Global levering
Vi sender globalt
Topprangerte Service
Utmerket kundeanmeldelser
Gratis retur
100% tilfredshet garantert
Livstidsstøtte
Med utvidede garantier
Global levering
Vi sender globalt
Samme dagssending
Ukedagens bestillinger satt før kl
Livstidsstøtte
Med utvidede garantier
Hjem > Komplett Akvarium CO2 System Sett > Enkeltrinns CO2-systemer > Pro Aquarium CO2 System For Planted Tank 20l - 500l +

Pro Aquarium CO2 System For Aquarium 50L - 500L

1 935,99 kr

Systemtilpasning

Oppdateringskurv
 

Nøkkelord

  • Regulator med justerbart utgangstrykk, presisjonsnålventil, doble trykkmålere og 12V DC magnetomagnet (strømtransformator inkludert) for tidsstyrt kontroll av CO2-dosering.
  • Presisjonsregulator boble teller.
  • Høy ytelse CO2-diffusor.
  • Enkel CO2-adapter (valgfritt).
  • Drop checker kit for riktig CO2-dosering.
  • 3m Polyuretanrør av høy kvalitet.
  • 4 x sugeklemmer for ryddig slange.
 

Beskrivelse

Pro Aquarium CO2-systemet med justerbart utgangstrykk kombinerer høy ytelse og kvalitet til en overkommelig pris, hvor hver komponent tjener en viktig funksjon for et svært effektivt CO2-system.

CO2-regulatoren har justerbart utgangstrykk for å sikre at det kan imøtekomme behovene til ethvert akvarium, enten det er stort eller lite. Den høykvalitets 12v DC magnetomagneten (strømtransformator inkludert) gjør det mulig å kontrollere doseringen slik at CO2 kan doseres til tider og intervaller du velger. 12V DC solenoid gir trygg, lav temperatur og garantert ingen støydrift. Presisjonsnålventilen og boblebenken gir muligheten til enkelt å oppnå den nødvendige CO2-dosen.

For å sikre de beste nivåene av CO2-diffusjon oppnås en "forstøverdiffusor". Fordi boblene som de produserer er utrolig små ('atomstore'). Fordi boblen er så liten, diffunderes de mer i akvarievannet enn større bobler produsert av andre diffusorer, og gir derfor utrolig høye nivåer av diffusjon. Dette betyr at veldig lite CO2 er bortkastet, noe som sparer penger på lang sikt.

En dråpesjekker er inkludert i CO2-systemet, som brukes til å stille inn riktig CO2-dose for akvariet ditt. Uten en dråpe sjekker ville du egentlig bare gjette på hvor mye CO2 du skal dosere; en dråpekontroll bytter farge for å gjenspeile om du doserer for mye, for lite eller riktig mengde.

(valgfri) pH-kontroller setter din CO2-dosering på auto-pilot og sørger for at CO2 bare doseres i akvariet når og når det er behov for det. Når du brukes sammen med dråpe-kontrolløren, kan du sikre at CO2- og pH-nivåene dine forblir konstante for å gi de mest stabile vekstforholdene for plantene, samtidig som du også kan bidra til å redusere algeveksten.

Den (valgfrie) 'Enkel CO2-adapteren' gir deg muligheten til å skaffe den nødvendige CO2-sylinderen fra en rekke praktiske steder, og til og med gatebutikker. Å sikre at den nødvendige gassen til CO2-systemet ditt er enkelt og lett tilgjengelig. Bare velg hvilken adapter du ønsker; SodaStream, engangs- eller Paintball-sylindre.

CO2-systemet leveres også med alle andre gjenstander som kreves, inkludert 3 m polyuretanrør, sugeklemmer og boblebenk.
 

