Global levering
Vi sender globalt
Topprangerte Service
Utmerket kundeanmeldelser
Gratis retur
100% tilfredshet garantert
Livstidsstøtte
Med utvidede garantier
Global levering
Vi sender globalt
Samme dagssending
Ukedagens bestillinger satt før kl
Livstidsstøtte
Med utvidede garantier
Hjem > CO2-regulatorer > Nano CO2 Regulatorer > Nano Co2-regulator Med Magnetventil Og Regulerbart Utgangstrykk

Nano CO2-regulator Med Magnetventil Og Regulerbart Utgangstrykk

915,49 kr

Systemtilpasning

Oppdateringskurv
 
 

Nøkkelord

 • Perfekt til nano eller små akvarier.
 • Design og produksjon av høyeste kvalitet.
 • Justerbart utgangstrykk 0-8 bar for å imøtekomme behovene til ethvert akvarium (20L - 500L).
 • 12v Magnetventil gjør at CO2 kan slås av / på på bestemte tidspunkter. Strømtransformator inkludert.
 • Presisjon Pisco nålventil for maksimal doseringskontroll så lav som 1 boble / 10 sekunder.
 • Trykkmåler som viser utgang / arbeidstrykk.
 • Kobles til nano CO2-kassetter med 5/8 "-18 UNF-tråd (vanligvis 88g og 95g patroner).
 • Fungerer med en hvilken som helst CO2-diffusor.
 • Valg av plugg og spenning.

Beskrivelse

Nano CO2-regulatoren vår er designet spesielt for å imøtekomme behovene til små / nano akvarier som vanligvis krever lavere CO2-dosering.

Regulatoren har justerbart utgangstrykk for å sikre at det vil tilfredsstille trykkravene som trengs for å kjøre de beste CO2-diffusorene. Den har også en høy presisjon Pisco nålventil som muliggjør utrolig fin justering av CO2-dosering så lavt som 1 boble hvert 10. sekund. Den integrerte magnetventilen gjør det mulig å slå av CO2-strømmen over natten når akvariumsanleggene ikke fotosynteser; dette betyr at du ikke kaster bort CO2 ved å dosere når det ikke er behov, dette betyr igjen at CO2-forsyningen din vil vare mye lenger og spare penger på lang sikt. 12V DC magnetomagnet (strømtransformator inkludert) gir sikker lav temperatur og garantert ingen støydrift.

Den har også en trykkmåler som viser utgang / arbeidstrykk, som kan justeres ved hjelp av trykkjusteringsknappen. Regulatoren festes til mini CO2-kassetter med gjengestandard på 5/8 "-18 UNF (selges også av CO2 Supermarket).

Bruksanvisning

 • Sett utgangstrykket til minimum ved å vri trykkjustereren knotten helt mot klokken.
 • Lukk nålventilen ved å vri helt med klokken.
 • Skru CO2-kassetten inn i regulatoren. Du kan føle litt motstand når tappen inne i regulatoren stikker gjennom toppen av CO2-kassetten for å frigjøre gassen. kassetten er skrudd fast, den skal ikke fjernes før all gass er brukt.
 • Plasser CO2-kassetten i sokkelen / holderen. Sokkelen har en klebrig pute under, som kan brukes til å gi ekstra støtte om nødvendig.
 • Plugg magnetventilen i strømpluggen og slå på.
 • Drei trykkjustereren med klokken til trykkmåleren leser 0,3 MPa (omtrent 40 PSI). Dette er et godt utgangspunkt for de fleste CO2-diffusorer. Det kan økes hvis nødvendig.
 • Når boblebenken er festet, vri nålventilen antisk med urviseren for å oppnå ønsket boblefrekvens. 1 boble / sekund er egnet for et 150L akvarium - juster doseringen i samsvar med dette, dvs. 1 boble / 2 sekunder for 75L akvarium.
 • Klikk her for å lese den komplette installasjonsveiledningen for Nano CO2 Regulator
 

