Global levering
Vi sender globalt
Topprangerte Service
Utmerket kundeanmeldelser
Gratis retur
100% tilfredshet garantert
Livstidsstøtte
Med utvidede garantier
Global levering
Vi sender globalt
Samme dagssending
Ukedagens bestillinger satt før kl
Livstidsstøtte
Med utvidede garantier
Hjem > Adaptere For CO2-regulatorer > Engangs CO2-Cylinder Adaptere > Avansert Adapter For Engangs Co2-sylindre

Avansert Adapter For Engangs CO2-sylindre

246,49 kr
Avansert adapter for engangs CO2-sylindre
24,49 kr
O-ring pakning for engangs sylinderkort (2 stk)
 

Nøkkelord

  • Bruk CO2-sylindere som CO2-kilde.
  • Konverterer engangs CO2-sylindertråd (M10x1) til DIN477 / JIS m22-14 / BS 341 nr. 8 / W21.8-14 /.860 "x 1/14 (dekker Storbritannia, Europa og Asia).
  • Bruk din eksisterende CO2-regulator uten endringer.
  • Avansert adapterdesign betyr ikke flere lekkasjer mens du kobler adapteren til sylinderen.
  • Robust design og produksjon - vil vare livet.
  • Enkel installasjon.
 

Beskrivelse

Vår avanserte adapterdesign lar deg koble en standard CO2-regulator (med DIN477 / JIS m22-14 / W21.8-14 /.860 "x 1/14 mutter - dekker Storbritannia, Europa og Asia) til en engangs CO2-sylinder. Enkelt oppsett, uten sjanse for lekkasjer.

Engangs-CO2-sylindere er lett tilgjengelig fra et bredt spekter av forhandlere, inkludert DIY-butikker og bilvedlikeholdsforretninger, noe som sikrer en tilførsel av CO2 er alltid lett å få tak i.

Bruksanvisning

 

Kunde anmeldelser

Gjennomsnittlig rangering

Individuelle omtaler

David V. Verifisert kjøper 14th Oct 2020
Veldig nyttig å konvertere M10 til W21.8 for å feste en co2-reduktor. Veldig nyttig å konvertere M10 til W21.8 for å feste en co2-reduktor.
Graham S. Verifisert kjøper 27th Aug 2020
Materiell og produksjon av god kvalitet. Materiell og produksjon av god kvalitet.
Jeremy D. Verifisert kjøper 15th Aug 2020
Adapteren er av god kvalitet, levert klar til bruk. Adapteren er av god kvalitet, levert klar til bruk.
Robert I. Verifisert kjøper 22nd Nov 2019
Enkel å koble til, virkelig massiv ventil. Fornøyd med produktet Enkel å koble til, virkelig massiv ventil. Fornøyd med produktet
Frank K. Verifisert kjøper 18th Feb 2019
Godt laget adapter med en veldig jevn reguleringsventil. Den eneste lette niggle og det er nobodys skyld (men min) er at på grunn av den lille m10 x 1-tråden på engangs-type co2-sylindere er det vitalt umulig når du skruer i sylinderen for å "føle" punktet når du berører o- ring segl så videre mitt første forsøk jeg over strammet og squashed seglet slik at ingen gass ble sluppet. Jeg vet Les mer... Godt laget adapter med en veldig jevn reguleringsventil. Den eneste lette niggle og det er nobodys skyld (men min) er at på grunn av den lille m10 x 1-tråden på engangs-type co2-sylindere er det vitalt umulig når du skruer i sylinderen for å "føle" punktet når du berører o- ring segl så videre mitt første forsøk jeg over strammet og squashed seglet slik at ingen gass ble sluppet. Jeg vet at dette er nevnt i installasjonsinstruksjonene, men jeg skjønte ikke hvor lett det var å gjøre. Men en svært liten observasjon av et ellers veldig godt produkt som ser ut til å fungere godt uten lekkasjer nå, har jeg suget gassylinderen litt for å få en gasstrykksavlesning på måleren.
David J. Verifisert kjøper 19th Jul 2018
Flott passform, enkel å sette opp, fungerer perfekt. Flott passform, enkel å sette opp, fungerer perfekt.
Jorge B. Verifisert kjøper 30th Mar 2018
Perfekt fungerer bra Perfekt fungerer bra
Michael I. Verifisert kjøper 24th Jan 2018
Veldig godt laget og virker en godbit - bruk med JBL disponible sylindere Veldig godt laget og virker en godbit - bruk med JBL disponible sylindere
Mark S. Verifisert kjøper 31st Dec 2017
Jeg kjøpte denne adapteren, da jeg fant det stadig vanskeligere å få den større tanken refiled og engangstankene så et levedyktig alternativ. Som alltid med alle produktene jeg har kjøpt fra Co2 supermarked, er det fornuftig priset og god kvalitet og ankom i en mer enn akseptabel tidsskala. Jeg har bare begynt å bruke den, og jeg må innrømme at jeg fant det litt forvirrende å ha på / av-trykk Les mer... Jeg kjøpte denne adapteren, da jeg fant det stadig vanskeligere å få den større tanken refiled og engangstankene så et levedyktig alternativ. Som alltid med alle produktene jeg har kjøpt fra Co2 supermarked, er det fornuftig priset og god kvalitet og ankom i en mer enn akseptabel tidsskala. Jeg har bare begynt å bruke den, og jeg må innrømme at jeg fant det litt forvirrende å ha på / av-trykk i en "reversert rekkefølge" I.E. med urviseren for å åpne, men når jeg ble vant til det, fungerer den bra, og jeg har en garantert tilførsel av engangstankene, så se fram til mange års bruk av den lille adapteren.
Andrew C. Verifisert kjøper 21st Aug 2017
God kvalitet, og bygge God kvalitet, og bygge
Se flere omtaler  Loading
Sidevisning av avansert adapter for engangs CO2-sylindre
klikk på bildet for å vise hele skjermen

Fotogalleri

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Se produkt

Someone added a product to their cart

Se produkt