Global levering
Vi sender globalt
Topprangerte Service
Utmerket kundeanmeldelser
Gratis retur
100% tilfredshet garantert
Livstidsstøtte
Med utvidede garantier
Global levering
Vi sender globalt
Samme dagssending
Ukedagens bestillinger satt før kl
Livstidsstøtte
Med utvidede garantier
Hjem > Komplett Akvarium CO2 System Sett > Nano CO2 Systems > Nano Aquarium CO2 System For Planted Tank 20l - 100l

Nano Aquarium CO2 System For Planted Tank 20L - 100L

1 677,49 kr

Systemtilpasning

Oppdateringskurv
 

Nøkkelord

  • Viktig: Vi kan ikke sende CO2-patroner utenfor Storbritannia. Hvis du er utenfor Storbritannia, sørg for at du velger "Ingen CO2-kassetter".
  • I Storbritannia krever komprimert gass spesialistbud for transport, og derfor kan ikke sending samme dag garanteres.
  • Nano CO2-regulator med justerbart utgangstrykk, presisjonsnåleventil, utgangstrykkmåler og 12v DC-solenoid (netttransformator inkludert) for tidsstyrt kontroll av CO2-dosering.
  • Presisjonsbobleteller.
  • Høyytelses CO2 diffusor.
  • Dråpekontrollsett for korrekt CO2-dosering.
  • 3m Høykvalitets polyuretanrør.
  • 4 x sugeklemmer for ryddig slange.
  • En CO2-patron vil vare i omtrent 3 måneder for 50L akvarium (1 boble hvert 4. sekund 8 timer per dag).
  • Høyde: 26 cm Bunn av basen til toppen av regulatoren (inkludert patron).
 

Beskrivelse

Nanoakvarier har økt i popularitet de siste årene, men kravet om å tilsette CO2 for å fremme kraftig plantevekst består fortsatt fordi Ingen CO2 = Ingen fotosyntese = døde planter. Fordi disse akvariene er små, er det ofte slik at de ikke er utstyrt med stativ eller skap, og derfor er stort/voluminøst CO2-utstyr vanskelig å skjule, noe som gjør et normalt CO2-system uegnet. Vårt Nano CO2-system overvinner dette problemet ved å bruke det minste, men høyeste kvalitetsutstyret som er tilgjengelig, og inkluderer alt som trengs for å lage et svært effektivt CO2-system for akvariet ditt.

Regulatoren har justerbart utgangstrykk, som er en sjelden funksjon for utstyr av denne størrelsen. Den har også en nåleventil med høy presisjon som kan produsere nøyaktig doseringskontroll så lavt som 1 boble hvert 10. sekund, som kan ta hensyn til akvarier så små som 20L. For å holde størrelsen på et minimum er regulatoren designet for å festes direkte til små CO2-patroner, som selv for et 100L akvarium vil vare i opptil 3 måneder, noe som gjør det til en veldig praktisk og kostnadseffektiv løsning. Regulatoren har også en integrert 12v DC magnetventil (netttransformator inkludert) for å gjøre det mulig å kontrollere CO2 og kun dosere på spesifiserte tidspunkter, dvs. mens akvarielysene er på. 12V DC-solenoiden gir sikker, lav temperatur og garantert ingen støydrift.

Diffusoren er en topp i serien 'atomizer'-diffusor, som produserer en dis av utrolig små bobler av CO2, og gir de aller høyeste nivåene av diffusjon. Dette sikrer at svært lite CO2 går til spille og sparer penger på lang sikt.

En dråpekontroller i nanostørrelse er også inkludert for å sikre at du finner riktig CO2-dosering for dine spesifikke akvariebehov.

Vårt Nano CO2-system kommer også med alt annet utstyr, inkludert bobleteller, 3m polyuretanrør, sugeklemmer og et støttestativ for CO2-patronen/regulatoren. I dette tilfellet er liten virkelig vakker.
 

