Global levering
Vi sender globalt
Topprangerte Service
Utmerket kundeanmeldelser
Gratis retur
100% tilfredshet garantert
Livstidsstøtte
Med utvidede garantier
Global levering
Vi sender globalt
Samme dagssending
Ukedagens bestillinger satt før kl
Livstidsstøtte
Med utvidede garantier
Hjem > Komplett Akvarium CO2 System Sett > Dual Stage CO2-systemer > Ultimate-se Dual Stage CO2 System For Planted Aquarium Tank 20l - 500l +

Ultimate-SE Dual Stage CO2 System For Planted Aquarium Tank 20L - 500L +

2 353,99 kr Lavt lager!

Systemtilpasning

Oppdateringskurv
 

Nøkkelord

  • Topp av serien Ultimate Dual Stage Regulator med justerbart utgangstrykk, presisjonsnålventil, doble trykkmålere og 12V DC magnetventil for tidsstyrt kontroll av CO2-dosering (strømtransformator inkludert).
  • Presisjonsboble-teller.
  • Enkel CO2-adapter (valgfritt).
  • Høy ytelse CO2-diffusor.
  • Slippkontroll for korrekt CO2-dosering.
  • Plantegjødsel for komplett plantenæring.
  • 3m Polyuretanrør av høy kvalitet.
  • 4 x sugeklemmer for ryddig slange.
 

Beskrivelse

Ultimate-SE Dual Stage CO2 System gir det aller høyeste nivået av ytelse og kontroll for CO2-dosering av akvariet. Hver komponent i systemet er den aller beste tilgjengelig og oser av kvalitet.

Ultimate Dual Stage CO2 Regulator kommer med en høykvalitets 12V DC magnetventil som gir sikker, lav temperatur og garantert ingen støydrift. En nålventil med høy presisjon er installert som standard og gir rask, nøyaktig og enkel justering av CO2-dosering slik at den nøyaktige dosen kan oppnås og opprettholdes ved akkompagnement av presisjonsbobletelleren. Det justerbare utgangstrykket sikrer at regulatoren kan dekke behovene til ethvert akvarium, fra et 30L nanoakvarium til et 3000L liters akvarium ved bruk av 6 diffusorer.

Magneten til regulatoren er koblet til (valgfri) pH-regulator, som kontinuerlig overvåker pH-nivået i akvariet og slår av og på CO2 i henhold til dette for å opprettholde stabile pH og CO2-nivåer. Brukt sammen med Drop Checker, kan du identifisere det optimale pH og CO2-nivået for akvariet ditt og opprettholde de nøyaktige parametrene. Tilveiebringelse av disse stabile forholdene vil fremme sunnere plantevekst og også bidra til å hemme algevekst.

Distribusjonsalternativene som leveres med CO2-systemet er i 'forstøver' -familien av diffuser, som produserer utrolig små ('atomstore') bobler som lett diffunderer i akvarievannet og gir eksepsjonelle nivåer av diffusjon. Dette betyr at mer av CO2 blir "absorbert" og at veldig lite CO2 er bortkastet.

CO2 som diffunderes i akvarievannet brukes av plantene under fotosyntesen, men for å vokse nye cellestrukturer trenger plantene tilgang til et bredt utvalg av makro- og mikronæringsstoffer. Uten disse essensielle byggesteinene vil plantene til slutt gå til grunne, selv med tilsetning av CO2. (Valgfri) plantegjødsel som følger med 'Ultimate Dual Stage CO2 System', vil gi akvarieplantene dine alle nødvendige næringsstoffer og elementer de trenger for å vokse og blomstre.

(Valgfri) 'Enkel CO2-adapter' gir deg muligheten til å bruke lett tilgjengelige CO2-sylindere som CO2-kilde for systemet ditt. Ved hjelp av en adapter kan du bruke en SodaStream, en engangssveising eller en Paintball CO2-sylinder. Dette sikrer at du alltid vil kunne kildes til gassen til CO2-systemet ditt på en kostnadseffektiv og praktisk måte fra butikker i gatene.

Å sette alt dette sammen gjør Ultimate Dual Stage CO2 System til det aller beste akvarium CO2-systemet som pengene kan kjøpe.
 

