Global levering
Vi sender globalt
Topprangerte Service
Utmerket kundeanmeldelser
Gratis retur
100% tilfredshet garantert
Livstidsstøtte
Med utvidede garantier
Global levering
Vi sender globalt
Samme dagssending
Ukedagens bestillinger satt før kl
Livstidsstøtte
Med utvidede garantier
Hjem > CO2-regulatorer > Nano CO2 Regulatorer > Nano Co2-regulator Med Magnetventil Og Regulerbart Utgangstrykk

Nano CO2-regulator Med Magnetventil Og Regulerbart Utgangstrykk

950,49 kr

Systemtilpasning

Oppdateringskurv
 

Nøkkelord

 • Perfekt for nano eller små akvarier.
 • Design og produksjon av høyeste kvalitet.
 • Justerbart utgangstrykk 0-8 bar for å imøtekomme behovene til ethvert akvarium (20L - 500L).
 • 12v Magnetventil gjør at CO2 kan slås av / på på bestemte tidspunkter. Strømtransformator inkludert.
 • høy presisjon for maksimal doseringskontroll helt ned til 1 boble / 10 sekunder.
 • Trykkmåler som viser utgang / arbeidstrykk.
 • Kobles til nano CO2-kassetter med 5/8 "-18 UNF-tråd (vanligvis 88g og 95g patroner).
 • Fungerer med en hvilken som helst CO2-diffusor.
 • Valg av plugg og spenning.
 

Beskrivelse

Nano CO2-regulatoren vår er designet spesielt for å imøtekomme behovene til små / nano akvarier, som vanligvis krever lavere CO2-dosering.

Regulatoren har justerbart utgangstrykk for å sikre at det vil tilfredsstille trykkravene som trengs for å kjøre de beste CO2-diffusorer. Den har også en høypresisjonsnålventil som muliggjør utrolig fin justering av CO2-dosering så lavt som 1 boble hvert 10. sekund. Den integrerte magnetiske magnetventilen gjør det mulig å slå av CO2-strømmen over natten når akvariumsanleggene ikke fotosynteser; Dette betyr at du ikke kaster bort CO2 ved å dosere når det ikke er behov, dette betyr igjen at CO2-forsyningen din vil vare mye lenger og spare penger på lang sikt. 12V DC magnetomagnet (strømtransformator inkludert) gir sikker lav temperatur og garantert ingen støydrift.

Den har også en trykkmåler som viser utgang / arbeidstrykk, som kan justeres ved hjelp av trykkjusteringsknappen. Regulatoren festes til mini CO2-kassetter med gjengestandard på 5/8 "-18 UNF (selges også av CO2 Supermarket).

Bruksanvisning

 • Sett utgangstrykket til minimum ved å vri trykkjustereren knotten helt mot klokken.
 • Lukk nålventilen ved å vri helt med klokken.
 • Skru CO2-kassetten inn i regulatoren. Du kan føle litt motstand når tappen inne i regulatoren stikker gjennom toppen av CO2-kassetten for å frigjøre gassen. kassetten er skrudd fast, den skal ikke fjernes før all gass er brukt.
 • Plasser CO2-kassetten i sokkelen / holderen. Sokkelen har en klebrig pute under, som kan brukes til å gi ekstra støtte om nødvendig.
 • Plugg magnetventilen i strømpluggen og slå på.
 • Drei trykkjustereren med klokken til trykkmåleren leser 0,3 MPa (omtrent 40 PSI). Dette er et godt utgangspunkt for de fleste CO2-diffusorer. Det kan økes hvis nødvendig.
 • Når boblebenken er festet, vri nålventilen antisk med urviseren for å oppnå ønsket boblefrekvens. 1 boble / sekund er egnet for et 150L akvarium - juster doseringen i samsvar med dette, dvs. 1 boble / 2 sekunder for 75L akvarium.
 • Klikk her for å lese den komplette installasjonsveiledningen for Nano CO2 Regulator
 

Kunde anmeldelser

Gjennomsnittlig rangering

Individuelle omtaler

Amanda A. Verifisert kjøper 8th Apr 2024
Elsker denne regulatoren, enkel å sette opp og kontrollere, innebygd solenoid som fungerer utmerket på timer. Elsker denne regulatoren, enkel å sette opp og kontrollere, innebygd solenoid som fungerer utmerket på timer.
Harry H. Verifisert kjøper 26th Mar 2024
Flott liten måler ideell for mindre oppsett og veldig godt laget. Flott liten måler ideell for mindre oppsett og veldig godt laget.
Jason F. Verifisert kjøper 20th Mar 2024
Virkelig godt laget, men hvis sett Virkelig godt laget, men hvis sett
Craig S. Verifisert kjøper 12th Mar 2024
Utmerket liten regulator, solenoiden er veldig stillegående godt kjøp og solid konstruksjon Utmerket liten regulator, solenoiden er veldig stillegående godt kjøp og solid konstruksjon
Selime B. Verifisert kjøper 11th Mar 2024
Jeg bestilte klokken 15.30, og den ble levert klokken 9.30 neste morgen. Jammen imponerende. Regulatoren er også bra! Jeg bestilte klokken 15.30, og den ble levert klokken 9.30 neste morgen. Jammen imponerende. Regulatoren er også bra!
Simon W. Verifisert kjøper 9th Feb 2024
Flott stykke sett. Jeg var bekymret for å sette opp, men det er greit. Sodastream-beholderen min varte i 10 måneder ved å bruke denne i en 35 liters tank. Flott stykke sett. Jeg var bekymret for å sette opp, men det er greit. Sodastream-beholderen min varte i 10 måneder ved å bruke denne i en 35 liters tank.
Andy R. Verifisert kjøper 12th Jan 2024
Flott liten regulator og rask levering også Flott liten regulator og rask levering også
Boguslawa . Verifisert kjøper 18th Dec 2023
Fikk den bare for en uke og fungerer perfekt ved bruk på sodastreamflasker med adapter før hadde fluvalregulator med mange problemer fornøyd med kjøpet så langt Fikk den bare for en uke og fungerer perfekt ved bruk på sodastreamflasker med adapter før hadde fluvalregulator med mange problemer fornøyd med kjøpet så langt
Przemyslaw J. Verifisert kjøper 17th Dec 2023
Meget god pris fin kvalitet, fungerer perfekt selvfølgelig veldig rask levering Meget god pris fin kvalitet, fungerer perfekt selvfølgelig veldig rask levering
Mateusz B. Verifisert kjøper 24th Nov 2023
Fungerer veldig bra som en del av et nanosystem. Veldig fornøyd med den plantede tanken som trives fint med dette nanooppsettet. Fungerer veldig bra som en del av et nanosystem. Veldig fornøyd med den plantede tanken som trives fint med dette nanooppsettet.
Se flere omtaler  Loading
Nano CO2-regulator foran
klikk på bildet for å vise hele skjermen

Fotogalleri

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Se produkt

Someone added a product to their cart

Se produkt