Global levering
Vi sender globalt
Topprangerte Service
Utmerket kundeanmeldelser
Gratis retur
100% tilfredshet garantert
Livstidsstøtte
Med utvidede garantier
Global levering
Vi sender globalt
Samme dagssending
Ukedagens bestillinger satt før kl
Livstidsstøtte
Med utvidede garantier
Hjem > Komplett Akvarium CO2 System Sett > Nano CO2 Systems > Nano Aquarium CO2 System For Planted Tank 20l - 100l

Nano Aquarium CO2 System For Planted Tank 20L - 100L

1 604,99 kr Beklager, tomt på lager

Systemtilpasning

 

Nøkkelord

  • Viktig: Vi kan ikke sende CO2-kassetter utenfor Storbritannia. Hvis du er utenfor Storbritannia, må du forsikre deg om at du velger "Ingen CO2-kassetter".
  • I Storbritannia krever komprimert gass spesialistfirmaer for transport, og derfor kan det ikke garanteres utsendelse samme dag.
  • Nano CO2-regulator med justerbart utgangstrykk, presisjonsnålventil, utgangstrykkmåler og 12V DC magnetomagnet (strømtransformator inkludert) for tidsstyrt kontroll av CO2-dosering.
  • Presisjonsinline boble teller.
  • Høy ytelse CO2-diffusor.
  • Drop checker kit for riktig CO2-dosering.
  • 3m Polyuretanrør av høy kvalitet.
  • 4 x sugeklemmer for ryddig slange.
  • En CO2-kassett vil vare 3-4 måneder for 75L akvarium (1 boble hvert 2. sekund 8 timer per dag).
  • Høyde: 26 cm Bunn av base til toppen av regulatoren (inkl. Patron).
 

Beskrivelse

Nano akvarier har økt i popularitet de siste årene, men kravet om å tilsette CO2 for å fremme kraftig plantevekst er fortsatt fordi Ingen CO2 = Ingen fotosyntese = Døde planter. Fordi disse akvariene er små, er det ofte slik at de ikke er utstyrt med stativ eller skap, og derfor er stort / voluminøst CO2-utstyr vanskelig å skjule, noe som gjør et normalt CO2-system uegnet. Nano CO2-systemet vårt overvinner dette problemet ved å bruke det minste, men høyeste kvalitetsutstyret som er tilgjengelig, og inkluderer alt som trengs for å lage et svært effektivt CO2-system for akvariet ditt.

Regulatoren har justerbart utgangstrykk, som er en sjelden funksjon for utstyr av denne størrelsen. Den har også en nålventil med høy presisjon som kan produsere nøyaktig doseringskontroll helt ned til 1 boble hvert 10. sekund, som kan ta imot akvarier så små som 20L. For å holde størrelsen på et minimum er regulatoren designet for å feste direkte til små CO2-kassetter, som selv for et 100L akvarium vil vare i opptil 3 måneder, noe som gjør det til en veldig praktisk og kostnadseffektiv løsning. Regulatoren har også en integrert 12V DC magnetventil (strømtransformator inkludert) for å gjøre det mulig å kontrollere CO2 og kun dosere til bestemte tidspunkter, dvs. mens akvarielysene er på. 12V DC solenoid gir trygg, lav temperatur og garantert ingen støydrift.

diffusoren er en topp av rekkevidden 'forstøver' diffuser, som produserer en dis av utrolig små CO2-bobler, og gir de aller høyeste nivåene av diffusjon. Dette sikrer at svært lite CO2 er bortkastet og sparer penger på lang sikt.

En nano-størrelse dråpe sjekker er også inkludert for å sikre at du finner riktig CO2-dosering for dine spesifikke akvariumbehov.

Vårt Nano CO2-system leveres også med alt annet utstyr, inkludert boblebenk, 3m polyuretan-rør, sugeklemmer, og et støttestativ for CO2-kassetten / regulatoren. I dette tilfellet er liten virkelig vakker.
 