Kunde anmeldelser

Gjennomsnittlig rangering

Individuelle omtaler

David N. Verifisert kjøper 4th May 2021
Kom i perfekt stand - veldig fornøyd med dette. Penger godt brukt. Kom i perfekt stand - veldig fornøyd med dette. Penger godt brukt.
John M. Verifisert kjøper 22nd Mar 2021
Min første streif med CO2 og fant dette systemet veldig enkelt å bruke, og jeg ser fantastiske resultater. Flott service fra CO2 Supermarket også - raske og grundige svar på e-postene mine og rask levering. Min første streif med CO2 og fant dette systemet veldig enkelt å bruke, og jeg ser fantastiske resultater. Flott service fra CO2 Supermarket også - raske og grundige svar på e-postene mine og rask levering.
Jacob P. Verifisert kjøper 10th Mar 2021
Instruksjonene var klare, og systemet produserer pålitelig CO2 til en fast hastighet. Solenoiden fungerer bra og lekker ikke. Instruksjonene var klare, og systemet produserer pålitelig CO2 til en fast hastighet. Solenoiden fungerer bra og lekker ikke.
Colin G. Verifisert kjøper 1st Feb 2021
Så langt, etter å ha brukt det i et par uker, er jeg veldig fornøyd med systemet generelt. Alt ser bra ut med gode skiver / o ringer på kontaktene. Den kom godt pakket og inneholdt en nøkkel, noe jeg satte pris på. Så langt, etter å ha brukt det i et par uker, er jeg veldig fornøyd med systemet generelt. Alt ser bra ut med gode skiver / o ringer på kontaktene. Den kom godt pakket og inneholdt en nøkkel, noe jeg satte pris på.
Richard M. Verifisert kjøper 20th Jan 2021
Jeg kan ikke anbefale dette høyt nok, så så fornøyd med dette. Flott råd og service fra co2 supermarked, så sjelden å få det i disse dager! Jeg kan ikke anbefale dette høyt nok, så så fornøyd med dette. Flott råd og service fra co2 supermarked, så sjelden å få det i disse dager!
John W. Verifisert kjøper 28th Dec 2020
Utmerket kvalitet og god sikkerhetskopiering Utmerket kvalitet og god sikkerhetskopiering
Omar H. Verifisert kjøper 13th Dec 2020
Jeg er veldig fornøyd, planter vokser bedre enn noensinne. Flott service fra co2 supermarked også. Jeg er veldig fornøyd, planter vokser bedre enn noensinne. Flott service fra co2 supermarked også.
Frank F. Verifisert kjøper 5th Dec 2020
Jeg kjøpte for en måned siden, og jeg kunne ikke vært lykkeligere med CO2-systemet mitt, plantene mine vokser som aldri før, og jeg har aldri sett plantene mine perle slik. Jeg har heller aldri klart å få teppeplantene mine til å vokse, men nå vokser det endelig også, og nesten alt substratet mitt er nå dekket. Sterkt anbefalt! Jeg kjøpte for en måned siden, og jeg kunne ikke vært lykkeligere med CO2-systemet mitt, plantene mine vokser som aldri før, og jeg har aldri sett plantene mine perle slik. Jeg har heller aldri klart å få teppeplantene mine til å vokse, men nå vokser det endelig også, og nesten alt substratet mitt er nå dekket. Sterkt anbefalt!
Huw P. Verifisert kjøper 26th Aug 2020
Utmerket sett! Alt du trenger forventet ikke at det skulle være så greit Utmerket sett! Alt du trenger forventet ikke at det skulle være så greit
Edward R. Verifisert kjøper 23rd Jun 2020
Totalt sett et flott produkt, pakket veldig godt ved ankomst, lett å forstå og sette opp. Etter fire dager er plantene mine Pearling, og du kan se at oksygenbobler blir gitt av dem for en tydelig indikasjon på at diffus Co2 fungerer! Totalt sett et flott produkt, pakket veldig godt ved ankomst, lett å forstå og sette opp. Etter fire dager er plantene mine Pearling, og du kan se at oksygenbobler blir gitt av dem for en tydelig indikasjon på at diffus Co2 fungerer!
Se flere omtaler  Loading

Systeminnhold

Klikk på et element for mer informasjon

Ultimate-SE CO2-regulator med to faser
Ultimate-SE CO2-regulator med to faser
Vår Ultimate regulator er designet for bruk spesielt med akvarier, og har dobbeltrinnsdesign for å forhindre ende på tankdump, justerbart arbeidstrykk, 12V magnetventil (med strømtransformator), doble trykkmålere og presisjonsnålventil for nøyaktig doseringskontroll.
 
 
Liten Bazooka Atomizer (opptil 200L)
Liten Bazooka Atomizer (opptil 200L)
De utrolig små boblene produsert av en Bazooka Atomizer Diffuser har stort overflateareal og gir utrolige diffusjonshastigheter.
Komplett CO2 Drop Checker Kit
Komplett CO2 Drop Checker Kit
En drop checker kit endrer farge for å indikere CO2 konsentrasjon i akvariet. Gjør det mulig å angi CO2 dosering spesifikt til akvariet ditt behov.
Regulator CO2-boballteller med innebygd tilbakeslagsventil
Regulator CO2-boballteller med innebygd tilbakeslagsventil
Denne boble-telleren festes til utgangen til regulatoren din, og har også en integrert tilbakeslagsventil for å forhindre vanntrykking fra akvariet inn i regulatoren.
Sterk sugeklemme for 6 mm slange (2 stk.)
Sterk sugeklemme for 6 mm slange (2 stk.)
Fest på riktig måte slangen din til siden av akvariet ditt ved hjelp av disse sterke sugeklemmene. Laget til 6 mm ytre diameter rør.
4 / 6mm Klar Polyuretan CO2 Resistant Tubing
4 / 6mm Klar Polyuretan CO2 Resistant Tubing
Polyuretanrør er motstandsdyktig mot CO2, noe som gir deg trygghet om at ditt trykksatte CO2-system vil være lekkasjefritt og effektivt i mange år framover.
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Se produkt

Someone added a product to their cart

Se produkt