Kunde anmeldelser

Gjennomsnittlig rangering

Individuelle omtaler

Jean P. Verifisert kjøper 16th Jul 2020
Et komplett sett, kan være litt dyrere enn det som finnes på internett, men med klare og effektive opplæringsprogrammer og en effektiv, kompetent og tilgjengelig ettersalgsservice Et komplett sett, kan være litt dyrere enn det som finnes på internett, men med klare og effektive opplæringsprogrammer og en effektiv, kompetent og tilgjengelig ettersalgsservice
John T. Verifisert kjøper 31st May 2020
Utmerket produkt fungerer veldig bra. Jeg har et problem med at det forseglet montering på CO2-FE-en. Jeg meldte dem og de svarte og sendte meg ut ekstra skiver den dagen problemet løste. Utmerket produkt fungerer veldig bra. Jeg har et problem med at det forseglet montering på CO2-FE-en. Jeg meldte dem og de svarte og sendte meg ut ekstra skiver den dagen problemet løste.
Peter J. Verifisert kjøper 10th May 2020
God service. Produktet er godt bygget og enkelt å bruke God service. Produktet er godt bygget og enkelt å bruke
Tobias L. Verifisert kjøper 18th Mar 2020
Mye penger og skummelt å bestille, som nybegynner jeg er. Men det var helt unødvendig fordi det var raskt å få tingene hjem og når jeg en gang klarte å skru alle tingene sammen, fungerer det helt etter alle kunstens regler. Mye penger og skummelt å bestille, som nybegynner jeg er. Men det var helt unødvendig fordi det var raskt å få tingene hjem og når jeg en gang klarte å skru alle tingene sammen, fungerer det helt etter alle kunstens regler.
Ricardo R. Verifisert kjøper 22nd Feb 2020
Så langt så bra. Materialer av god kvalitet. Så langt så bra. Materialer av god kvalitet.
Martin K. Verifisert kjøper 9th Jan 2020
Veldig bra sett og godt priset, noen få tennerproblemer, men bare fordi jeg ikke har gjort det før. plantene mine har endret farge og i størrelse allerede takk for meg. Veldig bra sett og godt priset, noen få tennerproblemer, men bare fordi jeg ikke har gjort det før. plantene mine har endret farge og i størrelse allerede takk for meg.
Fadi A. Verifisert kjøper 26th Dec 2019
Rask levering, hadde ikke tid til å prøve selve produktet ennå, virker lovende Rask levering, hadde ikke tid til å prøve selve produktet ennå, virker lovende
Vince O. Verifisert kjøper 3rd Jul 2019
Førsteklasses service fra et førsteklasses selskap Førsteklasses service fra et førsteklasses selskap
Stephen C. Verifisert kjøper 3rd Jul 2019
Stor verdi for pengene å få pakken enn å kjøpe ett produkt om gangen Stor verdi for pengene å få pakken enn å kjøpe ett produkt om gangen
David T. Verifisert kjøper 20th Jun 2019
utmerket produkt og service, veldig hjelpsomme og knowledgable ansatte, kunne ikke gjør nok for å hjelpe meg, anbefaler utmerket produkt og service, veldig hjelpsomme og knowledgable ansatte, kunne ikke gjør nok for å hjelpe meg, anbefaler
Se flere omtaler  Loading

Systeminnhold

Klikk på et element for mer informasjon

CO2-regulator med magnetventil, dobbeltmålere og justerbart utgangstrykk
CO2-regulator med magnetventil, dobbeltmålere og justerbart utgangstrykk
Designet for bruk spesielt med akvarier; den har en lett tilpasset design, justerbart arbeidstrykk, magnetventil, doble trykkmålere og presisjonsnålventil. Regulatoren vil passe til sylindere både vertikale og horisontale ventiler.
 
 
60mm Bazooka Atomizer (opptil 200L)
60mm Bazooka Atomizer (opptil 200L)
De utrolig små boblene produsert av en 60mm Bazooka Atomizer Diffuser har et stort overflateareal, og gir utrolig diffusjonshastighet.
Komplett CO2 Drop Checker Kit
Komplett CO2 Drop Checker Kit
En drop checker kit endrer farge for å indikere CO2 konsentrasjon i akvariet. Gjør det mulig å angi CO2 dosering spesifikt til akvariet ditt behov.
Regulator CO2-boballteller med innebygd tilbakeslagsventil
Regulator CO2-boballteller med innebygd tilbakeslagsventil
Denne boble-telleren festes til utgangen til regulatoren din, og har også en integrert tilbakeslagsventil for å forhindre vanntrykking fra akvariet inn i regulatoren.
Sterk sugeklemme for 6 mm slange (2 stk.)
Sterk sugeklemme for 6 mm slange (2 stk.)
Fest på riktig måte slangen din til siden av akvariet ditt ved hjelp av disse sterke sugeklemmene. Laget til 6 mm ytre diameter rør.
4 / 6mm Klar Polyuretan CO2 Resistant Tubing
4 / 6mm Klar Polyuretan CO2 Resistant Tubing
Polyuretanrør er motstandsdyktig mot CO2, noe som gir deg trygghet om at ditt trykksatte CO2-system vil være lekkasjefritt og effektivt i mange år framover.
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Se produkt

Someone added a product to their cart

Se produkt