Global levering
Vi sender globalt
Topprangerte Service
Utmerket kundeanmeldelser
Gratis retur
100% tilfredshet garantert
Livstidsstøtte
Med utvidede garantier
Global levering
Vi sender globalt
Samme dagssending
Ukedagens bestillinger satt før kl
Livstidsstøtte
Med utvidede garantier
Hjem > Komplett Akvarium CO2 System Sett > Nano CO2 Systems > Nano Aquarium CO2 System For Planted Tank 20l - 100l

Nano Aquarium CO2 System For Planted Tank 20L - 100L

1 700,99 kr

Systemtilpasning

Oppdateringskurv
 
 

Nøkkelord

  • Viktig: Vi kan ikke sende CO2-kassetter utenfor Storbritannia. Hvis du er utenfor Storbritannia, må du forsikre deg om at du velger "Ingen CO2-kassetter".
  • I Storbritannia krever komprimert gass spesialistfirmaer for transport, og derfor kan det ikke garanteres utsendelse samme dag.
  • Nano CO2-regulator med justerbart utgangstrykk, presisjons Pisco-nålventil, utgangstrykkmåler og 12V DC magnetventil (strømtransformator inkludert) for tidsstyrt kontroll av CO2-dosering.
  • Presisjonsinline boble teller.
  • Høy ytelse CO2-diffusor.
  • Drop checker kit for riktig CO2-dosering.
  • 3m Polyuretanrør av høy kvalitet.
  • 4 x sugeklemmer for ryddig slange.
  • En CO2-kassett vil vare 3-4 måneder i 75L akvarium (1 boble hvert 2. sekund 8 timer per dag).
  • Høyde: 26 cm Bunn av base til toppen av regulatoren (inkludert kassett).

Beskrivelse

Nano akvarier har økt i popularitet de siste årene, men kravet om å tilsette CO2 for å fremme kraftig plantevekst er fortsatt fordi Ingen CO2 = Ingen fotosyntese = Døde planter. Fordi disse akvariene er små, er det ofte slik at de ikke er utstyrt med stativ eller skap, og derfor er stort / voluminøst CO2-utstyr vanskelig å skjule, noe som gjør et normalt CO2-system uegnet. Nano CO2-systemet vårt overvinner dette problemet ved å bruke det minste, men høyeste kvalitetsutstyret som er tilgjengelig, og inkluderer alt som trengs for å lage et svært effektivt CO2-system for akvariet ditt.

Regulatoren har justerbart utgangstrykk, som er en sjelden funksjon for utstyr av denne størrelsen. Den har også en Pisco-ventil med høy presisjon som kan produsere nøyaktig doseringskontroll helt ned til 1 boble hvert 10. sekund, som kan ta imot akvarier så små som 20L. For å holde størrelsen på et minimum er regulatoren designet for å feste direkte til små CO2-kassetter, som selv for et 100L akvarium vil vare i opptil 3 måneder, noe som gjør det til en veldig praktisk og kostnadseffektiv løsning. Regulatoren har også en integrert 12V DC magnetventil (strømtransformator inkludert) for å gjøre det mulig å kontrollere CO2 og kun dosere til bestemte tidspunkter, det vil si mens akvariets lys er på. 12V DC magnetventilen gir sikker, lav temperatur og garantert ingen støydrift.

Diffusoren er en topp av rekkevidden 'forstøver' diffusor, som produserer en dis av utrolig små CO2-bobler, og gir de aller høyeste nivåene av diffusjon. Dette sikrer at svært lite CO2 er bortkastet og sparer penger på lang sikt.

En nano-størrelse dråpe sjekker er også inkludert for å sikre at du finner riktig CO2-dosering for dine spesifikke akvariumbehov.

Vårt Nano CO2-system leveres også med alt annet utstyr, inkludert boble-teller, 3m polyuretan-rør, sugeklemmer og et støttestativ for CO2-patronen / regulatoren. I dette tilfellet er liten virkelig vakker.
 

