Global levering
Vi sender globalt
Topprangerte Service
Utmerket kundeanmeldelser
Gratis retur
100% tilfredshet garantert
Livstidsstøtte
Med utvidede garantier
Global levering
Vi sender globalt
Samme dagssending
Ukedagens bestillinger satt før kl
Livstidsstøtte
Med utvidede garantier
Hjem > Komplett Akvarium CO2 System Sett > Dual Stage CO2-systemer > Ultimate-pro Dual Stage CO2 System For Planted Aquarium Tank 20l - 500l+

Ultimate-Pro Dual Stage CO2 System For Planted Aquarium Tank 20L - 500L+

2 618,49 kr

Systemtilpasning

Oppdateringskurv
348,99 kr
Ekstra output manifold og boble counter for Ultimate-Pro-regulator
 

Nøkkelord

  • Topp i serien Ultimate Dual Stage Regulator med justerbart utgangstrykk, presisjonsnåleventil, doble trykkmålere og 12v DC-solenoid for tidsstyrt kontroll av CO2-dosering (netttransformator inkludert).
  • Legg raskt og enkelt til flere utgangsmanifolder for å betjene flere diffusorer.
  • Presisjonsbobleteller.
  • Enkel CO2-adapter (valgfritt).
  • Høyytelses CO2 diffusor.
  • Dråpekontroll for riktig CO2-dosering.
  • 3m Høykvalitets polyuretanrør.
  • 4 x sugeklips for ryddig slange.
 

Beskrivelse

Ultimate-Pro Dual Stage CO2-systemet gir det aller høyeste nivået av ytelse og kontroll for akvariets CO2-dosering. Hver komponent i systemet er den aller beste tilgjengelige og oser av kvalitet.

Den ultimate dual-stage CO2-regulatoren kommer med en høykvalitets 12v DC-magnetventil som gir sikker, lav temperatur og garantert ingen støydrift. En nåleventil med høy presisjon er installert som standard og gir rask, nøyaktig og enkel justering av CO2-dosering slik at den nøyaktige dosen kan oppnås og opprettholdes med akkompagnement av presisjonsbobletelleren. Det justerbare utgangstrykket sikrer at regulatoren kan møte behovene til ethvert akvarium, fra et 30L nano-akvarium til et 3000L-liters akvarium med 6 diffusorer.

Solenoiden til regulatoren kan enkelt kobles til en vanlig timerplugg for å koordinere CO2-dosering med akvariebelysningen. Ved å bruke Drop Checker kan du identifisere det optimale CO2-nivået for akvariet ditt og opprettholde de nøyaktige parametrene. Å gi disse stabile forholdene vil fremme sunnere plantevekst og også bidra til å hemme algevekst.

Diffusoralternativene som følger med CO2-systemet er i 'atomizer'-familien av diffusorer, som produserer utrolig små ('atomstore') bobler som lett diffunderer inn i akvarievannet og gir eksepsjonelle nivåer av diffusjon. Dette betyr at mer av CO2 'absorberes' og svært lite CO2 går til spille.

CO2en som diffunderes i akvarievannet brukes av plantene under fotosyntesen, men for å kunne vokse nye cellestrukturer trenger plantene tilgang til et bredt utvalg makro- og mikronæringsstoffer. Uten disse essensielle byggesteinene vil plantene til slutt gå til grunne, selv med tilsetning av CO2.

Den (valgfrie) 'Enkel CO2-adapteren' gir deg muligheten til å bruke lett tilgjengelige CO2-sylindere som CO2-kilde for systemet ditt. Ved å bruke en adapter kan du bruke enten en SodaStream, en engangssveising eller en Paintball CO2-sylinder. Dette sikrer at du alltid vil være i stand til å hente gassen til CO2-systemet ditt på en kostnadseffektiv og praktisk måte fra gatebutikker.

Å sette alt dette sammen gjør Ultimate Dual Stage CO2 System til det aller beste akvariet CO2-systemet man kan kjøpe for penger.
 

