Global levering
Vi sender globalt
Topprangerte Service
Utmerket kundeanmeldelser
Gratis retur
100% tilfredshet garantert
Livstidsstøtte
Med utvidede garantier
Global levering
Vi sender globalt
Samme dagssending
Ukedagens bestillinger satt før kl
Livstidsstøtte
Med utvidede garantier
Hjem > Komplett Akvarium CO2 System Sett > Enkeltrinns CO2-systemer > Pro Aquarium Co2-system Med Justerbart Trykk For Plantet Tank 20l - 500l +

Pro Aquarium CO2-system Med Justerbart Trykk For Aquarium 50L - 500L

1 860,99 kr

Systemtilpasning

Oppdateringskurv
 
 

Nøkkelord

  • Regulator med justerbart utgangstrykk, presisjons Pisco nålventil, doble trykkmålere og 12V DC magnetomagnetikk (strømtransformator inkludert) for tidsstyrt kontroll av CO2-dosering.
  • Presisjonsregulator boble teller.
  • Høy ytelse CO2-diffusor.
  • Enkel CO2-adapter (valgfritt).
  • Drop checker kit for riktig CO2-dosering.
  • 3m Polyuretanrør av høy kvalitet.
  • 4 x sugeklemmer for ryddig slange.

Beskrivelse

Pro Aquarium CO2-systemet med justerbart utgangstrykk kombinerer høy ytelse og kvalitet til en overkommelig pris, med hver komponent som tjener en viktig funksjon for et svært effektivt CO2-system.

CO2-regulatoren har justerbart utgangstrykk for å sikre at det kan imøtekomme behovene til ethvert akvarium, enten det er stort eller lite. Den høykvalitets 12V DC magnetomagneten (strømtransformator inkludert) gjør det mulig å kontrollere doseringen slik at CO2 kan doseres til tider og intervaller du velger. 12V DC magnetventilen gir sikker, lav temperatur og garantert ingen støydrift. Den presis Pisco nålventilen og boblebenken gir muligheten til enkelt å oppnå den nødvendige CO2-dosen.

For å sikre de beste nivåene av CO2-diffusjon oppnås en "forstøverdiffusor". Fordi boblene de produserer er utrolig små ('atomstore'). Fordi boblen er så liten, diffunderes de mer i akvarievannet enn større bobler produsert av andre diffusorer, og gir derfor utrolig høye nivåer av diffusjon. Dette betyr at svært lite CO2 er bortkastet, noe som sparer penger på lang sikt.

En dråpesjekker er inkludert i CO2-systemet, som brukes til å stille inn riktig CO2-dose for akvariet ditt. Uten en dråpe sjekker ville du egentlig bare gjette på hvor mye CO2 du skal dosere; en dråpekontroll endrer farge for å gjenspeile om du doserer for mye, for lite eller riktig mengde.

Den (valgfrie) pH-kontrolleren setter din CO2-dosering på auto-pilot og sørger for at CO2 kun doseres i akvariet når og når det trengs. Når du brukes sammen med dråpe-kontrolløren, kan du sikre at CO2- og pH-nivåene dine forblir konstante for å gi de mest stabile dyrkningsforholdene for plantene, samtidig som du også kan bidra til å redusere algeveksten.

Den (valgfrie) 'Enkel CO2-adapteren' gir deg muligheten til å skaffe den nødvendige CO2-sylinderen fra en rekke praktiske steder og til og med gatebutikker. Å sikre at den nødvendige gassen til CO2-systemet ditt er enkelt og lett tilgjengelig. Bare velg hvilken adapter du ønsker; SodaStream, engangs- eller Paintball-sylindre.

CO2-systemet leveres også med alle andre gjenstander som kreves, inkludert 3 m polyuretanrør, sugeklemmer og boblebenk.
 

