Global levering
Vi sender globalt
Topprangerte Service
Utmerket kundeanmeldelser
Gratis retur
100% tilfredshet garantert
Livstidsstøtte
Med utvidede garantier
Global levering
Vi sender globalt
Samme dagssending
Ukedagens bestillinger satt før kl
Livstidsstøtte
Med utvidede garantier
Hjem > Akvarium Plant Gjødsel > Doseringspumper > Akvariumgjødsel Doseringspumpe 2 Utgang

Akvariumgjødsel Doseringspumpe 2 Utgang

982,49 kr

Systemtilpasning

Oppdateringskurv
 
 

Nøkkelord

  • Gir stabil og konsistent dosering av gjødsel for overlegen plantevekst.
  • 2 Output med programmerbar kontroll av hver utgang.
  • Angi antall doser per dag (1-24).
  • Angi mengde (i ml) per dose.
  • Kalibrering av hver pumpe gjør enheten svært nøyaktig.
  • Display-skjerm og navigasjonsmenyer gjør det veldig enkelt å bruke.

Beskrivelse

Doseringspumpen med dobbel utgangsgjødsel gir mulighet for automatisk, tidsbestemt levering av akvariet gjødsel til akvariet, og gir plantene stabile nivåer av næringsstoffer og elementer som kreves for overlegen helse og vekst.

Hver utgang kan programmeres individuelt både når det gjelder tid på dagen og varigheten av dosen. Dette betyr at det er mulig for pumpen å distribuere hele dosen i en "hit", eller den kan spres over flere "treff" for å sikre konsistente næringsnivåer, og ikke underlagt plutselige topper og troughs. For eksempel, hvis din daglige dose av gjødsel er 15 ml, i stedet for å bruke hele dosen i ett treff, kan pumpen programmeres til å gjøre 3 treff med 5 ml spredt jevnt gjennom dagen.

Enheten har en primingfunksjon som muliggjør rask og enkel priming av gjødslet ved hjelp av pumpens peristaltiske virkning. Oppsettet er utrolig greit; Bare koble slangen til pumpen og sett den ene enden i akvariet og den andre inn i gjødsløsningen.
 

Kunde anmeldelser

Gjennomsnittlig rangering

Individuelle omtaler

Reginald P. Verifisert kjøper 10th Sep 2018
Jeg fant instruksjonene litt frustrerende, de ville ha nytte av å bli omskrevet. Når jeg har programmert, overvåket jeg at den er utført i et måleglas over en uke, fire doser på 10 mm svært fire timer. Dette viste seg å være veldig nøyaktig og pålitelig, noe som gjør dette til et verdifullt kjøp. Det er mer fornuftig å spre dosen over en tolv time og må være mer bevarlig for akvariet. Les mer... Jeg fant instruksjonene litt frustrerende, de ville ha nytte av å bli omskrevet. Når jeg har programmert, overvåket jeg at den er utført i et måleglas over en uke, fire doser på 10 mm svært fire timer. Dette viste seg å være veldig nøyaktig og pålitelig, noe som gjør dette til et verdifullt kjøp. Det er mer fornuftig å spre dosen over en tolv time og må være mer bevarlig for akvariet. Jeg ville ha gitt fem stjerner hvis manuell hadde vært bedre.
Steve A. Verifisert kjøper 25th Jan 2018
Virkelig vær så snill med det, og kan ikke utsette det. Enkel å bruke og fungerer perfekt. Virkelig vær så snill med det, og kan ikke utsette det. Enkel å bruke og fungerer perfekt.
Javier H. Verifisert kjøper 17th Nov 2017
Doseringspumpen er veldig enkel å bruke. Først kalibrert, si så enkelt hvor mange ml du vil dosere, hvor mange ganger per dag. Gjør dosering av næringsoppløsningen mye lettere! Doseringspumpen er veldig enkel å bruke. Først kalibrert, si så enkelt hvor mange ml du vil dosere, hvor mange ganger per dag. Gjør dosering av næringsoppløsningen mye lettere!

Photo Viewer

Akvarium gjødsel doseringspumpe 2 utløp
klikk på bildet for å vise hele skjermen

Fotogalleri

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Se produkt

Someone added a product to their cart

Se produkt