Global levering
Vi sender globalt
Topprangerte Service
Utmerket kundeanmeldelser
Gratis retur
100% tilfredshet garantert
Livstidsstøtte
Med utvidede garantier
Global levering
Vi sender globalt
Samme dagssending
Ukedagens bestillinger satt før kl
Livstidsstøtte
Med utvidede garantier
Hjem > Komplett Akvarium CO2 System Sett > Dual Stage CO2-systemer > Ultimate-pro Dual Stage CO2 System For Planted Aquarium Tank 20l - 500l+

Ultimate-Pro Dual Stage CO2 System For Planted Aquarium Tank 20L - 500L+

2 698,49 kr

Systemtilpasning

Oppdateringskurv
359,99 kr
Ekstra output manifold og boble counter for Ultimate-Pro-regulator
 

Nøkkelord

  • Topp i serien Ultimate Dual Stage Regulator med justerbart utgangstrykk, presisjonsnåleventil, doble trykkmålere og 12v DC-solenoid for tidsstyrt kontroll av CO2-dosering (netttransformator inkludert).
  • Legg raskt og enkelt til flere utgangsmanifolder for å betjene flere diffusorer.
  • Presisjonsbobleteller.
  • Enkel CO2-adapter (valgfritt).
  • Høyytelses CO2 diffusor.
  • Dråpekontroll for riktig CO2-dosering.
  • 3m Høykvalitets polyuretanrør.
  • 4 x sugeklips for ryddig slange.
 

Beskrivelse

Ultimate-Pro Dual Stage CO2-systemet gir det aller høyeste nivået av ytelse og kontroll for akvariets CO2-dosering. Hver komponent i systemet er den aller beste tilgjengelige og oser av kvalitet.

Den ultimate dual-stage CO2-regulatoren kommer med en høykvalitets 12v DC-magnetventil som gir sikker, lav temperatur og garantert ingen støydrift. En nåleventil med høy presisjon er installert som standard og gir rask, nøyaktig og enkel justering av CO2-dosering slik at den nøyaktige dosen kan oppnås og opprettholdes med akkompagnement av presisjonsbobletelleren. Det justerbare utgangstrykket sikrer at regulatoren kan møte behovene til ethvert akvarium, fra et 30L nano-akvarium til et 3000L-liters akvarium med 6 diffusorer.

Solenoiden til regulatoren kan enkelt kobles til en vanlig timerplugg for å koordinere CO2-dosering med akvariebelysningen. Ved å bruke Drop Checker kan du identifisere det optimale CO2-nivået for akvariet ditt og opprettholde de nøyaktige parametrene. Å gi disse stabile forholdene vil fremme sunnere plantevekst og også bidra til å hemme algevekst.

Diffusoralternativene som følger med CO2-systemet er i 'atomizer'-familien av diffusorer, som produserer utrolig små ('atomstore') bobler som lett diffunderer inn i akvarievannet og gir eksepsjonelle nivåer av diffusjon. Dette betyr at mer av CO2 'absorberes' og svært lite CO2 går til spille.

CO2en som diffunderes i akvarievannet brukes av plantene under fotosyntesen, men for å kunne vokse nye cellestrukturer trenger plantene tilgang til et bredt utvalg makro- og mikronæringsstoffer. Uten disse essensielle byggesteinene vil plantene til slutt gå til grunne, selv med tilsetning av CO2.

Den (valgfrie) 'Enkel CO2-adapteren' gir deg muligheten til å bruke lett tilgjengelige CO2-sylindere som CO2-kilde for systemet ditt. Ved å bruke en adapter kan du bruke enten en SodaStream, en engangssveising eller en Paintball CO2-sylinder. Dette sikrer at du alltid vil være i stand til å hente gassen til CO2-systemet ditt på en kostnadseffektiv og praktisk måte fra gatebutikker.

Å sette alt dette sammen gjør Ultimate Dual Stage CO2 System til det aller beste akvariet CO2-systemet man kan kjøpe for penger.
 

