Global levering
Vi sender globalt
Topprangerte Service
Utmerket kundeanmeldelser
Gratis retur
100% tilfredshet garantert
Livstidsstøtte
Med utvidede garantier
Global levering
Vi sender globalt
Samme dagssending
Ukedagens bestillinger satt før kl
Livstidsstøtte
Med utvidede garantier
Hjem > Adaptere For CO2-regulatorer > SodaStream Cylinder Adaptere > Adapter For Australia Og New Zealand Sodastream Sylindere

Adapter For Australia Og New Zealand SodaStream Sylindere

175,49 kr
Adapter for Australia og New Zealand SodaStream Sylindere
26,99 kr
SodaStream Adapter Seal / Washer (2 stk)
 
 

Nøkkelord

 • Bruk australske og New Zealand SodaStream CO2-sylindere som CO2-kilde.
 • Konverterer SodaStream-tråden til DIN477 / JIS m22-14 / BS 341 nr. 8 / W21.8-14 /.860 "x 1/14 (dekker Storbritannia, Europa og Asia).
 • Bruk din eksisterende CO2-regulator uten endring.
 • Robust design og produksjon - vil vare livet.
 • Enkel installasjon.
 • Justerbar ventilpinne sikrer kompatibilitet med en hvilken som helst sylinderventilvariasjon.

Beskrivelse

SodaStream-sylindere gir en billig og praktisk måte å skaffe din CO2-kilde på. Konstruksjonen av sylinderventilens tråd er imidlertid ikke i samsvar med industristandardmålere og kan derfor ikke brukes direkte med regulator. Vår australske og New Zealand SodaStream Adapter tilbyr den perfekte løsningen.

Mann / utgangstråd på adapteren er laget til DIN477 / JIS m22-14 / W21.8-14 /.860 "x 1/14 (dekker UK, Europa og Asia) spesifikasjoner som passer industrielle standardregulatorer.

Bytteflasker kan kjøpes hos en rekke high street butikker som gir deg en enkel og pålitelig kilde til CO2 for ditt akvarium CO2 system.

En flaske vil vanligvis vare i 3-4 måneder når den brukes med en hastighet på 1 boble / sekund i 8 timer per dag, noe som gjør den ideell for akvarier opp til 200 liter.

Bruksanvisning

 • Fest regulatoren til adapteren ved hjelp av en passende skiftenøkkel eller nøkkel.
 • Hold SodaStream-sylinderen fast med en hånd, stram adapteren / regulatoren til sylinderen med en skiftenøkkel eller nøkkel.
 • Tappen i adapteren vil trykke ventilen på SodaStream-sylinderen for å åpne strømmen av gass.
 • Fortsett å stram adapteren til sylinderen til sylinderen glir i hånden.
 • Klikk her for å lese den fulde l SodaStream Adapter installasjonsveiledning
 

Kunde anmeldelser

Gjennomsnittlig rangering

Individuelle omtaler

David M. Verifisert kjøper 19th Aug 2019
Opprinnelig bestilte jeg feil versjon, men dette ble veldig raskt løst av Martin. Min SodaStream er nå i gang. Utmerket service. Opprinnelig bestilte jeg feil versjon, men dette ble veldig raskt løst av Martin. Min SodaStream er nå i gang. Utmerket service.
Kim B. Verifisert kjøper 25th Jun 2018
Virkelig rask og effektiv service Virkelig rask og effektiv service
Wi B. Verifisert kjøper 16th Jun 2017
Fungerer ikke med nyere Sodastream-flasker. De er klar over det og likevel solgte adapteren uansett. Veldig skuffet. Fungerer ikke med nyere Sodastream-flasker. De er klar over det og likevel solgte adapteren uansett. Veldig skuffet.


Small logo for CO2 Supermarket
Svar fra CO2 Supermarket
Vi beklager å høre at du er skuffet. Men vær oppmerksom på at du kjøpte typen for "Australia og New Zealand" SodaStream-sylindere, som bruker den gamle stilen til SodaStream sylinder. Vi selger typen som brukes til nåværende SodaStream-sylindere. Bilder på SodaStream-ventilen er på begge produktsidene for å sjekke før du kjøper.

Mike J. Verifisert kjøper 28th Nov 2016
Flott produkt. Nøyaktig produsert og passer til sodavannflasken uten lekkasje. Instruksjonene var klare og enkle å følge. Flott produkt. Nøyaktig produsert og passer til sodavannflasken uten lekkasje. Instruksjonene var klare og enkle å følge.
Gordon C. Verifisert kjøper 21st Sep 2015
Jeg har en gammel SodaStream-maskin, men kan ikke erstatte sylinderene etter hvert som de er utgått, så jeg bruker denne adapteren til å fylle den fra en donortank. Så bare for å være klar: DENNE ADAPTEREN OGSÅ FINNER DEN GAMLE SODASTREAM CYLINDERS - Håper det hjelper noen andre i fremtiden. Jeg har en gammel SodaStream-maskin, men kan ikke erstatte sylinderene etter hvert som de er utgått, så jeg bruker denne adapteren til å fylle den fra en donortank. Så bare for å være klar: DENNE ADAPTEREN OGSÅ FINNER DEN GAMLE SODASTREAM CYLINDERS - Håper det hjelper noen andre i fremtiden.
Oppreist visning av SodaStream Cylinder Adapter for Australia og New Zealand
klikk på bildet for å vise hele skjermen

Fotogalleri

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Se produkt

Someone added a product to their cart

Se produkt