Global levering
Vi sender globalt
Topprangerte Service
Utmerket kundeanmeldelser
Gratis retur
100% tilfredshet garantert
Livstidsstøtte
Med utvidede garantier
Global levering
Vi sender globalt
Samme dagssending
Ukedagens bestillinger satt før kl
Livstidsstøtte
Med utvidede garantier
Hjem > Adaptere For CO2-regulatorer > Engangs CO2-Cylinder Adaptere > Adapter For Engangs Co2-sylindre

Adapter For Engangs CO2-sylindre

179,99 kr
Adapter for engangs CO2-sylindre
27,99 kr
O-ring pakning for engangs sylinderkort (2 stk)
 

Nøkkelord

  • Bruk CO2-sylindere som CO2-kilde.
  • Konverterer engangs CO2-sylindertråd (M10x1) til DIN477 / JIS m22-14 / BS 341 nr. 8 / W21.8-14 /.860 "x 1/14 (dekker Storbritannia, Europa og Asia).
  • Bruk din eksisterende CO2-regulator uten endringer.
  • Robust design og produksjon - vil vare livet.
  • Enkel installasjon.
 

Beskrivelse

Denne adapteren lar deg koble en standard CO2-regulator (med DIN477 / JIS m22-14 / W21.8-14 /.860 "x 1/14 mutter - dekker Storbritannia, Europa og Asia) til en engangs / sveisende CO2-sylinder. Rask og enkel installasjon

Engangs CO2-sylindere er lett tilgjengelig fra et bredt spekter av forhandlere, inkludert DIY-butikker og bilvedlikeholdsbutikker, noe som sikrer en tilførsel av CO2 er alltid lett å få tak i.

Bruksanvisning

 

Kunde anmeldelser

Gjennomsnittlig rangering

Individuelle omtaler

William S. Verifisert kjøper 10th Jun 2024
Måtte justere pinnen i adapteren da den ikke i utgangspunktet presset ventilen åpen, men det følger med en liten skrutrekker for å gjøre det. Måtte justere pinnen i adapteren da den ikke i utgangspunktet presset ventilen åpen, men det følger med en liten skrutrekker for å gjøre det.
Chris M. Verifisert kjøper 10th Mar 2024
Dette ble koblet til sveiserregulatoren min for å konvertere fra pub co2-flasker til de mindre engangsflaskene da jeg fikk en jobb mye billig! Passer og fungerer perfekt. Det ble sendt veldig raskt. Jeg kan anbefale dette produktet til samme formål som jeg kjøpte det for Dette ble koblet til sveiserregulatoren min for å konvertere fra pub co2-flasker til de mindre engangsflaskene da jeg fikk en jobb mye billig! Passer og fungerer perfekt. Det ble sendt veldig raskt. Jeg kan anbefale dette produktet til samme formål som jeg kjøpte det for
Ray S. Verifisert kjøper 9th Mar 2024
Bra produkt til en god pris med gode leveringstider .Takk skal du ha Bra produkt til en god pris med gode leveringstider .Takk skal du ha
Pete R. Verifisert kjøper 21st Sep 2023
Fungerer bra og rask levering Fungerer bra og rask levering
Douglas S. Verifisert kjøper 9th Jun 2023
Utmerket fungerte perfekt Utmerket fungerte perfekt
Mark M. Verifisert kjøper 26th Mar 2023
Veldig fornøyd med adapteren og rask levering. Takk skal du ha. Veldig fornøyd med adapteren og rask levering. Takk skal du ha.
Michel B. Verifisert kjøper 17th Dec 2022
Perfekt det vil være nyttig Perfekt det vil være nyttig
Adrian K. Verifisert kjøper 8th Oct 2022
utmerket produkt vel verdt pengene kan jeg bruke 16g co2 engangssylinder for å passe til denne varen da jeg ikke utmerket produkt vel verdt pengene kan jeg bruke 16g co2 engangssylinder for å passe til denne varen da jeg ikke
Lutz H. Verifisert kjøper 21st Jul 2022
Veldig rask levering. Produktet er tilfredsstillende. Vil bestille herfra igjen når som helst. Veldig rask levering. Produktet er tilfredsstillende. Vil bestille herfra igjen når som helst.
Freddie L. Verifisert kjøper 27th May 2022
Bestilte kl 15:30 (etter deres annonserte sperretid) på tirsdag og var hos meg kl 10 onsdag - helt utrolig service. Adapteren fungerer bra og nyttig at pinnen kan justeres ved hjelp av den lille skrutrekkeren som følger med adapteren. Bestilte kl 15:30 (etter deres annonserte sperretid) på tirsdag og var hos meg kl 10 onsdag - helt utrolig service. Adapteren fungerer bra og nyttig at pinnen kan justeres ved hjelp av den lille skrutrekkeren som følger med adapteren.
Se flere omtaler  Loading
Sett fra siden av engangs CO2-sylinderdapter
klikk på bildet for å vise hele skjermen

Fotogalleri

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Se produkt

Someone added a product to their cart

Se produkt