Kunde anmeldelser

Gjennomsnittlig rangering

Individuelle omtaler

Vladimir . Verifisert kjøper 14th Apr 2021
Flott sett. Hvert stykke er godt laget med kvalitet. Den beste forholdet pris-verdi Flott sett. Hvert stykke er godt laget med kvalitet. Den beste forholdet pris-verdi
Julian M. Verifisert kjøper 24th Mar 2021
Flott sett - gjør akkurat det jeg trenger det med høy grad av nøyaktighet Flott sett - gjør akkurat det jeg trenger det med høy grad av nøyaktighet
Stephen K. Verifisert kjøper 20th Feb 2021
Fantastisk oppsett og veldig hjelpsomt personale, takk igjen Fantastisk oppsett og veldig hjelpsomt personale, takk igjen
Neil F. Verifisert kjøper 14th Feb 2021
Rask levering og veldig enkelt å sette opp ved hjelp av nettstedsinstruksjonene og YouTube-videoene. Veldig fornøyd med kjøpet mitt.... og etter å ha blitt satt opp i en uke er planteveksten fantastisk. Rask levering og veldig enkelt å sette opp ved hjelp av nettstedsinstruksjonene og YouTube-videoene. Veldig fornøyd med kjøpet mitt.... og etter å ha blitt satt opp i en uke er planteveksten fantastisk.
Daniel C. Verifisert kjøper 23rd Jan 2021
Bruker dette til mine 25 liter. Det var enkelt å sette opp uten lekkasjer, og nåleventilen tillater finjustering, noe som er veldig viktig for et så lite volum. En boble hvert 6. sekund fungerer bra for meg. Flott produkt Bruker dette til mine 25 liter. Det var enkelt å sette opp uten lekkasjer, og nåleventilen tillater finjustering, noe som er veldig viktig for et så lite volum. En boble hvert 6. sekund fungerer bra for meg. Flott produkt
Linda . Verifisert kjøper 16th Jan 2021
Fantastisk Plantene mine elsker det Fantastisk Plantene mine elsker det
Matti P. Verifisert kjøper 9th Dec 2020
Dette er uten tvil det beste nano co2-systemet som er tilgjengelig - ingenting kommer i nærheten. Dette er uten tvil det beste nano co2-systemet som er tilgjengelig - ingenting kommer i nærheten.
Edward C. Verifisert kjøper 23rd Sep 2020
Kvalitetssett. Veldig hjelpsomt personale. Enkel å sette opp og fungerer perfekt. Alle varene som leveres er kvalitetsprodusert. Glad jeg brukte det lille ekstra til dette settet. Bør vare i årevis. Kvalitetssett. Veldig hjelpsomt personale. Enkel å sette opp og fungerer perfekt. Alle varene som leveres er kvalitetsprodusert. Glad jeg brukte det lille ekstra til dette settet. Bør vare i årevis.
Dan C. Verifisert kjøper 13th Sep 2020
Fantastisk produkt, enkelt å sette opp og raskt komme i gang. Vil absolutt anbefale! Fantastisk produkt, enkelt å sette opp og raskt komme i gang. Vil absolutt anbefale!
Chris A. Verifisert kjøper 2nd Sep 2020
Jeg er helt ny på denne hobbyen (akvaskaping, plantede akvarier, osv.) Og var bekymret for at jeg kunne være ute av dybden, men syntes dette var veldig enkelt å sette opp, med klare instruksjoner. Jeg er helt ny på denne hobbyen (akvaskaping, plantede akvarier, osv.) Og var bekymret for at jeg kunne være ute av dybden, men syntes dette var veldig enkelt å sette opp, med klare instruksjoner.
Se flere omtaler  Loading

Systeminnhold

Klikk på et element for mer informasjon

Nano CO2-regulator med magnetventil og regulerbart utgangstrykk
Nano CO2-regulator med magnetventil og regulerbart utgangstrykk
Nano-regulatoren vår med magnetventil er perfekt for små eller nano akvarier som krever lave nivåer av CO2-dosering for å fremme plantevekst.
 
 
Liten Bazooka (opptil 200L)
Liten Bazooka (opptil 200L)
De utrolig små boblene produsert av en Bazooka Atomizer Diffuser har stort overflateareal og gir utrolige diffusjonshastigheter.
Regulator CO2-boballteller med innebygd tilbakeslagsventil
Regulator CO2-boballteller med innebygd tilbakeslagsventil
Denne boble-telleren festes til utgangen til regulatoren din, og har også en integrert tilbakeslagsventil for å forhindre vanntrykking fra akvariet inn i regulatoren.
Komplett Nano CO2 Drop Checker Kit
Komplett Nano CO2 Drop Checker Kit
Nano-sized drop checker-sett endrer farge for å indikere CO2-konsentrasjon i akvariet. Gjør det mulig å angi CO2 dosering spesifikt til akvariet ditt behov.
Nano Cylinder Support Base / Stativ
Nano Cylinder Support Base / Stativ
Utformet for bruk spesielt med Nano CO2-kassetter, sikrer støtteholderen at patronen og regulatoren holdes oppreist og ikke lett kan falle over.
Sterk sugeklemme for 6 mm slange (2 stk.)
Sterk sugeklemme for 6 mm slange (2 stk.)
Fest på riktig måte slangen din til siden av akvariet ditt ved hjelp av disse sterke sugeklemmene. Laget til 6 mm ytre diameter rør.
4 / 6mm Klar Polyuretan CO2 Resistant Tubing
4 / 6mm Klar Polyuretan CO2 Resistant Tubing
Polyuretanrør er motstandsdyktig mot CO2, noe som gir deg trygghet om at ditt trykksatte CO2-system vil være lekkasjefritt og effektivt i mange år framover.
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Se produkt

Someone added a product to their cart

Se produkt