Global levering
Vi sender globalt
Topprangerte Service
Utmerket kundeanmeldelser
Gratis retur
100% tilfredshet garantert
Livstidsstøtte
Med utvidede garantier
Global levering
Vi sender globalt
Samme dagssending
Ukedagens bestillinger satt før kl
Livstidsstøtte
Med utvidede garantier
Hjem > Adaptere For CO2-regulatorer > SodaStream Cylinder Adaptere > Avansert Adapter For Sodastream Sylindre

Avansert SodaStream-adapter For CO2-regulatorer

279,49 kr
Avansert adapter for SodaStream sylindre
279,49 kr
Avansert adapter for SodaStream-sylindere (CGA 320-utgang)
27,99 kr
SodaStream Adapter Seal / Washer (2 stk)
 

Nøkkelord

  • Bruk SodaStream CO2-sylindere som din CO2-kilde.
  • Konverterer SodaStream-tråd til DIN477 / JIS m22-14 / BS 341 nr. 8 / W21.8-14 /.860 "x 1/14 (dekker Storbritannia, Europa og Asia) , eller CGA 320 (dekker nord og sør America).
  • Passer 'ny' (den er 10 år gammel) 60L SodaStream-sylinder.
  • Bruk din eksisterende CO2-regulator uten endring.
  • Avansert adapterdesign betyr ikke flere lekkasjer mens du kobler adapteren til sylinderen.
  • Robust design og produksjon - vil vare livet.
  • Enkel installasjon.
  • Samme sylinderventildesign over hele verden unntatt Australia og New Zealand. Klikk her for Australia og New Zealand SodaStream Adapter.
 

Beskrivelse

Vår avanserte adapterdesign lar deg koble en standard CO2-regulator (med DIN477 / JIS m22-14 / W21.8-14 /.860 "x 1/14 mutter - dekker Storbritannia, Europa og Asia) til en SodaStream CO2-sylinder. Enkelt oppsett, uten sjanse for lekkasjer.

SodaStream CO2-sylindere er lett tilgjengelig fra et bredt spekter av gatebutikker, inkludert Sainsbury's, Comet, Argos, Maplin Store, John Lewis, Dunelm Mill, Harvey Nichols, Robert Dyas, noen lokale jernvareforretninger, og også SodaStream-nettstedet (som tilbyr direkte levering rett til døra), noe som sikrer en tilførsel av CO2 er alltid lett å få tak i.

Bruksanvisning

 

Kunde anmeldelser

Gjennomsnittlig rangering

Individuelle omtaler

Koen D. Verifisert kjøper 26th Nov 2023
Ja, det fungerer bra og regulatoren min har ingen problemer Ja, det fungerer bra og regulatoren min har ingen problemer
Andrew C. Verifisert kjøper 10th Oct 2023
Denne adapteren gir en veldig nyttig måte å få CO2 på Denne adapteren gir en veldig nyttig måte å få CO2 på
Andrew F. Verifisert kjøper 20th Sep 2023
En veldig nyttig adapter slik at du kan bruke sodastream. Jeg kjøpte også påfyllingsadapteren slik at jeg kan fylle på sylindrene fra en større tank. En veldig nyttig adapter slik at du kan bruke sodastream. Jeg kjøpte også påfyllingsadapteren slik at jeg kan fylle på sylindrene fra en større tank.
Derek C. Verifisert kjøper 7th Aug 2023
Veldig nyttig måte å få CO2-sylindere til å bruke med mitt akvarium CO2-system Veldig nyttig måte å få CO2-sylindere til å bruke med mitt akvarium CO2-system
Jonathan C. Verifisert kjøper 15th Apr 2023
Jeg leste ikke instruksjonene, men støtten jeg fikk var førsteklasses og løste problemet mitt umiddelbart. Jeg leste ikke instruksjonene, men støtten jeg fikk var førsteklasses og løste problemet mitt umiddelbart.
Michael F. Verifisert kjøper 17th Mar 2023
Kvalitetsadapter som muliggjør kostnadseffektiv og plassbesparende mulighet for gjenfyllbar beholder. Enkel å installere etter veiledningen. Anbefal dette alternativet hvis du har trangt om plass i skapet ditt, og trenger at utstyret holdes unna. Kvalitetsadapter som muliggjør kostnadseffektiv og plassbesparende mulighet for gjenfyllbar beholder. Enkel å installere etter veiledningen. Anbefal dette alternativet hvis du har trangt om plass i skapet ditt, og trenger at utstyret holdes unna.
Charles H. Verifisert kjøper 15th Jan 2023
God kundeservice og kommunikasjon. Sortert meg ut med riktig adapter med rask levering. Anbefaler dem på det varmeste. God kundeservice og kommunikasjon. Sortert meg ut med riktig adapter med rask levering. Anbefaler dem på det varmeste.
Nicholas F. Verifisert kjøper 22nd Dec 2022
Det virker godt laget, det treet på både regulatoren og sodastream-flasken uten problemer. Det virker godt laget, det treet på både regulatoren og sodastream-flasken uten problemer.
Sami M. Verifisert kjøper 9th Nov 2022
Den beste. Jeg var i stand til å bruke SodaStream flaske akvarium karbondioksid som finnes i mange hjem. Det beste med disse er at her i Finland kan du "fylle" dem i mange butikker. Uten å annonsere det på noen måte, la meg nevne at i Rusta er erstatningsflasken for disse løftene den billigste jeg har funnet. Den beste. Jeg var i stand til å bruke SodaStream flaske akvarium karbondioksid som finnes i mange hjem. Det beste med disse er at her i Finland kan du "fylle" dem i mange butikker. Uten å annonsere det på noen måte, la meg nevne at i Rusta er erstatningsflasken for disse løftene den billigste jeg har funnet.
Ed F. Verifisert kjøper 6th Oct 2022
Fungerer bra og kobles enkelt til Fungerer bra og kobles enkelt til
Se flere omtaler  Loading
Sidevisning av avansert SodaStream-adapter
klikk på bildet for å vise hele skjermen

Fotogalleri

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Se produkt

Someone added a product to their cart

Se produkt