Global levering
Vi sender globalt
Topprangerte Service
Utmerket kundeanmeldelser
Gratis retur
100% tilfredshet garantert
Livstidsstøtte
Med utvidede garantier
Global levering
Vi sender globalt
Samme dagssending
Ukedagens bestillinger satt før kl
Livstidsstøtte
Med utvidede garantier
Hjem > Adaptere For CO2-regulatorer > CO2 Cylinder Refill Adaptere > Sodastream Cylinder Refill Adapter

SodaStream Cylinder Refill Adapter

678,99 kr

Systemtilpasning

Oppdateringskurv
24,99 kr
SodaStream Adapter Seal / Washer (2 stk)
 

Nøkkelord

 • Sikker påfyll SodaStream sylindere fra en større donor sylinder.
 • Koble til DIN 477 / W21.8 / BS 341 nr. 8 eller CGA 320 donor / foreldresylindere.
 • Refill SodaStream sylindere brukt i Storbritannia / USA / Europa (resten av verden), eller i Australia / New Zealand.
 • Fungerer på * alle * typer SodaStream sylinderventil, inkludert "booby-fanget" modell som tilsynelatende forhindrer påfylling.
 • SodaStream isolasjonsfunksjon for sikker fjerning av sylinder.
 • Dump / renseventil for sikker og kontrollert utslipp av gass.
 • Integrert trykkmåler for sikkerhet og visning av donorcylinder trykk.
 • På / av-knapp for kontrollert utgivelse.
 • Høyest mulig kvalitetsdesign og produksjon.
 

Beskrivelse

Vår SodaStream Cylinder Refilling Adapter gir deg frihet og evne til å fylle på SodaStream-sylinder til en brøkdel av prisen du betaler for utveksling hos en forhandler. Refill-adapteren brukes til å påfylle SodaStream-sylindere på en trygg måte fra større donorsylindere. Den er designet for å koble til enten en CGA 320- eller DIN 477 / W21.8 / BS 341 nr. 8-donorsylinder, og deretter koble enten direkte til SodaStream-sylinderen eller via en valgfri høytrykksslange som vist i produktbilder.

Kundsikkerhet er alltid vårt primære hensyn når vi designer nye produkter. Derfor inneholder vår påfyllingsadapter en trykkmåler for å sikre at trykket fra givercylinderen ikke overskrider trykksensoren til mottakerens sylinder, en på / av-bryteren for enkel og direkte kontroll av påfyllingsprosessen, og en dump / renseventil for å skille ut gjenværende gass i forbindelsen mellom donor og mottakercylinder når påfylling er fullført.

Bruksanvisning

 • Koble tilfyllingsadapteren til foreldre / donorsylinderen.
 • Skru SodaStream-adapteren i påfyllingsadapteren.
 • Skru SodaStream-sylinderen inn i adapteren.
 • Åpne ventilen på foreldre / donor sylinder for å frigjøre gassen.
 • Slå avstengningsventilen for å frigjøre gassen.
 • Vri bryteren til SodaStream-ventilen for å injisere gass inn i sylinderen.
 • Du vil høre gass som strømmer inn i sylinderen. Påfylling tar omtrent 30 sekunder.
 • Når påfylling er fullført, stopp CO2 ved å slå avstengningsventilen.
 • Isoler SodaStream-sylinderen ved å dreie justeringsbryteren.
 • Slip gjenværende gass ved å åpne dump / renseventilen.
 • Fjern SodaStream-sylinderen fra adapteren.
 • Gjenta påfyllingsprosessen for hver SodaStream sylinder.
 • Når du er ferdig, lukk ventilen på foreldre / donorsylinderen.
 • Klikk her for å lese hele SodaStream Cylinder Refill Adapter-instruksjonene
 

