Global levering
Vi sender globalt
Topprangerte Service
Utmerket kundeanmeldelser
Gratis retur
100% tilfredshet garantert
Livstidsstøtte
Med utvidede garantier
Global levering
Vi sender globalt
Samme dagssending
Ukedagens bestillinger satt før kl
Livstidsstøtte
Med utvidede garantier
Hjem > Komplett Akvarium CO2 System Sett > Nano CO2 Systems > Nano Aquarium CO2 System For Planted Tank 20l - 100l

Nano Aquarium CO2 System For Planted Tank 20L - 100L

1 654,49 kr

Systemtilpasning

Oppdateringskurv
 

Nøkkelord

  • Viktig: Vi kan ikke sende CO2-kassetter utenfor Storbritannia. Hvis du er utenfor Storbritannia, må du forsikre deg om at du velger "Ingen CO2-kassetter".
  • I Storbritannia krever komprimert gass spesialistfirmaer for transport, og derfor kan det ikke garanteres utsendelse samme dag.
  • Nano CO2-regulator med justerbart utgangstrykk, presisjonsnålventil, utgangstrykkmåler og 12V DC magnetomagnet (strømtransformator inkludert) for tidsstyrt kontroll av CO2-dosering.
  • Presisjonsinline boble teller.
  • Høy ytelse CO2-diffusor.
  • Drop checker kit for riktig CO2-dosering.
  • 3m Polyuretanrør av høy kvalitet.
  • 4 x sugeklemmer for ryddig slange.
  • En CO2-kassett vil vare 3-4 måneder for 75L akvarium (1 boble hvert 2. sekund 8 timer per dag).
  • Høyde: 26 cm Bunn av base til toppen av regulatoren (inkl. Patron).
 

Beskrivelse

Nano akvarier har økt i popularitet de siste årene, men kravet om å tilsette CO2 for å fremme kraftig plantevekst er fortsatt fordi Ingen CO2 = Ingen fotosyntese = Døde planter. Fordi disse akvariene er små, er det ofte slik at de ikke er utstyrt med stativ eller skap, og derfor er stort / voluminøst CO2-utstyr vanskelig å skjule, noe som gjør et normalt CO2-system uegnet. Nano CO2-systemet vårt overvinner dette problemet ved å bruke det minste, men høyeste kvalitetsutstyret som er tilgjengelig, og inkluderer alt som trengs for å lage et svært effektivt CO2-system for akvariet ditt.

Regulatoren har justerbart utgangstrykk, som er en sjelden funksjon for utstyr av denne størrelsen. Den har også en nålventil med høy presisjon som kan produsere nøyaktig doseringskontroll helt ned til 1 boble hvert 10. sekund, som kan ta imot akvarier så små som 20L. For å holde størrelsen på et minimum er regulatoren designet for å feste direkte til små CO2-kassetter, som selv for et 100L akvarium vil vare i opptil 3 måneder, noe som gjør det til en veldig praktisk og kostnadseffektiv løsning. Regulatoren har også en integrert 12V DC magnetventil (strømtransformator inkludert) for å gjøre det mulig å kontrollere CO2 og kun dosere til bestemte tidspunkter, dvs. mens akvarielysene er på. 12V DC solenoid gir trygg, lav temperatur og garantert ingen støydrift.

diffusoren er en topp av rekkevidden 'forstøver' diffuser, som produserer en dis av utrolig små CO2-bobler, og gir de aller høyeste nivåene av diffusjon. Dette sikrer at svært lite CO2 er bortkastet og sparer penger på lang sikt.

En nano-størrelse dråpe sjekker er også inkludert for å sikre at du finner riktig CO2-dosering for dine spesifikke akvariumbehov.

Vårt Nano CO2-system leveres også med alt annet utstyr, inkludert boblebenk, 3m polyuretan-rør, sugeklemmer, og et støttestativ for CO2-kassetten / regulatoren. I dette tilfellet er liten virkelig vakker.
 

