Global levering
Vi sender globalt
Topprangerte Service
Utmerket kundeanmeldelser
Gratis retur
100% tilfredshet garantert
Livstidsstøtte
Med utvidede garantier
Global levering
Vi sender globalt
Samme dagssending
Ukedagens bestillinger satt før kl
Livstidsstøtte
Med utvidede garantier
Hjem > Adaptere For CO2-regulatorer > CO2 Cylinder Refill Adaptere > Sodastream Cylinder Refill Adapter

SodaStream Cylinder Refill Adapter

719,49 kr Beklager, tomt på lager

Systemtilpasning

26,49 kr
SodaStream Adapter Seal / Washer (2 stk)
 
 

Nøkkelord

 • Sikker påfyll SodaStream sylindere fra en større donor sylinder.
 • Koble til DIN 477 / W21.8 / BS 341 nr. 8 eller CGA 320 donor / foreldresylindere.
 • Refill SodaStream sylindere brukt i Storbritannia / USA / Europa (resten av verden), eller i Australia / New Zealand.
 • Fungerer på * alle * typer SodaStream sylinderventil, inkludert "booby-fanget" modell som tilsynelatende forhindrer påfylling.
 • SodaStream isolasjonsfunksjon for sikker fjerning av sylinder.
 • Dump / renseventil for sikker og kontrollert utslipp av gass.
 • Integrert trykkmåler for sikkerhet og visning av donorcylinder trykk.
 • På / av-knapp for kontrollert utgivelse.
 • Høyest mulig kvalitetsdesign og produksjon.

Beskrivelse

Vår SodaStream Cylinder Refilling Adapter gir deg frihet og evne til å fylle på SodaStream-sylinder til en brøkdel av prisen du betaler for utveksling hos en forhandler. Refill-adapteren brukes til å påfylle SodaStream-sylindere på en trygg måte fra større donorsylindere. Den er designet for å koble til enten en CGA 320- eller DIN 477 / W21.8 / BS 341 nr. 8-donorsylinder, og deretter koble enten direkte til SodaStream-sylinderen eller via en valgfri høytrykksslange som vist i produktbilder.

Kundsikkerhet er alltid vårt primære hensyn når vi designer nye produkter. Derfor inneholder vår påfyllingsadapter en trykkmåler for å sikre at trykket fra givercylinderen ikke overskrider trykksensoren til mottakerens sylinder, en på / av-bryteren for enkel og direkte kontroll av påfyllingsprosessen, og en dump / renseventil for å skille ut gjenværende gass i forbindelsen mellom donor og mottakercylinder når påfylling er fullført.

Bruksanvisning

 • Koble tilfyllingsadapteren til foreldre / donorsylinderen.
 • Skru SodaStream-adapteren i påfyllingsadapteren.
 • Skru SodaStream-sylinderen inn i adapteren.
 • Åpne ventilen på foreldre / donor sylinder for å frigjøre gassen.
 • Slå avstengningsventilen for å frigjøre gassen.
 • Vri bryteren til SodaStream-ventilen for å injisere gass inn i sylinderen.
 • Du vil høre gass som strømmer inn i sylinderen. Påfylling tar omtrent 30 sekunder.
 • Når påfylling er fullført, stopp CO2 ved å slå avstengningsventilen.
 • Isoler SodaStream-sylinderen ved å dreie justeringsbryteren.
 • Slip gjenværende gass ved å åpne dump / renseventilen.
 • Fjern SodaStream-sylinderen fra adapteren.
 • Gjenta påfyllingsprosessen for hver SodaStream sylinder.
 • Når du er ferdig, lukk ventilen på foreldre / donorsylinderen.
 • Klikk her for å lese hele SodaStream Cylinder Refill Adapter-instruksjonene
 

