Global levering
Vi sender globalt
Topprangerte Service
Utmerket kundeanmeldelser
Gratis retur
100% tilfredshet garantert
Livstidsstøtte
Med utvidede garantier
Global levering
Vi sender globalt
Samme dagssending
Ukedagens bestillinger satt før kl
Livstidsstøtte
Med utvidede garantier
Hjem > Adaptere For CO2-regulatorer > SodaStream Cylinder Adaptere > Avansert Adapter For Sodastream-sylindere

Avansert SodaStream-adapter For CO2-regulatorer

279,49 kr
Avansert adapter for SodaStream-sylindere
279,49 kr
Avansert adapter for SodaStream-sylindere (CGA 320-utgang)
27,99 kr
SodaStream Adapter Seal / Washer (2 stk)
 

Nøkkelord

  • Bruk SodaStream CO2-sylindere som din CO2-kilde.
  • Konverterer SodaStream-tråd til DIN477 / JIS m22-14 / BS 341 nr. 8 / W21.8-14 /.860" x 1/14 (dekker Storbritannia, Europa og Asia) , eller CGA 320 (dekker nord og sør Amerika).
  • Passer til blå skru-inn 60L SodaStream-sylindere.
  • Bruk din eksisterende CO2-regulator uten modifikasjoner.
  • Avansert adapterdesign betyr at det ikke lenger lekker når adapteren festes til sylinderen.
  • Robust design og produksjon - vil vare hele livet
  • Enkel installasjon
  • Samme sylinderventildesign over hele verden unntatt Australia og New Zealand. Klikk her for Australia og New Zealand SodaStream Adapter.
 

Beskrivelse

Vår avanserte adapterdesign lar deg koble en standard CO2-regulator (med DIN477 / JIS m22-14 / W21.8-14 /.860" x 1/14 mutter - dekker Storbritannia, Europa og Asia) til en SodaStream CO2-sylinder. Enkelt oppsett, uten sjanse for lekkasjer.

SodaStream CO2-sylindere er lett tilgjengelige fra et bredt utvalg av forhandlere, inkludert Sainsbury's, Comet, Argos, Maplin Store, John Lewis, Dunelm Mill, Harvey Nichols, Robert Dyas, noen lokale jernvareforretninger, og også SodaStream-nettstedet (som tilbyr direkte levering rett på døren), som sikrer at det alltid er enkelt å få tak i CO2

Bruksanvisning

 

Kunde anmeldelser

Gjennomsnittlig rangering

Individuelle omtaler

Derek C. Verifisert kjøper 27th Jan 2024
Jeg bestilte nylig den avanserte co 2-adapteren for å koble en sodastream-sylinder til regulatoren min; Bestillingen kom veldig raskt og var godt pakket, jeg ble også sendt på nettet idiotsikre instruksjoner om hvordan jeg kobler til. Strålende sett for alle som leter etter et mye billigere c02-sylinderalternativ, vil anbefale dette produktet og dette selskapet 10 av 10 Jeg bestilte nylig den avanserte co 2-adapteren for å koble en sodastream-sylinder til regulatoren min; Bestillingen kom veldig raskt og var godt pakket, jeg ble også sendt på nettet idiotsikre instruksjoner om hvordan jeg kobler til. Strålende sett for alle som leter etter et mye billigere c02-sylinderalternativ, vil anbefale dette produktet og dette selskapet 10 av 10
Terence O. Verifisert kjøper 26th Jan 2024
Kvalitetssett. Kvalitetssett.
James H. Verifisert kjøper 28th Dec 2023
Bare jobben. Monteres enkelt på sodastrømsylinderen og kobles deretter til Pro Aquarium Co2-systemet. Bare jobben. Monteres enkelt på sodastrømsylinderen og kobles deretter til Pro Aquarium Co2-systemet.
Koen D. Verifisert kjøper 26th Nov 2023
Ja, det fungerer bra og regulatoren min har ingen problemer Ja, det fungerer bra og regulatoren min har ingen problemer
Andrew C. Verifisert kjøper 10th Oct 2023
Denne adapteren gir en veldig nyttig måte å få CO2 på Denne adapteren gir en veldig nyttig måte å få CO2 på
Andrew F. Verifisert kjøper 20th Sep 2023
En veldig nyttig adapter slik at du kan bruke sodastream. Jeg kjøpte også påfyllingsadapteren slik at jeg kan fylle på sylindrene fra en større tank. En veldig nyttig adapter slik at du kan bruke sodastream. Jeg kjøpte også påfyllingsadapteren slik at jeg kan fylle på sylindrene fra en større tank.
Derek C. Verifisert kjøper 7th Aug 2023
Veldig nyttig måte å få CO2-sylindere til å bruke med mitt akvarium CO2-system Veldig nyttig måte å få CO2-sylindere til å bruke med mitt akvarium CO2-system
Jonathan C. Verifisert kjøper 15th Apr 2023
Jeg leste ikke instruksjonene, men støtten jeg fikk var førsteklasses og løste problemet mitt umiddelbart. Jeg leste ikke instruksjonene, men støtten jeg fikk var førsteklasses og løste problemet mitt umiddelbart.
Michael F. Verifisert kjøper 17th Mar 2023
Kvalitetsadapter som muliggjør kostnadseffektiv og plassbesparende mulighet for gjenfyllbar beholder. Enkel å installere etter veiledningen. Anbefal dette alternativet hvis du har trangt om plass i skapet ditt, og trenger at utstyret holdes unna. Kvalitetsadapter som muliggjør kostnadseffektiv og plassbesparende mulighet for gjenfyllbar beholder. Enkel å installere etter veiledningen. Anbefal dette alternativet hvis du har trangt om plass i skapet ditt, og trenger at utstyret holdes unna.
Charles H. Verifisert kjøper 15th Jan 2023
God kundeservice og kommunikasjon. Sortert meg ut med riktig adapter med rask levering. Anbefaler dem på det varmeste. God kundeservice og kommunikasjon. Sortert meg ut med riktig adapter med rask levering. Anbefaler dem på det varmeste.
Se flere omtaler  Loading
Den avanserte SodaStream-adapteren sett fra siden
klikk på bildet for å vise hele skjermen

Fotogalleri

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Se produkt

Someone added a product to their cart

Se produkt