Kunde anmeldelser

Gjennomsnittlig rangering

Individuelle omtaler

Edward C. Verifisert kjøper 23rd Sep 2020
Kvalitetssett. Veldig hjelpsomt personale. Enkel å sette opp og fungerer perfekt. Alle varene som leveres er kvalitetsprodusert. Glad jeg brukte det lille ekstra til dette settet. Bør vare i årevis. Kvalitetssett. Veldig hjelpsomt personale. Enkel å sette opp og fungerer perfekt. Alle varene som leveres er kvalitetsprodusert. Glad jeg brukte det lille ekstra til dette settet. Bør vare i årevis.
Dan C. Verifisert kjøper 13th Sep 2020
Fantastisk produkt, enkelt å sette opp og raskt komme i gang. Vil absolutt anbefale! Fantastisk produkt, enkelt å sette opp og raskt komme i gang. Vil absolutt anbefale!
Chris A. Verifisert kjøper 2nd Sep 2020
Jeg er helt ny på denne hobbyen (akvaskaping, plantede akvarier, osv.) Og var bekymret for at jeg kunne være ute av dybden, men syntes dette var veldig enkelt å sette opp, med klare instruksjoner. Jeg er helt ny på denne hobbyen (akvaskaping, plantede akvarier, osv.) Og var bekymret for at jeg kunne være ute av dybden, men syntes dette var veldig enkelt å sette opp, med klare instruksjoner.
Mr V. Verifisert kjøper 1st Sep 2020
Enkel å sette opp kvalitet, godt laget gode instruksjoner til e-posten din. Utmerket utstyr vil anbefale. Enkel å sette opp kvalitet, godt laget gode instruksjoner til e-posten din. Utmerket utstyr vil anbefale.
Shane W. Verifisert kjøper 3rd Apr 2020
Flott produkt, veldig enkelt å installere Flott produkt, veldig enkelt å installere
John Verifisert kjøper 15th Mar 2020
Bestillingen kom til rett tid med stor presisjon, emballasjen var profesjonell og produktene jeg bestilte viste topp kvalitet. Bestillingen kom til rett tid med stor presisjon, emballasjen var profesjonell og produktene jeg bestilte viste topp kvalitet.
James M. Verifisert kjøper 3rd Mar 2020
Jeg er veldig fornøyd med dette co2-systemet. Alt er av topp kvalitet, og plantene mine klarer definitivt mye bedre enn de noen gang har gjort før. CO2 fungerer definitivt. Jeg er veldig fornøyd med dette co2-systemet. Alt er av topp kvalitet, og plantene mine klarer definitivt mye bedre enn de noen gang har gjort før. CO2 fungerer definitivt.
Paul A. Verifisert kjøper 10th Dec 2019
Så langt så bra. Planter som vokser som klapperne! Så langt så bra. Planter som vokser som klapperne!
Alexander L. Verifisert kjøper 11th Sep 2019
Superfornøyd med dette systemet, har allerede sett en enorm forbedring med plantene mine. Veldig fornøyd med kundeservicen og måten produktene ble pakket på. Systemet var veldig enkelt å sette opp, men elsket det faktum at du får tilsendt lenker til klare konsise instruksjoner. Vil absolutt kjøpe igjen! Superfornøyd med dette systemet, har allerede sett en enorm forbedring med plantene mine. Veldig fornøyd med kundeservicen og måten produktene ble pakket på. Systemet var veldig enkelt å sette opp, men elsket det faktum at du får tilsendt lenker til klare konsise instruksjoner. Vil absolutt kjøpe igjen!
Duncan W. Verifisert kjøper 15th Jun 2019
Fantastisk stykke sett. Veldig enkel å bruke. Fantastisk stykke sett. Veldig enkel å bruke.
Se flere omtaler  Loading

Systeminnhold

Klikk på et element for mer informasjon

Nano CO2-regulator med magnetventil og regulerbart utgangstrykk
Nano CO2-regulator med magnetventil og regulerbart utgangstrykk
Nano-regulatoren vår med magnetventil er perfekt for små eller nano akvarier som krever lave nivåer av CO2-dosering for å fremme plantevekst.
 
 
60mm Bazooka (opptil 200L)
60mm Bazooka (opptil 200L)
De utrolig små boblene produsert av en 60mm Bazooka Atomizer Diffuser har et stort overflateareal, og gir utrolig diffusjonshastighet.
Regulator CO2-boballteller med innebygd tilbakeslagsventil
Regulator CO2-boballteller med innebygd tilbakeslagsventil
Denne boble-telleren festes til utgangen til regulatoren din, og har også en integrert tilbakeslagsventil for å forhindre vanntrykking fra akvariet inn i regulatoren.
Komplett Nano CO2 Drop Checker Kit
Komplett Nano CO2 Drop Checker Kit
Nano-sized drop checker-sett endrer farge for å indikere CO2-konsentrasjon i akvariet. Gjør det mulig å angi CO2 dosering spesifikt til akvariet ditt behov.
Nano Cylinder Support Base / Stativ
Nano Cylinder Support Base / Stativ
Utformet for bruk spesielt med Nano CO2-kassetter, sikrer støtteholderen at patronen og regulatoren holdes oppreist og ikke lett kan falle over.
Sterk sugeklemme for 6 mm slange (2 stk.)
Sterk sugeklemme for 6 mm slange (2 stk.)
Fest på riktig måte slangen din til siden av akvariet ditt ved hjelp av disse sterke sugeklemmene. Laget til 6 mm ytre diameter rør.
4 / 6mm Klar Polyuretan CO2 Resistant Tubing
4 / 6mm Klar Polyuretan CO2 Resistant Tubing
Polyuretanrør er motstandsdyktig mot CO2, noe som gir deg trygghet om at ditt trykksatte CO2-system vil være lekkasjefritt og effektivt i mange år framover.
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Se produkt

Someone added a product to their cart

Se produkt