Kunde anmeldelser

Gjennomsnittlig rangering

Individuelle omtaler

Danny P. Verifisert kjøper 14th Jun 2019
Enkel effektiv fungerer bra med en tidsbestemt plugg Enkel effektiv fungerer bra med en tidsbestemt plugg
Tim E. Verifisert kjøper 16th May 2019
Manglet pakningen i reg. Ærlig feil så ingen problemer der. Hjalp meg med å løse problemet, gitt rask erstatning og støtte. utmerket sett jobber nå godt i mitt akvarium. Kjøp skit, kjøp to ganger. Utmerket stykke kit jeg kan fortelle, varer i livet. Manglet pakningen i reg. Ærlig feil så ingen problemer der. Hjalp meg med å løse problemet, gitt rask erstatning og støtte. utmerket sett jobber nå godt i mitt akvarium. Kjøp skit, kjøp to ganger. Utmerket stykke kit jeg kan fortelle, varer i livet.
Tim S. Verifisert kjøper 3rd Mar 2019
Dette må være den beste, små regulatoren som er laget. Verdt hver krone. Hvis du har et 88g eller 95g co2 kit.. Fluval. ista osv. Kast deres stygge små regulatorer ut og få en av disse. Justerbart trykk. Meget nøyaktig justering av co2-utgang. Jeg vil ikke bruke noen annen regulator nå. Dette må være den beste, små regulatoren som er laget. Verdt hver krone. Hvis du har et 88g eller 95g co2 kit.. Fluval. ista osv. Kast deres stygge små regulatorer ut og få en av disse. Justerbart trykk. Meget nøyaktig justering av co2-utgang. Jeg vil ikke bruke noen annen regulator nå.
Ben B. Verifisert kjøper 10th Feb 2019
Nøyaktig det jeg lette etter for min nanoplantede tank, og regulatoren og 95g-patronen passer perfekt bak tanken, slik at jeg kan holde alt ute av syne. Nåleventilen fungerer bra, og jeg er i stand til å regulere strømmen til omtrent en boble per minutt, noe som er akkurat den lave doseringen jeg lette etter. Nøyaktig det jeg lette etter for min nanoplantede tank, og regulatoren og 95g-patronen passer perfekt bak tanken, slik at jeg kan holde alt ute av syne. Nåleventilen fungerer bra, og jeg er i stand til å regulere strømmen til omtrent en boble per minutt, noe som er akkurat den lave doseringen jeg lette etter.
Carl Verifisert kjøper 3rd Feb 2019
Den jeg fikk først ble ødelagt etter å ha kommet i kontakt med co2 supermarked de trakk ut alle stopp og sorterte den med en gang. Ville kjøpe fra disse gutta igjen. Hyggelig en Martin. Den jeg fikk først ble ødelagt etter å ha kommet i kontakt med co2 supermarked de trakk ut alle stopp og sorterte den med en gang. Ville kjøpe fra disse gutta igjen. Hyggelig en Martin.
Albi . Verifisert kjøper 14th Jan 2019
God service og produkter som alltid. Takk skal du ha. God service og produkter som alltid. Takk skal du ha.
Tony W. Verifisert kjøper 10th Dec 2018
Utmerket stykke sett lett å sette opp. Godt utviklet. Førsteklasses service fra dette firmaet Utmerket stykke sett lett å sette opp. Godt utviklet. Førsteklasses service fra dette firmaet
Nik T. Verifisert kjøper 11th May 2018
En veldig god regulator. Meget fin kontroll av trykk og doseringskontroll - akkurat det jeg var ute etter for min 40L nano En veldig god regulator. Meget fin kontroll av trykk og doseringskontroll - akkurat det jeg var ute etter for min 40L nano
Chuck M. Verifisert kjøper 25th Apr 2018
Meget god kvalitet. Beste jeg har sett. Verdt pengene! Meget god kvalitet. Beste jeg har sett. Verdt pengene!
John S. Verifisert kjøper 17th Apr 2018
Jeg har det fulle settet og det fungerer veldig bra. Jeg har det fulle settet og det fungerer veldig bra.
Se flere omtaler  Loading
Nano CO2-regulator foran
klikk på bildet for å vise hele skjermen

Fotogalleri

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Se produkt

Someone added a product to their cart

Se produkt