Kunde anmeldelser

Gjennomsnittlig rangering

Individuelle omtaler

Mike C. Verifisert kjøper 21st Jan 2022
Utmerket og instruksjonene gitt er klare. Vil anbefale væskeavtakssylindre da det er vanskelig å snu dem siden de er veldig tunge. Utmerket og instruksjonene gitt er klare. Vil anbefale væskeavtakssylindre da det er vanskelig å snu dem siden de er veldig tunge.
Tailor A. Verifisert kjøper 20th Jan 2022
Godt laget, solid og gjør akkurat det den er ment for. Godt laget, solid og gjør akkurat det den er ment for.
Steven O. Verifisert kjøper 30th Nov 2021
Dette er genialt. Jeg sparer en formue på å fylle opp CO2-sylindere fra en 15 kg tank. Og god service fra co2 supermarket også, takk! Dette er genialt. Jeg sparer en formue på å fylle opp CO2-sylindere fra en 15 kg tank. Og god service fra co2 supermarket også, takk!
Thomas P. Verifisert kjøper 17th Nov 2021
Fungerer veldig bra og omgår enkelt de booby-fangede/antifyllingsventilene på SodaStream-sylindere. God service fra co2 supermarked også, takk! Fungerer veldig bra og omgår enkelt de booby-fangede/antifyllingsventilene på SodaStream-sylindere. God service fra co2 supermarked også, takk!
Jason M. Verifisert kjøper 12th Nov 2021
Flott produkt! Fyller enkelt selv boobytrap-versjonene av sodastream-beholderen. Jeg hadde noen innledende tannproblemer med å fylle med en 1,5 kg co2-beholder - den nektet bare å fylles. Jeg endte opp med å kaste bort hele 1,5 kg dunken på å prøve å fylle brusstrømmene. Jeg bestemte meg for å bestille en større co2-donor, 6,5 kg, dette Les mer... Flott produkt! Fyller enkelt selv boobytrap-versjonene av sodastream-beholderen. Jeg hadde noen innledende tannproblemer med å fylle med en 1,5 kg co2-beholder - den nektet bare å fylles. Jeg endte opp med å kaste bort hele 1,5 kg dunken på å prøve å fylle brusstrømmene. Jeg bestemte meg for å bestille en større co2-donor, 6,5 kg, dette fylte sodastrømmene godt. Jeg tror det var å gjøre med mengden trykk de 1,5 kg ga ut, det var bare ikke nok! Så mitt råd er sørg for at du får en stor donorsylinder.


Small logo for CO2 Supermarket
Svar fra CO2 Supermarket
Takk for din anmeldelse, Jason. Mest sannsynlig er det at den første donorsylinderen ikke drev ut flytende CO2. For påfyllingsformål er det viktig å be om en sylinder med et dip/hevertrør slik at flytende CO2 blir drevet ut av sylinderen, ellers fylles ikke SodaStream-sylinderen på nytt.

Caroline O. Verifisert kjøper 28th Oct 2021
Jeg bruker denne til å fylle på sodastream-beholdere, og det gjør påfylling veldig enkelt. Uten denne adapteren, som skyver beholderpinnen inn under påfylling, syntes jeg det var veldig vanskelig å få trykket riktig slik at den fangete pinnen ikke spratt ut og stoppet Co2-strømmen. Med denne adapteren fyller jeg beholderne mine til nesten 1200g. Det Les mer... Jeg bruker denne til å fylle på sodastream-beholdere, og det gjør påfylling veldig enkelt. Uten denne adapteren, som skyver beholderpinnen inn under påfylling, syntes jeg det var veldig vanskelig å få trykket riktig slik at den fangete pinnen ikke spratt ut og stoppet Co2-strømmen. Med denne adapteren fyller jeg beholderne mine til nesten 1200g. Det er flott.
Dean L. Verifisert kjøper 16th Oct 2021
Flott produkt, med god kvalitetskonstruksjon. Bedre alternativ til de billigere kinesiske varene. Så fornøyd med min, kjøpte jeg også en til en venn. Flott produkt, med god kvalitetskonstruksjon. Bedre alternativ til de billigere kinesiske varene. Så fornøyd med min, kjøpte jeg også en til en venn.
Micro M. Verifisert kjøper 27th Sep 2021
Bra produkt som gjør det den må Bra produkt som gjør det den må
Harrie B. Verifisert kjøper 4th Jul 2021
Dette fungerer også bra på den nye sodastream-sylinderen med beskyttelse mot feller. Bare et godt produkt. Nå må du ikke betale så mye for påfylling av Co2. Nå er det interessant å lage brus selv. Dette fungerer også bra på den nye sodastream-sylinderen med beskyttelse mot feller. Bare et godt produkt. Nå må du ikke betale så mye for påfylling av Co2. Nå er det interessant å lage brus selv.
Anthony B. Verifisert kjøper 29th May 2021
Utmerket service, levert på kort tid. Adapter fungerer perfekt. Instruksjonene er gode og enkle å følge. Utmerket service, levert på kort tid. Adapter fungerer perfekt. Instruksjonene er gode og enkle å følge.
Se flere omtaler  Loading

Photo Viewer

Påfylling av en SodaStream-sylinder
klikk på bildet for å vise hele skjermen

Fotogalleri

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Se produkt

Someone added a product to their cart

Se produkt