Global levering
Vi sender globalt
Topprangerte Service
Utmerket kundeanmeldelser
Gratis retur
100% tilfredshet garantert
Livstidsstøtte
Med utvidede garantier
Global levering
Vi sender globalt
Samme dagssending
Ukedagens bestillinger satt før kl
Livstidsstøtte
Med utvidede garantier
Hjem > Adaptere For CO2-regulatorer > SodaStream Cylinder Adaptere > Adapter For Sodastream Sylindre

Adapter For SodaStream Sylindre

169,99 kr
Adapter for SodaStream sylindre
26,49 kr
SodaStream Adapter Seal / Washer (2 stk)
 
 

Nøkkelord

 • Bruk SodaStream CO2-sylindere som din CO2-kilde.
 • Konverterer SodaStream-tråd til DIN477 / JIS m22-14 / BS 341 nr. 8 / W21.8-14 /.860 "x 1/14 (dekker Storbritannia, Europa og Asia) .
 • Passer 'ny' (den er 10 år gammel) 60L SodaStream-sylinder.
 • Bruk din eksisterende CO2-regulator uten endringer.
 • Robust design og produksjon - vil vare livet ut.
 • Enkel installasjon.
 • Justerbar ventilstift sikrer kompatibilitet med enhver sylinderventilvariasjon.
 • Samme sylinderventildesign over hele verden unntatt Australia og New Zealand. Klikk her for Australia og New Zealand SodaStream Adapter.

Beskrivelse

SodaStream-sylindere er en billig og praktisk måte å skaffe CO2-kilden på. Imidlertid er utformingen av sylinderventilens gjenge ikke i samsvar med noen industristandard gjengmålere og kan derfor ikke brukes direkte med en regulator. Med vår SodaStream-adapter kan du bruke en SodaStream-sylinder akkurat som du ville gjort som en 'normal' CO2-sylinder. Du kan få tak i sylindrene fra butikker i gatene, noe som gjør den ideell for bruk i akvarier, hjemmebrygging og andre hobbyer. Høy kvalitet, holdbar konstruksjon.

Hann / utgangstråden på adapteren er laget etter DIN477 / JIS m22-14 / W21.8-14 /.860 "x1 / 14 (dekker UK, Europa og Asia) spesifikasjoner, som vil passe til industrien standard regulatorer.

Utskiftingsflasker kan kjøpes i en rekke high street-butikker som Sainsbury's, Comet, Argos, Maplin Store, John Lewis, Dunelm Mill, Harvey Nichols, Robert Dyas, noen lokale jernvareforretninger, og også SodaStream-nettstedet (som tilbyr direkte levering direkte til døra).

En flaske vil vanligvis vare i 3-4 måneder når den brukes med en hastighet på 1 boble / sekund i 8 timer per dag, noe som gjør den ideell for akvarier på opptil 200 liter.

Bruksanvisning

 • Fest regulatoren til adapteren ved hjelp av en passende skiftenøkkel eller skiftenøkkel.
 • Hold SodaStream-sylinderen fast med en hånd, stram adapteren / regulatoren til sylinderen ved hjelp av en skiftenøkkel eller en skiftenøkkel.
 • Stiften inne i adapteren trykker ned ventilen på SodaStream-sylinderen for å åpne strømmen av gass.
 • Fortsett å stramme adapteren til sylinderen til sylinderen glir i hånden din.
 • Klikk her for å lese den komplette installasjonsveiledningen for SodaStream Adapter
 

Kunde anmeldelser

Gjennomsnittlig rangering

Individuelle omtaler

Danny P. Verifisert kjøper 8th Oct 2019
Kvalitet i henhold til normen Kvalitet i henhold til normen
Dimitri S. Verifisert kjøper 13th Aug 2019
Flott produkt, fungerer bra og leveringstid ok. Det rapporteres ikke om lekkasje mellom flasken og adapteren mot andre produkter som ofte har problemet. Jeg anbefaler. Flott produkt, fungerer bra og leveringstid ok. Det rapporteres ikke om lekkasje mellom flasken og adapteren mot andre produkter som ofte har problemet. Jeg anbefaler.
Conrad W. Verifisert kjøper 30th Jun 2019
Beste måten å passe til en standard tråd CO2-regulator til en sodavannflaske. Beste måten å passe til en standard tråd CO2-regulator til en sodavannflaske.
Jesper R. Verifisert kjøper 14th Apr 2019
God kvalitet og rask levering God kvalitet og rask levering
John S. Verifisert kjøper 28th Jan 2019
Gjør bare jobben med å konvertere til SodaStream Cylinder. Gjør bare jobben med å konvertere til SodaStream Cylinder.
Raphael S. Verifisert kjøper 2nd Jan 2019
Perfekt, god kvalitet Perfekt, god kvalitet
Ensio H. Verifisert kjøper 23rd Oct 2018
Produktet var hva det var, men det ville vært bra hvis adapteren hadde et segl. Levering bør også være raskere, synes å være et vanlig problem når du bestiller fra utlandet. Produktet var hva det var, men det ville vært bra hvis adapteren hadde et segl. Levering bør også være raskere, synes å være et vanlig problem når du bestiller fra utlandet.


Small logo for CO2 Supermarket
Svar fra CO2 Supermarket
Bare for å bekrefte til alle som leser denne anmeldelsen; Adapteren følger ikke med segl og kontrolleres før forsendelse. Leveringstider fra Storbritannia til europeiske destinasjoner tar vanligvis 3-5 virkedager.

Jordi M. Verifisert kjøper 15th Oct 2018
Første problemer, det er nødvendig å justere (løsne i mitt tilfelle) den indre tuten, slik at vi får det til å virke på ventilen til patronen når tetningen er lukket, og unngår å miste gass. Første problemer, det er nødvendig å justere (løsne i mitt tilfelle) den indre tuten, slik at vi får det til å virke på ventilen til patronen når tetningen er lukket, og unngår å miste gass.
Sean G. Verifisert kjøper 8th Oct 2018
Fungerer som annonsert. Fungerer som annonsert.
Andrew . Verifisert kjøper 26th Sep 2018
Tetninger ser ikke ut til å være veldig robuste, måtte bestille mer, p & p kostnader er litt bratte med tanke på at du kan sende dem i en konvolutt 1 klasse for 73p, så kanskje kanskje lade et pund og ikke £ 3. Tetninger ser ikke ut til å være veldig robuste, måtte bestille mer, p & p kostnader er litt bratte med tanke på at du kan sende dem i en konvolutt 1 klasse for 73p, så kanskje kanskje lade et pund og ikke £ 3.


Small logo for CO2 Supermarket
Svar fra CO2 Supermarket
Hvis du lar selene hvile i en time, gjenoppretter de ofte form og form, slik at de kan brukes på nytt. Fraktkostnaden beregnes etter vekt, og disse selene veier det samme som andre varer som må sendes som små pakker, så det er det minste vi må lade. Hvis du vil ha bedre verdi fra porto så kan du bestille flere sel. Du kan også bestille reservedeler samtidig som du bestiller adapteren og påløper ingen ekstra fraktkostnad.

Se flere omtaler  Loading
Rett syn på SodaStream sylinderdapter
klikk på bildet for å vise hele skjermen

Fotogalleri

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Se produkt

Someone added a product to their cart

Se produkt