Kunde anmeldelser

Gjennomsnittlig rangering

Individuelle omtaler

David T. Verifisert kjøper 1st Oct 2023
Jeg legger vanligvis ikke inn anmeldelser for selskaper, men jeg følte at CO2 Supermarket fikk det. De svarte raskt på alle de forskjellige spørsmålene mine og hjalp meg med å velge riktig system. De prøvde aldri å selge mer, og det var faktisk jeg som foreslo det dyrere systemet. Jeg er glad jeg betalte litt mer for det doble trinnet, da jeg vil sikre at Les mer... Jeg legger vanligvis ikke inn anmeldelser for selskaper, men jeg følte at CO2 Supermarket fikk det. De svarte raskt på alle de forskjellige spørsmålene mine og hjalp meg med å velge riktig system. De prøvde aldri å selge mer, og det var faktisk jeg som foreslo det dyrere systemet. Jeg er glad jeg betalte litt mer for det doble trinnet, da jeg vil sikre at jeg er beskyttet mot EOTD. Alt er av topp kvalitet, jeg er virkelig imponert over det. Etter bare et par uker kan jeg definitivt se en forbedring med planteveksten, så jeg er glad / lettet over at investeringen min vil være vel anvendte penger.
Daniel C. Verifisert kjøper 15th Sep 2023
Alt kom raskt neste dag via spesiallevering, og takket være instruksjonene jeg ble sendt på forhånd, var jeg i gang på et blunk. Nå må jeg bare vente å se resultatene. Alt kom raskt neste dag via spesiallevering, og takket være instruksjonene jeg ble sendt på forhånd, var jeg i gang på et blunk. Nå må jeg bare vente å se resultatene.
Sharon K. Verifisert kjøper 2nd Sep 2023
Utmerket kundeservice. In line diffuser hadde en manglende skive så lekket. Til slutt ga jeg en ny skive og måtte fortsatt bruke ptf-tape for å stoppe dryppingen, noe som var skuffende. Resten av utstyret var enkelt å sette opp og fungerer bra. Det hele kom i tide. Utmerket kundeservice. In line diffuser hadde en manglende skive så lekket. Til slutt ga jeg en ny skive og måtte fortsatt bruke ptf-tape for å stoppe dryppingen, noe som var skuffende. Resten av utstyret var enkelt å sette opp og fungerer bra. Det hele kom i tide.
Barry H. Verifisert kjøper 1st Sep 2023
Ultimate-Pro Dual Stage CO2 System fra CO2 Supermarket har overgått forventningene mine. Kundeservicen deres var utrolig hjelpsomme med å svare på mine forespørsler før salg, og leveringen var rask og godt pakket. Det var enkelt å sette opp systemet, takket være klare instruksjoner, og nåleventilen med høy presisjon gjorde det enkelt å Les mer... Ultimate-Pro Dual Stage CO2 System fra CO2 Supermarket har overgått forventningene mine. Kundeservicen deres var utrolig hjelpsomme med å svare på mine forespørsler før salg, og leveringen var rask og godt pakket. Det var enkelt å sette opp systemet, takket være klare instruksjoner, og nåleventilen med høy presisjon gjorde det enkelt å justere CO2-doseringen. 12V DC-magnetventilen fungerer lydløst og effektivt, og muligheten til å synkronisere CO2-dosering med akvariebelysningen min ved hjelp av en timerplugg er en praktisk funksjon. Den inkluderte Drop Checker sikrer at jeg opprettholder ideelle CO2-nivåer, noe som resulterer i sunnere plantevekst og reduserte algeproblemer. 'Forstøver'-diffusorene i systemet produserer små bobler som effektivt sprer CO2. Dette CO2-systemet er virkelig førsteklasses og verdt investeringen.
Dustin F. Verifisert kjøper 28th Aug 2023
Kunnskapsrik kundeservice svarte på alle spørsmål før salg og produktet ble levert raskt Kunnskapsrik kundeservice svarte på alle spørsmål før salg og produktet ble levert raskt
Chris S. Verifisert kjøper 25th Aug 2023
Etter å ha brukt dette i et par uker er jeg glad for å si at jeg er veldig imponert og fornøyd med kjøpet mitt. Alle delene i systemet er av høyeste kvalitet, oppsettet var enkelt og plantene mine har det så mye bedre nå. Dette vil spare meg penger på lang sikt siden jeg brukte mye penger på å bytte ut plantene mine annenhver måned Les mer... Etter å ha brukt dette i et par uker er jeg glad for å si at jeg er veldig imponert og fornøyd med kjøpet mitt. Alle delene i systemet er av høyeste kvalitet, oppsettet var enkelt og plantene mine har det så mye bedre nå. Dette vil spare meg penger på lang sikt siden jeg brukte mye penger på å bytte ut plantene mine annenhver måned fordi de alltid døde (som jeg nå har oppdaget at de trenger CO2), men nå vil de faktisk vokse og jeg vil ikke ' må erstatte dem.
John L. Verifisert kjøper 16th Aug 2023
Førsteklasses produkt og service. Sterkt anbefalt Førsteklasses produkt og service. Sterkt anbefalt
Paul L. Verifisert kjøper 7th Aug 2023
Verdt litt ekstra etter min mening, dette er virkelig topp kvalitet! Jeg gjorde en liten feil og passet ikke O-ringen som var inne i bobletelleren til nåleventilen og det resulterte i en lekkasje. Men CO2 Supermarket var veldig raske til å diagnostisere problemet, og jeg var raskt i gang. Helt min feil og det vil lære meg at jeg ikke har lest instruksjonene!!! Verdt litt ekstra etter min mening, dette er virkelig topp kvalitet! Jeg gjorde en liten feil og passet ikke O-ringen som var inne i bobletelleren til nåleventilen og det resulterte i en lekkasje. Men CO2 Supermarket var veldig raske til å diagnostisere problemet, og jeg var raskt i gang. Helt min feil og det vil lære meg at jeg ikke har lest instruksjonene!!!
Peter D. Verifisert kjøper 13th Jun 2023
Plantene mine vokser bedre enn noen gang, så jeg er veldig fornøyd med kjøpet mitt. Plantene mine vokser bedre enn noen gang, så jeg er veldig fornøyd med kjøpet mitt.
Ross H. Verifisert kjøper 27th May 2023
Utmerket og enkelt oppsett Utmerket og enkelt oppsett
Se flere omtaler  Loading

