellet er liten virkelig vakker.
 

Kunde anmeldelser

Gjennomsnittlig rangering

Individuelle omtaler

Daniel G. Verifisert kjøper 30th Sep 2023
Flott system og et flott selskap å forholde seg til. Jeg er sikker på at jeg kommer til å kjøpe flere ting fra disse gutta i fremtiden. Flott system og et flott selskap å forholde seg til. Jeg er sikker på at jeg kommer til å kjøpe flere ting fra disse gutta i fremtiden.
Alex E. Verifisert kjøper 23rd Sep 2023
Jeg vil bare si hvilken utmerket service jeg fikk fra CO2 Supermarket de svarte veldig raskt på alle de forskjellige spørsmålene mine, og det er tydelig at de har mye kunnskap om emnet. Jeg gleder meg til å se hvilken forskjell dette gjør for plantene mine. Jeg vil bare si hvilken utmerket service jeg fikk fra CO2 Supermarket de svarte veldig raskt på alle de forskjellige spørsmålene mine, og det er tydelig at de har mye kunnskap om emnet. Jeg gleder meg til å se hvilken forskjell dette gjør for plantene mine.
Philip C. Verifisert kjøper 18th Sep 2023
Leveres med alt som kreves for et topp co2-system Leveres med alt som kreves for et topp co2-system
Lester W. Verifisert kjøper 13th Sep 2023
fungerer utmerket veldig fornøyd med den fungerer utmerket veldig fornøyd med den
Steve M. Verifisert kjøper 11th Sep 2023
Nano CO2-systemet har gjort en enorm forskjell, og plantene mine vokser definitivt bedre nå. Den er kompakt, enkel å installere selv for en nybegynner som meg og ser ut til å være veldig pålitelig Nano CO2-systemet har gjort en enorm forskjell, og plantene mine vokser definitivt bedre nå. Den er kompakt, enkel å installere selv for en nybegynner som meg og ser ut til å være veldig pålitelig
Andrew D. Verifisert kjøper 5th Sep 2023
flott lite system hadde det opp og går på kort tid flott lite system hadde det opp og går på kort tid
Josh K. Verifisert kjøper 25th Aug 2023
Utmerket system som er perfekt for små akvarier Utmerket system som er perfekt for små akvarier
Joe D. Verifisert kjøper 23rd Aug 2023
Rask og profesjonell service, takk Rask og profesjonell service, takk
Colin R. Verifisert kjøper 18th Aug 2023
Rask levering og utmerket kundeservice produktet er også veldig bra. Mange takk Rask levering og utmerket kundeservice produktet er også veldig bra. Mange takk
Robert H. Verifisert kjøper 15th Aug 2023
Perfekt lite sett for min 40L nano-oppsett. Rask kurerlevering også. Perfekt lite sett for min 40L nano-oppsett. Rask kurerlevering også.
Se flere omtaler  Loading

Systeminnhold

Klikk på et element for mer informasjon

Nano CO2-regulator med magnetventil og regulerbart utgangstrykk
Nano CO2-regulator med magnetventil og regulerbart utgangstrykk
Nano-regulatoren vår med magnetventil er perfekt for små eller nano akvarier som krever lave nivåer av CO2-dosering for å fremme plantevekst.
 
 
Liten Bazooka (opptil 200L)
Liten Bazooka (opptil 200L)
De utrolig små boblene produsert av en Bazooka Atomizer Diffuser har stort overflateareal og gir utrolige diffusjonshastigheter.
Regulator CO2-boballteller med innebygd tilbakeslagsventil
Regulator CO2-boballteller med innebygd tilbakeslagsventil
Denne boble-telleren festes til utgangen til regulatoren din, og har også en integrert tilbakeslagsventil for å forhindre vanntrykking fra akvariet inn i regulatoren.
Komplett Nano CO2 Drop Checker Kit
Komplett Nano CO2 Drop Checker Kit
Nano-sized drop checker-sett endrer farge for å indikere CO2-konsentrasjon i akvariet. Gjør det mulig å angi CO2 dosering spesifikt til akvariet ditt behov.
Nano Cylinder Support Base / Stativ
Nano Cylinder Support Base / Stativ
Utformet for bruk spesielt med Nano CO2-kassetter, sikrer støtteholderen at patronen og regulatoren holdes oppreist og ikke lett kan falle over.
Sterk sugeklemme for 6 mm slange (2 stk.)
Sterk sugeklemme for 6 mm slange (2 stk.)
Fest på riktig måte slangen din til siden av akvariet ditt ved hjelp av disse sterke sugeklemmene. Laget til 6 mm ytre diameter rør.
4 / 6mm Klar Polyuretan CO2 Resistant Tubing
4 / 6mm Klar Polyuretan CO2 Resistant Tubing
Polyuretanrør er motstandsdyktig mot CO2, noe som gir deg trygghet om at ditt trykksatte CO2-system vil være lekkasjefritt og effektivt i mange år framover.
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Se produkt

Someone added a product to their cart

Se produkt