Kunde anmeldelser

Gjennomsnittlig rangering

Individuelle omtaler

Vince O. Verifisert kjøper 3rd Jul 2019
Førsteklasses service fra et førsteklasses selskap Førsteklasses service fra et førsteklasses selskap
Stephen C. Verifisert kjøper 3rd Jul 2019
Stor verdi for pengene å få pakken enn å kjøpe ett produkt om gangen Stor verdi for pengene å få pakken enn å kjøpe ett produkt om gangen
David T. Verifisert kjøper 20th Jun 2019
utmerket produkt og service, veldig hjelpsomme og knowledgable ansatte, kunne ikke gjør nok for å hjelpe meg, anbefaler utmerket produkt og service, veldig hjelpsomme og knowledgable ansatte, kunne ikke gjør nok for å hjelpe meg, anbefaler
Leslie S. Verifisert kjøper 15th May 2019
Sett opp instruksjoner på nettet er utmerket. Alle jobber perfekt, briljant pakket og def problemfri installasjon Sett opp instruksjoner på nettet er utmerket. Alle jobber perfekt, briljant pakket og def problemfri installasjon
Martin D. Verifisert kjøper 13th Mar 2019
Flott produkt og enkel oppsett. Planter er blomstrende! Teamet var mest hjelpsomme via e-post med råd. Strålende! Flott produkt og enkel oppsett. Planter er blomstrende! Teamet var mest hjelpsomme via e-post med råd. Strålende!
Helle R. Verifisert kjøper 29th Jan 2019
Totalt er det et flott system, og til og med mulig å finne ut for nybegynnere, som meg selv. Totalt er det et flott system, og til og med mulig å finne ut for nybegynnere, som meg selv.
Phil F. Verifisert kjøper 9th Jan 2019
Jeg har hatt oppsettet av CO2-systemet i noen uker nå, og jeg er veldig imponert over det. Alt fungerer som det skal, og plantene mine vokser som det ikke er i morgen. Jeg har hatt oppsettet av CO2-systemet i noen uker nå, og jeg er veldig imponert over det. Alt fungerer som det skal, og plantene mine vokser som det ikke er i morgen.
Chris B. Verifisert kjøper 25th Nov 2018
Lett å bestille, fleksibelt valg og kom raskt Lett å bestille, fleksibelt valg og kom raskt
Steven . Verifisert kjøper 9th Nov 2018
Dette er mitt første co2-system, og som sådan var jeg litt bekymret for alt fra å sette det opp til fiskens velvære. Før jeg kjøpte e-post til co2-supermarked for å få råd om hvilket system som best passer til mine behov, mottok jeg et raskt svar med råd og anbefaling jeg tok steget og bestilte systemet som kom neste dag. Når du mottar bestillingskonformasjons-e-posten, inneholder den koblinger Les mer... Dette er mitt første co2-system, og som sådan var jeg litt bekymret for alt fra å sette det opp til fiskens velvære. Før jeg kjøpte e-post til co2-supermarked for å få råd om hvilket system som best passer til mine behov, mottok jeg et raskt svar med råd og anbefaling jeg tok steget og bestilte systemet som kom neste dag. Når du mottar bestillingskonformasjons-e-posten, inneholder den koblinger om hvordan du konfigurerer systemet, jeg så disse videoene et par ganger og fulgte dem med brevet som resulterte i en problemfri oppsett. Systemet har kjørt uten problemer, og jeg kan allerede se fordelene i plantevekst og kraft. Fiskens atferd endret aldri eller endret seg. Så alt går bra. Den eneste beklagelsen jeg har er jeg aldri kjøpt systemet tidligere. Jeg bruker sodastream co2 og bobletall på 1 boble per sekund. Plugget inn i en tidsbryter for at systemet skal slå på to timer før lysene slås på og skru av en time før lysene ut.
Alan G. Verifisert kjøper 18th Sep 2018
Mitt andre CO2-system fra co2 supermarked for min andre tank på kontoret mitt, og igjen mottatt utmerket service og produkter. Jeg kan anbefale disse gutta til alle som leter etter et co2-system. Mitt andre CO2-system fra co2 supermarked for min andre tank på kontoret mitt, og igjen mottatt utmerket service og produkter. Jeg kan anbefale disse gutta til alle som leter etter et co2-system.
Se flere omtaler  Loading

Systeminnhold

Klikk på et element for mer informasjon

CO2-regulator med magnetventil, dobbeltmålere og justerbart utgangstrykk
CO2-regulator med magnetventil, dobbeltmålere og justerbart utgangstrykk
Designet for bruk spesielt med akvarier; Den har en lett tilpasset design, justerbart arbeidstrykk, magnetventil, doble trykkmålere og presisjonsnålventil. Regulatoren vil passe til sylindere både vertikale og horisontale ventiler.
 
 
60mm Bazooka Atomizer (opptil 200L)
60mm Bazooka Atomizer (opptil 200L)
De utrolig små boblene produsert av en 60mm Bazooka Atomizer Diffuser har et stort overflateareal, og gir utrolig diffusjonshastighet.
Komplett CO2 Drop Checker Kit
Komplett CO2 Drop Checker Kit
En drop checker kit endrer farge for å indikere CO2 konsentrasjon i akvariet. Gjør det mulig å angi CO2 dosering spesifikt til akvariet ditt behov.
Regulator CO2 Bubble Counter Med innebygd kontrollventil
Regulator CO2 Bubble Counter Med innebygd kontrollventil
Denne sølv messingbobletelleren festes til regulatorenes utgang og har også en integrert tilbakeslagsventil for å hindre vannsuging.
Pisco Flow Controller til Bubble Counter Adapter
Pisco Flow Controller til Bubble Counter Adapter
Denne adapteren brukes til å koble vårt utvalg av regulatorboble tellere til Pisco-presisjonsflowkontrollen.
Sterk sugeklemme for 6 mm slange (2 stk.)
Sterk sugeklemme for 6 mm slange (2 stk.)
Fest på riktig måte slangen din til siden av akvariet ditt ved hjelp av disse sterke sugeklemmene. Laget til 6 mm ytre diameter rør.
4 / 6mm Klar Polyuretan CO2 Resistant Tubing
4 / 6mm Klar Polyuretan CO2 Resistant Tubing
Polyuretanrør er motstandsdyktig mot CO2, noe som gir deg trygghet om at ditt trykksatte CO2-system vil være lekkasjefritt og effektivt i mange år framover.
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Se produkt

Someone added a product to their cart

Se produkt