Global levering
Vi sender globalt
Topprangerte Service
Utmerket kundeanmeldelser
Gratis retur
100% tilfredshet garantert
Livstidsstøtte
Med utvidede garantier
Global levering
Vi sender globalt
Samme dagssending
Ukedagens bestillinger satt før kl
Livstidsstøtte
Med utvidede garantier
Hjem > Plantet Akvarium Tilbehør > Solenoids > Co2-solenoidventil For Plantede Akvarier

CO2-solenoidventil For Plantede Akvarier

285,99 kr

Systemtilpasning

Oppdateringskurv
 

Nøkkelord

  • Nyttig for DIY CO2 oppsett eller i tillegg til en regulator uten en integrert solenoid.
  • Dual kompresjonsbeslag for sikker slangekobling.
  • Komprimeringsbeslag for 4 / 6mm rør.
  • 220V-240V magnet magnetisk elektrisk ventil.
 

Beskrivelse

Høy kvalitet, pålitelig Solenoid ventil brukt for akvarium CO2 systemer. Kan brukes med DIY oppsett, eller med regulator uten integrert solenoid. Fungerer i rustfritt stål komprimeringskraver som kan passe 4 mm eller 6 mm slanger.

Hvis den tilsiktede bruken skal festes til en regulator, anbefales det at du også installerer enten en 24 mm eller 57 mm forlengelse for sikker tilkobling til regulatoren. Hvis du skulle bruke slanger (enten PVC eller Polyuretan), finner du når solenoiden er slått av, vil trykket i slangen mellom regulator og solenoid føre til at slangen poper, med litt kraftig kraft. En metallforlengelse vil negere denne muligheten.

Du kan også velge å oppgradere til en 12V DC-solenoid (strømforsyning inkludert), som gir sikker, lav temperatur og garantert ingen støydrift.
 

Kunde anmeldelser

Gjennomsnittlig rangering

Individuelle omtaler

Simon A. Verifisert kjøper 22nd Jun 2022
Koblet til min tropica reg ikke noe problem, og utvidelsen er god for å gi en sterk forbindelse. Fungerer utmerket! Koblet til min tropica reg ikke noe problem, og utvidelsen er god for å gi en sterk forbindelse. Fungerer utmerket!
Ben G. Verifisert kjøper 11th Jun 2022
Kvalitetsprodukt fungerer godt og utvidelsen gir en sterk kobling til regulatoren. Rask levering også. Kommer definitivt til å bruke CO2 Supermarket i fremtiden - jeg skulle ønske jeg hadde visst om dere før jeg kjøpte Tropica-systemet mitt! Kan oppgradere til et av systemene dine i nær fremtid... Kvalitetsprodukt fungerer godt og utvidelsen gir en sterk kobling til regulatoren. Rask levering også. Kommer definitivt til å bruke CO2 Supermarket i fremtiden - jeg skulle ønske jeg hadde visst om dere før jeg kjøpte Tropica-systemet mitt! Kan oppgradere til et av systemene dine i nær fremtid...
Tim C. Verifisert kjøper 9th Jun 2022
God kvalitet fungerer bra God kvalitet fungerer bra
Mark M. Verifisert kjøper 26th Feb 2022
Alle mine kjøp fra CO2 supermarked er av god kvalitet og kom så raskt! Alle mine kjøp fra CO2 supermarked er av god kvalitet og kom så raskt!
Martin B. Verifisert kjøper 7th Dec 2021
Veldig solid bygget faktisk. Imponert så langt. Hvis det fortsetter å fungere bra, vil jeg definitivt bestille mer. Veldig solid bygget faktisk. Imponert så langt. Hvis det fortsetter å fungere bra, vil jeg definitivt bestille mer.
Michael M. Verifisert kjøper 23rd Nov 2021
Rask service, rimelig pris og fungerer bra. Rask service, rimelig pris og fungerer bra.
Julian S. Verifisert kjøper 27th Sep 2021
Fungerer godt og solid bygget. Fungerer godt og solid bygget.
Colin . Verifisert kjøper 24th May 2021
Utmerket kvalitet og rask levering. Utmerket kvalitet og rask levering.
Mark N. Verifisert kjøper 7th May 2021
Helt fantastisk! Det er bygget solid som en stein! Ikke kjeft med en transformator, bare koble den til timeren og gå! Det blir ikke varmt og jeg la ikke merke til noe hørbart brumm. Det er et tilfredsstillende klikk når det fungerer, så jeg vet at co2 har sparket inn. Å være 240v sørget jeg for at stikkontakten er EKSTRA beskyttet for å unngå Les mer... Helt fantastisk! Det er bygget solid som en stein! Ikke kjeft med en transformator, bare koble den til timeren og gå! Det blir ikke varmt og jeg la ikke merke til noe hørbart brumm. Det er et tilfredsstillende klikk når det fungerer, så jeg vet at co2 har sparket inn. Å være 240v sørget jeg for at stikkontakten er EKSTRA beskyttet for å unngå sprut. Dette er den tredje solenoiden som eies, og den er lett den BESTE.
Tim D. Verifisert kjøper 22nd Apr 2021
Veldig fornøyd med dette produktet og også med selgeren Veldig fornøyd med dette produktet og også med selgeren
Se flere omtaler  Loading
Foto av solenoid for akvarium CO2-systemer.
klikk på bildet for å vise hele skjermen

Fotogalleri

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Se produkt

Someone added a product to their cart

Se produkt