Systeminnhold

Klikk på et element for mer informasjon

Ultimate-Pro Dual Stage CO2 Regulator
Ultimate-Pro Dual Stage CO2 Regulator
Vår Ultimate regulator er designet for bruk spesielt med akvarier, og har dobbeltrinnsdesign for å forhindre ende på tankdump, justerbart arbeidstrykk, 12V magnetventil (med strømtransformator), dobbeltrykksmålere og presisjonsnålventil for nøyaktig doseringskontroll.
 
 
Liten Bazooka Atomizer (opptil 200L)
Liten Bazooka Atomizer (opptil 200L)
De utrolig små boblene produsert av en Bazooka Atomizer Diffuser har stort overflateareal og gir utrolige diffusjonshastigheter.
Komplett CO2 Drop Checker Kit
Komplett CO2 Drop Checker Kit
En drop checker kit endrer farge for å indikere CO2 konsentrasjon i akvariet. Gjør det mulig å angi CO2 dosering spesifikt til akvariet ditt behov.
Regulator CO2-boballteller med innebygd tilbakeslagsventil
Regulator CO2-boballteller med innebygd tilbakeslagsventil
Denne boble-telleren festes til utgangen til regulatoren din, og har også en integrert tilbakeslagsventil for å forhindre vanntrykking fra akvariet inn i regulatoren.
Sterk sugeklemme for 6 mm slange (2 stk.)
Sterk sugeklemme for 6 mm slange (2 stk.)
Fest på riktig måte slangen din til siden av akvariet ditt ved hjelp av disse sterke sugeklemmene. Laget til 6 mm ytre diameter rør.
4 / 6mm Klar Polyuretan CO2 Resistant Tubing
4 / 6mm Klar Polyuretan CO2 Resistant Tubing
Polyuretanrør er motstandsdyktig mot CO2, noe som gir deg trygghet om at ditt trykksatte CO2-system vil være lekkasjefritt og effektivt i mange år framover.
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Se produkt

Someone added a product to their cart

Se produkt