Kunde anmeldelser

Gjennomsnittlig rangering

Individuelle omtaler

Duncan H. Verifisert kjøper 10th Jun 2024
Utmerket service og veldig klare instruksjoner og videoer, så det var ingen problemer med å koble det sammen Utmerket service og veldig klare instruksjoner og videoer, så det var ingen problemer med å koble det sammen
Don S. Verifisert kjøper 22nd May 2024
Jeg har ikke satt det opp ennå, men tjenesten var flott og alt mottatt i systemet ser veldig imponerende ut! Jeg har ikke satt det opp ennå, men tjenesten var flott og alt mottatt i systemet ser veldig imponerende ut!
Adrian K. Verifisert kjøper 10th May 2024
Virkelig bra system og har boblet fint bort i noen uker nå og plantene perler til og med med oksygen, noe som jeg tror betyr at de er fornøyd med sin nye CO2. Virkelig bra system og har boblet fint bort i noen uker nå og plantene perler til og med med oksygen, noe som jeg tror betyr at de er fornøyd med sin nye CO2.
Robert T. Verifisert kjøper 29th Apr 2024
Wow, for et flott sett, jeg var absolutt veldig imponert over å åpne esken og se utstyret. Den fungerer også feilfritt. Wow, for et flott sett, jeg var absolutt veldig imponert over å åpne esken og se utstyret. Den fungerer også feilfritt.
Philip R. Verifisert kjøper 18th Apr 2024
Første gang jeg bruker co2, utmerket kvalitet enkel å bruke, videoen var veldig nyttig, plantene mine elsker det! Første gang jeg bruker co2, utmerket kvalitet enkel å bruke, videoen var veldig nyttig, plantene mine elsker det!
Billy . Verifisert kjøper 14th Apr 2024
Dette gjør det smertefullt enkelt å sette opp co2-injeksjon og får deg til å føle deg litt som en gal vitenskapsmann. Instruksjonsvideoer og litteratur er over de fleste andre bedrifter. Ankom som spesifisert uten skader. 10/10. Dette gjør det smertefullt enkelt å sette opp co2-injeksjon og får deg til å føle deg litt som en gal vitenskapsmann. Instruksjonsvideoer og litteratur er over de fleste andre bedrifter. Ankom som spesifisert uten skader. 10/10.
Edward J. Verifisert kjøper 11th Apr 2024
Jeg er veldig fornøyd med tjenesten og produktene. Mange takk Jeg er veldig fornøyd med tjenesten og produktene. Mange takk
Nathan P. Verifisert kjøper 3rd Apr 2024
Har brukt den i et par måneder nå, og jeg er veldig fornøyd med den. Meget nøyaktig og stabilt trykk og flyt. Har brukt den i et par måneder nå, og jeg er veldig fornøyd med den. Meget nøyaktig og stabilt trykk og flyt.
Harry K. Verifisert kjøper 18th Mar 2024
Jeg har et system fra CO2 Supermarket som jeg kjøpte for 10+ år siden, og det er fortsatt sterkt, men jeg har gitt det til sønnen min som nettopp fikk sitt første akvarium, og jeg har unnet meg Ultimate-Pro-systemet. Det er utrolig hvor langt produktdesignet og utvalget har kommet på disse 10 årene, regulatoren er utrolig og alt så godt laget. Jeg er sikker Les mer... Jeg har et system fra CO2 Supermarket som jeg kjøpte for 10+ år siden, og det er fortsatt sterkt, men jeg har gitt det til sønnen min som nettopp fikk sitt første akvarium, og jeg har unnet meg Ultimate-Pro-systemet. Det er utrolig hvor langt produktdesignet og utvalget har kommet på disse 10 årene, regulatoren er utrolig og alt så godt laget. Jeg er sikker på at jeg fortsatt vil være fornøyd med denne om 10 år til.
Peter D. Verifisert kjøper 11th Mar 2024
Jeg har brukt noen få CO2-systemer i løpet av årene, og dette er det desidert beste jeg har brukt. God service fra CO2 Supermarket også. Jeg har brukt noen få CO2-systemer i løpet av årene, og dette er det desidert beste jeg har brukt. God service fra CO2 Supermarket også.
Se flere omtaler  Loading

Systeminnhold

Klikk på et element for mer informasjon

Ultimate-Pro Dual Stage CO2 Regulator
Ultimate-Pro Dual Stage CO2 Regulator
Vår Ultimate regulator er designet for bruk spesielt med akvarier, og har dobbeltrinnsdesign for å forhindre ende på tankdump, justerbart arbeidstrykk, 12V magnetventil (med strømtransformator), dobbeltrykksmålere og presisjonsnålventil for nøyaktig doseringskontroll.
 
 
Liten Bazooka Atomizer (opptil 200L)
Liten Bazooka Atomizer (opptil 200L)
De utrolig små boblene produsert av en Bazooka Atomizer Diffuser har stort overflateareal og gir utrolige diffusjonshastigheter.
Komplett CO2 Drop Checker Kit
Komplett CO2 Drop Checker Kit
En drop checker kit endrer farge for å indikere CO2 konsentrasjon i akvariet. Gjør det mulig å angi CO2 dosering spesifikt til akvariet ditt behov.
Regulator CO2-boballteller med innebygd tilbakeslagsventil
Regulator CO2-boballteller med innebygd tilbakeslagsventil
Denne boble-telleren festes til utgangen til regulatoren din, og har også en integrert tilbakeslagsventil for å forhindre vanntrykking fra akvariet inn i regulatoren.
Sterk sugeklemme for 6 mm slange (2 stk.)
Sterk sugeklemme for 6 mm slange (2 stk.)
Fest på riktig måte slangen din til siden av akvariet ditt ved hjelp av disse sterke sugeklemmene. Laget til 6 mm ytre diameter rør.
4 / 6mm Klar Polyuretan CO2 Resistant Tubing
4 / 6mm Klar Polyuretan CO2 Resistant Tubing
Polyuretanrør er motstandsdyktig mot CO2, noe som gir deg trygghet om at ditt trykksatte CO2-system vil være lekkasjefritt og effektivt i mange år framover.
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Se produkt

Someone added a product to their cart

Se produkt