Kunde anmeldelser

Gjennomsnittlig rangering

Individuelle omtaler

Jack W. Verifisert kjøper 8th Apr 2024
Rask levering av DPD og ankom i god stand. Lett å koble alt sammen selv for en nybegynner, og etter et par dager perler plantene til og med ettersom de produserer oksygen, så de må like den nye CO2! Rask levering av DPD og ankom i god stand. Lett å koble alt sammen selv for en nybegynner, og etter et par dager perler plantene til og med ettersom de produserer oksygen, så de må like den nye CO2!
James L. Verifisert kjøper 4th Apr 2024
Flott lite sett, fungerer en godbit Flott lite sett, fungerer en godbit
Paul N. Verifisert kjøper 25th Mar 2024
Rask levering og alt i god stand Rask levering og alt i god stand
Thomas B. Verifisert kjøper 20th Mar 2024
Virkelig god service fra folkene på Co2 supermarked Jeg er veldig fornøyd med systemet, det er perfekt for min 40L kube. Virkelig god service fra folkene på Co2 supermarked Jeg er veldig fornøyd med systemet, det er perfekt for min 40L kube.
Allan H. Verifisert kjøper 12th Mar 2024
Jeg har holdt fisk i 20 år og syntes co2-ideen var litt av en gimmikk, men jeg tenkte jeg skulle prøve det, og plantene mine har det bedre enn noen gang. Det fungerer definitivt. Selv om jeg ikke har noe å sammenligne med, er jeg veldig fornøyd med settet jeg fikk fra CO2-supermarkedet. Jeg har holdt fisk i 20 år og syntes co2-ideen var litt av en gimmikk, men jeg tenkte jeg skulle prøve det, og plantene mine har det bedre enn noen gang. Det fungerer definitivt. Selv om jeg ikke har noe å sammenligne med, er jeg veldig fornøyd med settet jeg fikk fra CO2-supermarkedet.
Richard S. Verifisert kjøper 6th Mar 2024
Jeg kjøpte denne som en oppgradering fra Tropica nano-systemet mitt, og jeg skulle ønske jeg hadde kjøpt denne fra begynnelsen, denne er så mye bedre! Hvis du leter etter et nano co2-sett, er dette det! Jeg kjøpte denne som en oppgradering fra Tropica nano-systemet mitt, og jeg skulle ønske jeg hadde kjøpt denne fra begynnelsen, denne er så mye bedre! Hvis du leter etter et nano co2-sett, er dette det!
Gary G. Verifisert kjøper 27th Feb 2024
Ingen problemer i det hele tatt, og plantene ser ut til å reagere godt Ingen problemer i det hele tatt, og plantene ser ut til å reagere godt
Paul K. Verifisert kjøper 19th Feb 2024
Enkel å bruke, gjør det. Forskjellen det gjør for plantene er fantastisk.. Enkel å bruke, gjør det. Forskjellen det gjør for plantene er fantastisk..
Cowan E. Verifisert kjøper 18th Feb 2024
Jeg hadde et første problem, men en e-post til support og 20 minutter senere fikk jeg svar og svar - jeg hadde glemt å sette O-ringen på nåleventilen før jeg skrudde på bobletelleren. Alt fungerer nå og gleder meg til å se forskjellen det gjør for plantene mine Jeg hadde et første problem, men en e-post til support og 20 minutter senere fikk jeg svar og svar - jeg hadde glemt å sette O-ringen på nåleventilen før jeg skrudde på bobletelleren. Alt fungerer nå og gleder meg til å se forskjellen det gjør for plantene mine
Harry H. Verifisert kjøper 11th Feb 2024
Virkelig god kvalitet vare flott online instruksjon og kommunikasjon, dessverre sviktet alt da Carrier leverte pakken til feil adresse. Klarte å spore det opp, men da jeg sendte e-post til både CO2 Supermarket og DPD for å gi råd, fikk jeg ikke svar fra noen av dem. Virkelig god kvalitet vare flott online instruksjon og kommunikasjon, dessverre sviktet alt da Carrier leverte pakken til feil adresse. Klarte å spore det opp, men da jeg sendte e-post til både CO2 Supermarket og DPD for å gi råd, fikk jeg ikke svar fra noen av dem.


Small logo for CO2 Supermarket
Svar fra CO2 Supermarket
Vi beklager å høre om problemet du støtt på med at bestillingen ble levert til feil adresse, men vi svarte på e-posten din innen en time etter at du kontaktet oss om det 5. februar for å uttrykke vår unnskyldning og takknemlighet for å spore den opp på tilsvarende adresse.

Se flere omtaler  Loading

Systeminnhold

Klikk på et element for mer informasjon

Nano CO2-regulator med magnetventil og regulerbart utgangstrykk
Nano CO2-regulator med magnetventil og regulerbart utgangstrykk
Nano-regulatoren vår med magnetventil er perfekt for små eller nano akvarier som krever lave nivåer av CO2-dosering for å fremme plantevekst.
 
 
Liten Bazooka (opptil 200L)
Liten Bazooka (opptil 200L)
De utrolig små boblene produsert av en Bazooka Atomizer Diffuser har stort overflateareal og gir utrolige diffusjonshastigheter.
Regulator CO2-boballteller med innebygd tilbakeslagsventil
Regulator CO2-boballteller med innebygd tilbakeslagsventil
Denne boble-telleren festes til utgangen til regulatoren din, og har også en integrert tilbakeslagsventil for å forhindre vanntrykking fra akvariet inn i regulatoren.
Komplett Nano CO2 Drop Checker Kit
Komplett Nano CO2 Drop Checker Kit
Nano-sized drop checker-sett endrer farge for å indikere CO2-konsentrasjon i akvariet. Gjør det mulig å angi CO2 dosering spesifikt til akvariet ditt behov.
Nano Cylinder Support Base / Stativ
Nano Cylinder Support Base / Stativ
Utformet for bruk spesielt med Nano CO2-kassetter, sikrer støtteholderen at patronen og regulatoren holdes oppreist og ikke lett kan falle over.
Sterk sugeklemme for 6 mm slange (2 stk.)
Sterk sugeklemme for 6 mm slange (2 stk.)
Fest på riktig måte slangen din til siden av akvariet ditt ved hjelp av disse sterke sugeklemmene. Laget til 6 mm ytre diameter rør.
4 / 6mm Klar Polyuretan CO2 Resistant Tubing
4 / 6mm Klar Polyuretan CO2 Resistant Tubing
Polyuretanrør er motstandsdyktig mot CO2, noe som gir deg trygghet om at ditt trykksatte CO2-system vil være lekkasjefritt og effektivt i mange år framover.
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Se produkt

Someone added a product to their cart

Se produkt