Kunde anmeldelser

Gjennomsnittlig rangering

Individuelle omtaler

Bridgewater A. Verifisert kjøper 22nd Oct 2019
Jeg gledet meg til å skaffe dette utstyret. Når jeg åpner pakken, er denne enheten skinnende lys og godt laget. Jeg la denne bruspåfyllingsenheten på en sylinder med C02-gass. Det gikk ikke. Jeg prøvde flere forskjellige måter å fylle på brusstrømmen sylinder. Men kunne ikke fylle på nytt. Hva var problemet? Jeg hadde lest instruksjonene, og fikk en ny gå, fylte ikke på. Jeg gikk tilbake Les mer... Jeg gledet meg til å skaffe dette utstyret. Når jeg åpner pakken, er denne enheten skinnende lys og godt laget. Jeg la denne bruspåfyllingsenheten på en sylinder med C02-gass. Det gikk ikke. Jeg prøvde flere forskjellige måter å fylle på brusstrømmen sylinder. Men kunne ikke fylle på nytt. Hva var problemet? Jeg hadde lest instruksjonene, og fikk en ny gå, fylte ikke på. Jeg gikk tilbake til det grunnleggende når jeg leste instruksjonene, og innså at det jeg selv om jeg leste ikke var tilfelle. Jeg la ikke brusflaske-sylindrene i fryseren i leiekontrakt i 2 timer, jeg hadde heller ikke en rør-sylinder, og jeg hadde ikke fylt opp sylinderen sakte, da alle instruksjonene sto i e-posten. Da jeg prøvde å fylle på nytt etter å ha tatt vare på instruksjonene det fungerte, trenger jeg ikke nå å kjøpe brusflaskesylindere til £ 10,00 eller over fra brusstrøm. For et fantastisk produkt og jeg takker C02 Supermarket for hjelpen i denne saken. Derfor ga jeg dem 5 stjerner.
Lilli B. Verifisert kjøper 30th Sep 2019
Så glad for at jeg kjøpte denne enheten - denne enheten er ikke bare enkel å bruke, men har alle sikkerhetsfunksjonene som kreves for oppstyrsfrie fyllflasker. Vi har nå gode fizzy drinker til rundt 2p per liter (£ 1,30 ish per påfyll) - ikke mer avfallsflasker fra plast så gjør vårt beste for planeten mens vi får gode drinker, shopping og sparer mye pennies også - anbefaler 5 *** ** Les mer... Så glad for at jeg kjøpte denne enheten - denne enheten er ikke bare enkel å bruke, men har alle sikkerhetsfunksjonene som kreves for oppstyrsfrie fyllflasker. Vi har nå gode fizzy drinker til rundt 2p per liter (£ 1,30 ish per påfyll) - ikke mer avfallsflasker fra plast så gjør vårt beste for planeten mens vi får gode drinker, shopping og sparer mye pennies også - anbefaler 5 *** ** ++++++++
Conrad W. Verifisert kjøper 30th Jun 2019
Utmerket måte å lage sodavannflasker gjenbrukbare. Enkel å sette opp og bruke tid og tid igjen. Utmerket måte å lage sodavannflasker gjenbrukbare. Enkel å sette opp og bruke tid og tid igjen.
Richard M. Verifisert kjøper 20th May 2019
Strålende enhet. Veldig godt laget og enkel å bruke. Det slashes kostnaden for påfyll og det gir de en video for å vise hvordan man gjør det. Alt du trenger å gjøre er å kjøpe CO2-sylinderen selv, og de fortalte meg en lokal leverandør og hva jeg skulle spørre om. Imponert. Strålende enhet. Veldig godt laget og enkel å bruke. Det slashes kostnaden for påfyll og det gir de en video for å vise hvordan man gjør det. Alt du trenger å gjøre er å kjøpe CO2-sylinderen selv, og de fortalte meg en lokal leverandør og hva jeg skulle spørre om. Imponert.
Barry D. Verifisert kjøper 14th May 2019
Gjør akkurat det jeg skal gjøre Gjør akkurat det jeg skal gjøre
Vincent F. Verifisert kjøper 14th May 2019
Fungerer veldig bra mano og trykk ikke på noe for å si at det er bra materiale! Fungerer veldig bra mano og trykk ikke på noe for å si at det er bra materiale!
James H. Verifisert kjøper 11th May 2019
Beste service noensinne de fant min feil og var snill i å gi meg råd om hvordan du riktig bruker adapteren. Beste service noensinne de fant min feil og var snill i å gi meg råd om hvordan du riktig bruker adapteren.
Axis &. Verifisert kjøper 2nd May 2019
Utmerket produkt. God støtte. Utmerket produkt. God støtte.
Nicholas S. Verifisert kjøper 24th Apr 2019
Jeg bruker SodaStream-sylindere til mitt akvarium CO2-system, så jeg har nå en stor sylinder i garasjen min, som jeg bruker til å fylle på når SodaStream-sylinderen tømmes. Jeg er så glad jeg kjøpte denne adapteren, det er stor verdi som jeg vil spare en formue i det lange løp, og det fungerer veldig bra. Jeg bruker SodaStream-sylindere til mitt akvarium CO2-system, så jeg har nå en stor sylinder i garasjen min, som jeg bruker til å fylle på når SodaStream-sylinderen tømmes. Jeg er så glad jeg kjøpte denne adapteren, det er stor verdi som jeg vil spare en formue i det lange løp, og det fungerer veldig bra.
Peter . Verifisert kjøper 25th Mar 2019
Bare topp produkt. Fungerer uten problemer! Bare topp produkt. Fungerer uten problemer!
Se flere omtaler  Loading

Photo Viewer

Påfylling av en SodaStream-sylinder
klikk på bildet for å vise hele skjermen

Fotogalleri

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Se produkt

Someone added a product to their cart

Se produkt