Global levering
Vi sender globalt
Topprangerte Service
Utmerket kundeanmeldelser
Gratis retur
100% tilfredshet garantert
Livstidsstøtte
Med utvidede garantier
Global levering
Vi sender globalt
Samme dagssending
Ukedagens bestillinger satt før kl
Livstidsstøtte
Med utvidede garantier
Hjem > Komplett Akvarium CO2 System Sett > Nano CO2 Systems > Nano Aquarium CO2 System For Planted Tank 20l - 100l

Nano Aquarium CO2 System For Planted Tank 20L - 100L

1 615,99 kr

Systemtilpasning

Oppdateringskurv
 

Nøkkelord

  • Viktig: Vi kan ikke sende CO2-patroner utenfor Storbritannia. Hvis du er utenfor Storbritannia, sørg for at du velger "Ingen CO2-kassetter".
  • I Storbritannia krever komprimert gass spesialistbud for transport, og derfor kan ikke sending samme dag garanteres.
  • Nano CO2-regulator med justerbart utgangstrykk, presisjonsnåleventil, utgangstrykkmåler og 12v DC-solenoid (netttransformator inkludert) for tidsstyrt kontroll av CO2-dosering.
  • Presisjonsbobleteller.
  • Høyytelses CO2 diffusor.
  • Dråpekontrollsett for korrekt CO2-dosering.
  • 3m Høykvalitets polyuretanrør.
  • 4 x sugeklemmer for ryddig slange.
  • En CO2-patron vil vare i omtrent 3 måneder for 50L akvarium (1 boble hvert 4. sekund 8 timer per dag).
  • Høyde: 26 cm Bunn av basen til toppen av regulatoren (inkludert patron).
 

Beskrivelse

Nanoakvarier har økt i popularitet de siste årene, men kravet om å tilsette CO2 for å fremme kraftig plantevekst består fortsatt fordi Ingen CO2 = Ingen fotosyntese = døde planter. Fordi disse akvariene er små, er det ofte slik at de ikke er utstyrt med stativ eller skap, og derfor er stort/voluminøst CO2-utstyr vanskelig å skjule, noe som gjør et normalt CO2-system uegnet. Vårt Nano CO2-system overvinner dette problemet ved å bruke det minste, men høyeste kvalitetsutstyret som er tilgjengelig, og inkluderer alt som trengs for å lage et svært effektivt CO2-system for akvariet ditt.

Regulatoren har justerbart utgangstrykk, som er en sjelden funksjon for utstyr av denne størrelsen. Den har også en nåleventil med høy presisjon som kan produsere nøyaktig doseringskontroll så lavt som 1 boble hvert 10. sekund, som kan ta hensyn til akvarier så små som 20L. For å holde størrelsen på et minimum er regulatoren designet for å festes direkte til små CO2-patroner, som selv for et 100L akvarium vil vare i opptil 3 måneder, noe som gjør det til en veldig praktisk og kostnadseffektiv løsning. Regulatoren har også en integrert 12v DC magnetventil (netttransformator inkludert) for å gjøre det mulig å kontrollere CO2 og kun dosere på spesifiserte tidspunkter, dvs. mens akvarielysene er på. 12V DC-solenoiden gir sikker, lav temperatur og garantert ingen støydrift.

Diffusoren er en topp i serien 'atomizer'-diffusor, som produserer en dis av utrolig små bobler av CO2, og gir de aller høyeste nivåene av diffusjon. Dette sikrer at svært lite CO2 går til spille og sparer penger på lang sikt.

En dråpekontroller i nanostørrelse er også inkludert for å sikre at du finner riktig CO2-dosering for dine spesifikke akvariebehov.

Vårt Nano CO2-system kommer også med alt annet utstyr, inkludert bobleteller, 3m polyuretanrør, sugeklemmer og et støttestativ for CO2-patronen/regulatoren. I dette tilfellet er liten virkelig vakker.
 

