Global levering
Vi sender globalt
Topprangerte Service
Utmerket kundeanmeldelser
Gratis retur
100% tilfredshet garantert
Livstidsstøtte
Med utvidede garantier
Global levering
Vi sender globalt
Samme dagssending
Ukedagens bestillinger satt før kl
Livstidsstøtte
Med utvidede garantier
Hjem > Adaptere For CO2-regulatorer > SodaStream Cylinder Adaptere > Avansert Adapter For Australia Og New Zealand Sodastream Sylindere

Avansert Adapter For Australia Og New Zealand SodaStream Sylindere

248,49 kr
Avansert Adapter for Australia og New Zealand SodaStream Sylindere
24,99 kr
SodaStream Adapter Seal / Washer (2 stk)
 

Nøkkelord

 • Bruk Australia / New Zealand SodaStream CO2-sylindere som CO2-kilde.
 • Konverterer SodaStream-tråden til DIN477 / JIS m22-14 / BS 341 nr. 8 / W21.8-14 /.860 "x 1/14 (dekker Storbritannia, Europa og Asia).
 • Bruk din eksisterende CO2-regulator uten endring.
 • Avansert adapter design betyr ikke mer lekkasje mens du kobler adapteren til sylinderen.
 • Robust design og produksjon - vil vare livet.
 • Enkel installasjon.
 

Beskrivelse

Trådene som brukes på australske og New Zealand SodaStream-sylindere, er forskjellige fra de som brukes i resten av verden. Men det er ikke noe problem - vi har adapteren for de også!

Vår avanserte adapterdesign gjør at du kan koble til en standard CO2-regulator (med DIN477 / JIS m22-14 / W21.8-14 /.860 "x 1/14 mutter - dekker UK, Europa og Asia) til en australsk / New Zealand SodaStream CO2-sylinder. Enkel installasjon, uten sjanse for lekkasjer.

Erstatterflasker kan kjøpes hos en rekke high street butikker som gir deg en enkel og pålitelig kilde til CO2 for din akvarium CO2 system.

Bruksanvisning

 • Kontroller at adapterens ventilpinne er fullstendig trukket inn ved å dreie justeringsbryteren mot urviseren.
 • Skru adapteren på SodaStream CO2-sylinderen og stram så mye som mulig med hånd.
 • Fest regulatoren til adapteren med en passende skiftenøkkel eller nøkkel.
 • Vri justeringsbryteren på adapteren med urviseren for å starte strømmen av gass.
 • Klikk her for å lese hele Advanced Australia SodaStream Adapter oppsettguide
 

Kunde anmeldelser

Gjennomsnittlig rangering

Individuelle omtaler

Mel C. Verifisert kjøper 23rd Jun 2022
Utmerket produkt. Lett å bruke. Utmerket produkt. Lett å bruke.
Craig F. Verifisert kjøper 21st Feb 2021
Et utmerket produkt med veldig rask service. Et utmerket produkt med veldig rask service.
Tom T. Verifisert kjøper 2nd Jul 2020
Fungerer perfekt. Den "ikke-avanserte" versjonen fungerte ikke så bra for meg da den var for kort til muttertråden på regulatoren min. Denne har tråden som stikker ut siden, så god plass selv om du har store nøtter! Fungerer perfekt. Den "ikke-avanserte" versjonen fungerte ikke så bra for meg da den var for kort til muttertråden på regulatoren min. Denne har tråden som stikker ut siden, så god plass selv om du har store nøtter!
Dave S. Verifisert kjøper 26th May 2019
Den høyeste kvalitet i håndverket. Til slutt ingen gass tap mens utveksling sodavann flasker et flott produkt, lykkelig brewing.Thank you. Den høyeste kvalitet i håndverket. Til slutt ingen gass tap mens utveksling sodavann flasker et flott produkt, lykkelig brewing.Thank you.
Léonie Ha. Verifisert kjøper 25th Sep 2018
Utmerket produkt. Godt gjort og kom raskt. Veldig hjelpsom og rask respons på spørsmålene jeg har. Anbefaler sterkt Utmerket produkt. Godt gjort og kom raskt. Veldig hjelpsom og rask respons på spørsmålene jeg har. Anbefaler sterkt
Frederic . Verifisert kjøper 23rd Sep 2018
veldig solid og godt produkt veldig solid og godt produkt
Robert M. Verifisert kjøper 3rd Jun 2018
Veldig fornøyd med dette produktet - CO2-sodaventilbeholdere er den enkleste måten å få CO2 på, og denne adapteren fungerer bra med NZ sodastrømssylindere. Instruksjonene var veldig klare, og jeg hadde ingen problemer med å sette opp adapteren og regulatoren (brukt CO2-regulatoren med Dual-trykkmålere for horisontal sylindreventil). Jeg hadde brukt fermenteringsreaktorer for å gi CO2, men Les mer... Veldig fornøyd med dette produktet - CO2-sodaventilbeholdere er den enkleste måten å få CO2 på, og denne adapteren fungerer bra med NZ sodastrømssylindere. Instruksjonene var veldig klare, og jeg hadde ingen problemer med å sette opp adapteren og regulatoren (brukt CO2-regulatoren med Dual-trykkmålere for horisontal sylindreventil). Jeg hadde brukt fermenteringsreaktorer for å gi CO2, men dette er mye lettere, og nåleventilen på regulatoren gir god kontroll over CO2-strømmen.
Jon W. Verifisert kjøper 13th Jan 2018
Dette virker selv om jeg hadde en skurkessylinder som trengte litt bakken fra nakken, da den ikke sitter riktig, men min andre sylinder passet godt. Mine sylindere var de originale stålene som leveres i Storbritannia. Dette virker selv om jeg hadde en skurkessylinder som trengte litt bakken fra nakken, da den ikke sitter riktig, men min andre sylinder passet godt. Mine sylindere var de originale stålene som leveres i Storbritannia.
Ray E. Verifisert kjøper 27th Nov 2017
Gikk til min lokale Shell brensel butikk, kjøpte en sodavann refill for 35 dollar, festet min regulator, deretter påfylling og vekk vi går. Sure slår over 200 dollar pluss oppladning av et akvarium kjøpt co2 flaske for akkurat det samme resultatet. Flott produkt, takk gutta. Gikk til min lokale Shell brensel butikk, kjøpte en sodavann refill for 35 dollar, festet min regulator, deretter påfylling og vekk vi går. Sure slår over 200 dollar pluss oppladning av et akvarium kjøpt co2 flaske for akkurat det samme resultatet. Flott produkt, takk gutta.
Damian . Verifisert kjøper 28th Sep 2017
Passer fint og stramt på en NZ sodastrømsflaske. Rask levering og vil handle igjen hvis det er nødvendig. Passer fint og stramt på en NZ sodastrømsflaske. Rask levering og vil handle igjen hvis det er nødvendig.
Se flere omtaler  Loading
Sett fra siden av Advanced SodaStream Adapter for Australia og New Zealand
klikk på bildet for å vise hele skjermen

Fotogalleri

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Se produkt

Someone added a product to their cart

Se produkt