Kunde anmeldelser

Gjennomsnittlig rangering

Individuelle omtaler

Alexander L. Verifisert kjøper 11th Sep 2019
Superfornøyd med dette systemet, har allerede sett en enorm forbedring med plantene mine. Veldig fornøyd med kundeservicen og måten produktene ble pakket på. Systemet var veldig enkelt å sette opp, men elsket det faktum at du får tilsendt lenker til klare konsise instruksjoner. Vil absolutt kjøpe igjen! Superfornøyd med dette systemet, har allerede sett en enorm forbedring med plantene mine. Veldig fornøyd med kundeservicen og måten produktene ble pakket på. Systemet var veldig enkelt å sette opp, men elsket det faktum at du får tilsendt lenker til klare konsise instruksjoner. Vil absolutt kjøpe igjen!
Duncan W. Verifisert kjøper 15th Jun 2019
Fantastisk stykke sett. Veldig enkel å bruke. Fantastisk stykke sett. Veldig enkel å bruke.
Tim E. Verifisert kjøper 16th May 2019
Manglet pakningen i reg. Ærlig feil så ingen problemer der. Hjalp meg med å løse problemet, gitt rask erstatning og støtte. utmerket sett jobber nå godt i mitt akvarium. Kjøp skit, kjøp to ganger. Utmerket stykke kit jeg kan fortelle, varer i livet. Manglet pakningen i reg. Ærlig feil så ingen problemer der. Hjalp meg med å løse problemet, gitt rask erstatning og støtte. utmerket sett jobber nå godt i mitt akvarium. Kjøp skit, kjøp to ganger. Utmerket stykke kit jeg kan fortelle, varer i livet.
Gregg C. Verifisert kjøper 16th May 2019
Flott alt i ett oppsett! Diffusoren ser ut til å ha blitt blokkert etter 4 måneder, men ellers er det alt bra Flott alt i ett oppsett! Diffusoren ser ut til å ha blitt blokkert etter 4 måneder, men ellers er det alt bra
Alan D. Verifisert kjøper 1st Apr 2019
Veldig fornøyd med dette settet, kombinert med en elektronisk timer-co2-dosering, kunne ikke vært enklere. Venter på å se hvor lenge sylinderen varer før jeg kan kommentere økonomi, men ser bra ut så langt. Veldig fornøyd med dette settet, kombinert med en elektronisk timer-co2-dosering, kunne ikke vært enklere. Venter på å se hvor lenge sylinderen varer før jeg kan kommentere økonomi, men ser bra ut så langt.
Philip C. Verifisert kjøper 14th Mar 2019
Utmerket service og et veldig pent system. Jeg har den satt opp på min 55l skaperens tank og den er ideell. Etter å ha aldri brukt CO2 var jeg bekymret for at det ville være stort, tungvint og komplisert, men faktisk er det veldig kompakt, smart og enkelt å installere. Det eneste jeg kanskje kan oppgradere til slutt er bobletelleren. Det ser ut som presisjonen er at den er litt slankere og ville Les mer... Utmerket service og et veldig pent system. Jeg har den satt opp på min 55l skaperens tank og den er ideell. Etter å ha aldri brukt CO2 var jeg bekymret for at det ville være stort, tungvint og komplisert, men faktisk er det veldig kompakt, smart og enkelt å installere. Det eneste jeg kanskje kan oppgradere til slutt er bobletelleren. Det ser ut som presisjonen er at den er litt slankere og ville sitte litt renere enn sølvbraketten jeg har. Totalt anbefaler jeg sterkt nano-oppsettet! PS! det tok meg lenger tid enn jeg vil gjerne innrømme å finne ut at de 3 store O-ringene var å holde flasken satt pent i holderen... til tross for at den ble vist på bildet... DOH!
Richard W. Verifisert kjøper 10th Feb 2019
Utmerket sett, tidligere brukt flytende karbon på min nanotank, har plantevokst virkelig tatt av siden jeg monterte dette settet. Leveringen var rask og problemfri. Utmerket sett, tidligere brukt flytende karbon på min nanotank, har plantevokst virkelig tatt av siden jeg monterte dette settet. Leveringen var rask og problemfri.
Danny P. Verifisert kjøper 31st Jan 2019
Det har blitt satt opp en løp i 10 dager nå og allerede lagt merke til en massiv forandring i plantene mine, grønnere bladene nye skudd som skyver gjennom det er utrolig veldig enkelt å sette opp og god kvalitet godt gjort definitivt verdt pengene og 100% nødvendig hvis du har en plantet akvarium Det har blitt satt opp en løp i 10 dager nå og allerede lagt merke til en massiv forandring i plantene mine, grønnere bladene nye skudd som skyver gjennom det er utrolig veldig enkelt å sette opp og god kvalitet godt gjort definitivt verdt pengene og 100% nødvendig hvis du har en plantet akvarium
Mark D. Verifisert kjøper 22nd Oct 2018
Utmerket kvalitetsprodukt, ideelt for små akvarier. Stor støtte fra Co2 Supermarket teamet, ville definitivt bruke disse gutta igjen. Utmerket kvalitetsprodukt, ideelt for små akvarier. Stor støtte fra Co2 Supermarket teamet, ville definitivt bruke disse gutta igjen.
Alan D. Verifisert kjøper 15th Aug 2018
Godt kvalitetsprodukt og god service takk. Godt kvalitetsprodukt og god service takk.
Se flere omtaler  Loading

Systeminnhold

Klikk på et element for mer informasjon

Nano CO2-regulator med magnetventil og regulerbart utgangstrykk
Nano CO2-regulator med magnetventil og regulerbart utgangstrykk
Nano-regulatoren vår med magnetventil er perfekt for små eller nano akvarier som krever lave nivåer av CO2-dosering for å fremme plantevekst.
 
 
60mm Bazooka (opptil 200L)
60mm Bazooka (opptil 200L)
De utrolig små boblene produsert av en 60mm Bazooka Atomizer Diffuser har et stort overflateareal, og gir utrolig diffusjonshastighet.
Inline CO2 Bubble Counter og integrert kontrollventil i sølv messing
Inline CO2 Bubble Counter og integrert kontrollventil i sølv messing
Denne bobletelleren festes mellom regulatoren og diffusoren. Plasser bobletelleren i oppreist stilling og fest slangen til hver ende.
Komplett Nano CO2 Drop Checker Kit
Komplett Nano CO2 Drop Checker Kit
Nano-sized drop checker-sett endrer farge for å indikere CO2-konsentrasjon i akvariet. Gjør det mulig å angi CO2 dosering spesifikt til akvariet ditt behov.
Nano Cylinder Support Base / Stativ
Nano Cylinder Support Base / Stativ
Utformet for bruk spesielt med Nano CO2-kassetter, sikrer støtteholderen at patronen og regulatoren holdes oppreist og ikke lett kan falle over.
Sterk sugeklemme for 6 mm slange (2 stk.)
Sterk sugeklemme for 6 mm slange (2 stk.)
Fest på riktig måte slangen din til siden av akvariet ditt ved hjelp av disse sterke sugeklemmene. Laget til 6 mm ytre diameter rør.
4 / 6mm Klar Polyuretan CO2 Resistant Tubing
4 / 6mm Klar Polyuretan CO2 Resistant Tubing
Polyuretanrør er motstandsdyktig mot CO2, noe som gir deg trygghet om at ditt trykksatte CO2-system vil være lekkasjefritt og effektivt i mange år framover.
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Se produkt

Someone added a product to their cart

Se produkt