Global levering
Vi sender globalt
Topprangerte Service
Utmerket kundeanmeldelser
Gratis retur
100% tilfredshet garantert
Livstidsstøtte
Med utvidede garantier
Global levering
Vi sender globalt
Samme dagssending
Ukedagens bestillinger satt før kl
Livstidsstøtte
Med utvidede garantier
Hjem > Adaptere For CO2-regulatorer > Engangs CO2-Cylinder Adaptere > Adapter For Engangs Co2-sylindere

Adapter For Engangs CO2-sylindere

169,99 kr
Adapter for Engangs CO2-sylindere
26,49 kr
Tetning / Spyler for Engangs Cylinder Adapter (2 stk.)
 
 

Nøkkelord

  • Bruk engangs CO2-sylindere som CO2-kilde.
  • Konverterer engangs CO2-sylindertråd (M10x1) til DIN477 / JIS m22-14 / BS 341 nr. 8 / W21.8-14 /.860 "x 1/14 (dekker Storbritannia, Europa og Asia).
  • Bruk din eksisterende CO2-regulator uten endringer.
  • Robust design og produksjon - vil vare hele livet.
  • Enkel installasjon.

Beskrivelse

Denne adapteren gir deg mulighet til å koble til en standard CO2-regulator (med DIN477 / JIS m22-14 / W21.8-14 /.860 "x 1/14 mutter - dekker UK, Europa og Asia) til en avlastbar / sveisende CO2-sylinder. Hurtig og enkel installasjon.

Engangs CO2-sylindere er lett tilgjengelige fra et bredt spekter av forhandlere, inkludert DIY-butikker og bilvedlikeholdsbutikker, slik at det alltid er lett å få CO2 tilførsel.

Bruksanvisning

 

Kunde anmeldelser

Gjennomsnittlig rangering

Individuelle omtaler

Dennis J. Verifisert kjøper 27th Sep 2019
Jobbet veldig bra, takk Den. Jobbet veldig bra, takk Den.
James M. Verifisert kjøper 2nd Apr 2019
Robust og enkel nok til å bruke hvis du følger instruksjonene. Jeg adopterte dårlig praksis fra et gammelt system og pådro seg et problem når det ble oppløst på grunn av et resttrykk som jeg ikke tidligere hadde møtt, og dermed mistet jeg en liten pinne fra adapterens innside. Kontaktte kundeservice og de var fantastiske, så glade for å anbefale på dette faktum alene. Ved riktig installasjon Les mer... Robust og enkel nok til å bruke hvis du følger instruksjonene. Jeg adopterte dårlig praksis fra et gammelt system og pådro seg et problem når det ble oppløst på grunn av et resttrykk som jeg ikke tidligere hadde møtt, og dermed mistet jeg en liten pinne fra adapterens innside. Kontaktte kundeservice og de var fantastiske, så glade for å anbefale på dette faktum alene. Ved riktig installasjon fungerte adapteren perfekt uten problemer.
Richard W. Verifisert kjøper 10th Feb 2019
Perfekt passform for å tillate tilkobling til min reserveboks Perfekt passform for å tillate tilkobling til min reserveboks
Massimo V. Verifisert kjøper 3rd Jan 2019
Denne lille og dyrebare gadgeten som er skrudd på utløpet av ladetilpasningen, gjør det mulig å fylle på sylindere med M10x1-tilkobling. Det er også flared for å kunne strammes med en passende nøkkel. Utmerket og uoppnåelig. Det er en del av et sett, sammen med utskiftningspakningene og ladeadapteren. De enkelte stykkene sier lite, men synergien og arbeidet de gjør sammen er av første orden Les mer... Denne lille og dyrebare gadgeten som er skrudd på utløpet av ladetilpasningen, gjør det mulig å fylle på sylindere med M10x1-tilkobling. Det er også flared for å kunne strammes med en passende nøkkel. Utmerket og uoppnåelig. Det er en del av et sett, sammen med utskiftningspakningene og ladeadapteren. De enkelte stykkene sier lite, men synergien og arbeidet de gjør sammen er av første orden for de som er lidenskapelige. Amabile.
Graham O. Verifisert kjøper 19th Dec 2018
Igjen, hvordan vurderer du ytelsen til et metallblad Igjen, hvordan vurderer du ytelsen til et metallblad
Mr P. Verifisert kjøper 20th Oct 2018
Meget god kvalitet, bare sørg for ikke å stramme over. Meget god kvalitet, bare sørg for ikke å stramme over.
Raymond M. Verifisert kjøper 9th Jul 2018
Flott element, nå kan jeg passe en skikkelig regulator til engangs sveisesylindere. Jeg har hatt to regulatorer som er designet for å passe disse sylinderene, men har hatt problemer med begge. Det kostet meg omtrent det samme å kjøpe denne adapteren og en anstendig tvillingmåleregulator som de små regulatorene koster. Så hvis den anstendige regulatoren svikter, ville det bare koste rundt 15 Les mer... Flott element, nå kan jeg passe en skikkelig regulator til engangs sveisesylindere. Jeg har hatt to regulatorer som er designet for å passe disse sylinderene, men har hatt problemer med begge. Det kostet meg omtrent det samme å kjøpe denne adapteren og en anstendig tvillingmåleregulator som de små regulatorene koster. Så hvis den anstendige regulatoren svikter, ville det bare koste rundt 15 kroner å være oppe og kjøre igjen. Sterkt anbefalt for alle sveisere som bruker engangssylindere.
Davide S. Verifisert kjøper 27th Apr 2018
Flott produkt fungerer bra Flott produkt fungerer bra
Alan D. Verifisert kjøper 16th Dec 2017
Trenger å være veldig forsiktig for ikke å stramme over når den festes til engangs Co2-beholder, eller ellers vil skade forseglingen. God kvalitetskonstruksjon foretrekker imidlertid SodaStream. Trenger å være veldig forsiktig for ikke å stramme over når den festes til engangs Co2-beholder, eller ellers vil skade forseglingen. God kvalitetskonstruksjon foretrekker imidlertid SodaStream.
Dimitris L. Verifisert kjøper 23rd Oct 2017
Passer perfekt til enhver engangssylinder Passer perfekt til enhver engangssylinder
Se flere omtaler  Loading
Oppreist visning av engangs CO2-sylinderadapter
klikk på bildet for å vise hele skjermen

Fotogalleri

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Se produkt

Someone added a product to their cart

Se produkt