Kunde anmeldelser

Gjennomsnittlig rangering

Individuelle omtaler

Olive D. Verifisert kjøper 14th Mar 2023
Siden jeg begynte å bruke dette systemet, har plantene mine vokst seg mye bedre og sterkere. Det er også flott at den er helautomatisert ved hjelp av en timerplugg. Siden jeg begynte å bruke dette systemet, har plantene mine vokst seg mye bedre og sterkere. Det er også flott at den er helautomatisert ved hjelp av en timerplugg.
Adrian S. Verifisert kjøper 6th Mar 2023
Perfekt størrelse for min nano, men ingen kompromiss med kvalitet på noe, jeg kan absolutt anbefale den til andre. Perfekt størrelse for min nano, men ingen kompromiss med kvalitet på noe, jeg kan absolutt anbefale den til andre.
Michal J. Verifisert kjøper 28th Feb 2023
Veldig fornøyd med produktkvalitet og kundeservice, kan absolutt anbefale Veldig fornøyd med produktkvalitet og kundeservice, kan absolutt anbefale
Graham N. Verifisert kjøper 24th Feb 2023
Alt bra, vil bruke igjen i fremtiden. Rask levering. Alt bra, vil bruke igjen i fremtiden. Rask levering.
Sharon G. Verifisert kjøper 15th Feb 2023
Elsker dette oppsettet akkurat det jeg krevde for nanooppsettet mitt Elsker dette oppsettet akkurat det jeg krevde for nanooppsettet mitt
Adam F. Verifisert kjøper 25th Jan 2023
Virkelig bra kvalitetssett, som holder trykket godt. Følsom nåleventil, som holder posisjonen godt og holder bobletallet konsekvent. Flott kommunikasjon fra selskapet da jeg bestilte en ventil for å passe til sodastream, men trengte noe annet. Alt i alt, veldig fornøyd med kjøpet Virkelig bra kvalitetssett, som holder trykket godt. Følsom nåleventil, som holder posisjonen godt og holder bobletallet konsekvent. Flott kommunikasjon fra selskapet da jeg bestilte en ventil for å passe til sodastream, men trengte noe annet. Alt i alt, veldig fornøyd med kjøpet
Nick D. Verifisert kjøper 14th Jan 2023
godt produsert og enkel å sette opp godt produsert og enkel å sette opp
Carolyn T. Verifisert kjøper 11th Jan 2023
Utmerket service tilbys alltid til meget konkurransedyktige priser Utmerket service tilbys alltid til meget konkurransedyktige priser
Lawrence D. Verifisert kjøper 9th Jan 2023
Flott lite oppsett. Ikke la størrelse lure deg, denne tingen er virkelig godt laget og veldig solid, så jeg er sikker på at den vil vare i mange mange år. Flott lite oppsett. Ikke la størrelse lure deg, denne tingen er virkelig godt laget og veldig solid, så jeg er sikker på at den vil vare i mange mange år.
Tom L. Verifisert kjøper 28th Dec 2022
Flott produkt og profesjonell service. Flott produkt og profesjonell service.
Se flere omtaler  Loading

Systeminnhold

Klikk på et element for mer informasjon

Nano CO2-regulator med magnetventil og regulerbart utgangstrykk
Nano CO2-regulator med magnetventil og regulerbart utgangstrykk
Nano-regulatoren vår med magnetventil er perfekt for små eller nano akvarier som krever lave nivåer av CO2-dosering for å fremme plantevekst.
 
 
Liten Bazooka (opptil 200L)
Liten Bazooka (opptil 200L)
De utrolig små boblene produsert av en Bazooka Atomizer Diffuser har stort overflateareal og gir utrolige diffusjonshastigheter.
Regulator CO2-boballteller med innebygd tilbakeslagsventil
Regulator CO2-boballteller med innebygd tilbakeslagsventil
Denne boble-telleren festes til utgangen til regulatoren din, og har også en integrert tilbakeslagsventil for å forhindre vanntrykking fra akvariet inn i regulatoren.
Komplett Nano CO2 Drop Checker Kit
Komplett Nano CO2 Drop Checker Kit
Nano-sized drop checker-sett endrer farge for å indikere CO2-konsentrasjon i akvariet. Gjør det mulig å angi CO2 dosering spesifikt til akvariet ditt behov.
Nano Cylinder Support Base / Stativ
Nano Cylinder Support Base / Stativ
Utformet for bruk spesielt med Nano CO2-kassetter, sikrer støtteholderen at patronen og regulatoren holdes oppreist og ikke lett kan falle over.
Sterk sugeklemme for 6 mm slange (2 stk.)
Sterk sugeklemme for 6 mm slange (2 stk.)
Fest på riktig måte slangen din til siden av akvariet ditt ved hjelp av disse sterke sugeklemmene. Laget til 6 mm ytre diameter rør.
4 / 6mm Klar Polyuretan CO2 Resistant Tubing
4 / 6mm Klar Polyuretan CO2 Resistant Tubing
Polyuretanrør er motstandsdyktig mot CO2, noe som gir deg trygghet om at ditt trykksatte CO2-system vil være lekkasjefritt og effektivt i mange år framover.
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Se produkt

Someone added a product to their cart

Se produkt