Global levering
Vi sender globalt
Topprangerte Service
Utmerket kundeanmeldelser
Gratis retur
100% tilfredshet garantert
Livstidsstøtte
Med utvidede garantier
Global levering
Vi sender globalt
Samme dagssending
Ukedagens bestillinger satt før kl
Livstidsstøtte
Med utvidede garantier
Hjem > Komplett Akvarium CO2 System Sett > Dual Stage CO2-systemer > Ultimate Dual Stage CO2 System For Planted Aquarium Tank 20l - 500l +

Ultimate Dual Stage CO2 System For Planted Aquarium Tank 20L - 500L +

2 616,49 kr Beklager, tomt på lager

Systemtilpasning

 
 

Nøkkelord

  • Topp av serien Ultimate Dual Stage Regulator med justerbart utgangstrykk, presisjons Pisco nålventil, doble trykkmålere og 12V DC magnetventil for tidsstyrt kontroll av CO2-dosering (strømtransformator inkludert).
  • Presisjonsboble-teller.
  • Enkel CO2-adapter (valgfritt).
  • Høy ytelse CO2-diffusor.
  • Slippkontroll for korrekt CO2-dosering.
  • Plantegjødsel for komplett plantenæring.
  • 3m Polyuretanrør av høy kvalitet.
  • 4 x sugeklemmer for ryddig slange.

Beskrivelse

Ultimate Dual Stage CO2 System gir det aller høyeste nivået av ytelse og kontroll for CO2-dosering av akvariet. Hver komponent i systemet er den aller beste tilgjengelig og oser av kvalitet.

Ultimate Dual Stage CO2 Regulator kommer med en høykvalitets 12V DC magnetventil som gir sikker, lav temperatur og garantert ingen støydrift. En Pisco nålventil med høy presisjon er installert som standard og gir rask, nøyaktig og enkel justering av CO2-dosering slik at den nøyaktige dosen kan oppnås og opprettholdes med akkompagnement av presisjonsbobletelleren. Det justerbare utgangstrykket sikrer at regulatoren kan dekke behovene til ethvert akvarium, fra et 30L nanoakvarium til et 3000L liters akvarium ved bruk av 6 diffusorer.

Solenoiden til regulatoren er koblet til (valgfri) pH-regulator, som kontinuerlig overvåker pH-nivået i akvariet og slår CO2 og på deretter, for å opprettholde stabile pH- og CO2-nivåer. Brukt sammen med Drop Checker, kan du identifisere det optimale pH og CO2-nivået for akvariet ditt og opprettholde de nøyaktige parametrene. Tilveiebringelse av disse stabile forholdene vil fremme sunnere plantevekst og også bidra til å hemme algevekst.

Distribusjonsalternativene som leveres med CO2-systemet er i 'forstøver' -familien av diffuser, som produserer utrolig små ('atomstore') bobler som lett diffunderer i akvarievannet og gir eksepsjonelle nivåer av diffusjon. Dette betyr at mer av CO2 blir "absorbert" og at veldig lite CO2 er bortkastet.

CO2 som diffunderes i akvarievannet brukes av plantene under fotosyntesen, men for å vokse nye cellestrukturer trenger plantene tilgang til et bredt utvalg av makro- og mikronæringsstoffer. Uten disse essensielle byggesteinene vil plantene til slutt gå til grunne, selv med tilsetning av CO2. (Valgfri) plantegjødsel som følger med 'Ultimate Dual Stage CO2 System', vil gi akvarieplantene dine alle nødvendige næringsstoffer og elementer de trenger for å vokse og blomstre.

(Valgfri) 'Enkel CO2-adapter' gir deg muligheten til å bruke lett tilgjengelige CO2-sylindere som CO2-kilde for systemet ditt. Ved hjelp av en adapter kan du bruke en SodaStream, en engangssveising eller en Paintball CO2-sylinder. Dette sikrer at du alltid vil kunne kildes til gassen til CO2-systemet ditt på en kostnadseffektiv og praktisk måte fra butikker i gatene.

Å sette sammen alt dette sammen gjør Ultimate Dual Stage CO2 System til det aller beste akvarium CO2-systemet som pengene kan kjøpe.
 

Kunde anmeldelser

Gjennomsnittlig rangering

Individuelle omtaler

Debbie B. Verifisert kjøper 16th Sep 2019
En nybegynner til CO2-systemer, men dette selskapets kundeservice og nyttige videoer er enestående. Alt utstyret ser ut til å være av god kvalitet, og jeg hadde ingen problemer med å sette det sammen og få det opp og gå. Den har bare vært i tanken i en uke, så jeg venter fortsatt på å se virkelige resultater, men basert på hva jeg har sett så langt hadde jeg ikke noe problem å anbefale En nybegynner til CO2-systemer, men dette selskapets kundeservice og nyttige videoer er enestående. Alt utstyret ser ut til å være av god kvalitet, og jeg hadde ingen problemer med å sette det sammen og få det opp og gå. Den har bare vært i tanken i en uke, så jeg venter fortsatt på å se virkelige resultater, men basert på hva jeg har sett så langt hadde jeg ikke noe problem å anbefale
Keith B. Verifisert kjøper 26th Jul 2019
Flott sett, har alt som trengs. Plantene mine vokser bedre enn noen gang. Flott sett, har alt som trengs. Plantene mine vokser bedre enn noen gang.
Philip M. Verifisert kjøper 13th Jun 2019
Dette er mitt første CO2-system og var forberedt på å tilbringe litt ekstra for et høykvalitetssystem, og jeg ble ikke skuffet. Mine planter vokser veldig bra og mye perle pågår, som jeg aldri har hatt før. Dette er mitt første CO2-system og var forberedt på å tilbringe litt ekstra for et høykvalitetssystem, og jeg ble ikke skuffet. Mine planter vokser veldig bra og mye perle pågår, som jeg aldri har hatt før.
Tomas B. Verifisert kjøper 1st Jun 2019
Topp kvalitet, og kom med stor instruksjon som gjorde det veldig enkelt å bruke. Sterkt anbefalt. Topp kvalitet, og kom med stor instruksjon som gjorde det veldig enkelt å bruke. Sterkt anbefalt.
Chris J. Verifisert kjøper 24th Apr 2019
Dette er mitt første CO2-system, så jeg hadde ganske mange spørsmål før bestilling. CO2 Supermarket reagerte raskt og med svært gode detaljer som lindret alle mine bekymringer / spørringer. Jeg har fått dyptgående instruksjoner via e-post før pakken ankom, så jeg visste hvordan jeg koblet til alt. Ordren kom neste dag som annonsert, alt var til stede og riktig. Alle deler er av høy kvalitet, Les mer... Dette er mitt første CO2-system, så jeg hadde ganske mange spørsmål før bestilling. CO2 Supermarket reagerte raskt og med svært gode detaljer som lindret alle mine bekymringer / spørringer. Jeg har fått dyptgående instruksjoner via e-post før pakken ankom, så jeg visste hvordan jeg koblet til alt. Ordren kom neste dag som annonsert, alt var til stede og riktig. Alle deler er av høy kvalitet, og jeg kunne koble til alt uten noe problem. Jeg har hatt systemet i litt over 3 uker, og plantene mine vokser bedre enn noensinne, så jeg er veldig fornøyd med mitt kjøp. Takk og godt gjort til CO2 Supermarket, jeg har anbefalt tjenestene dine til et antall venner.
Craig L. Verifisert kjøper 16th Mar 2019
Flott sett med fantastisk kundeservice hva mer kan du be om! Flott sett med fantastisk kundeservice hva mer kan du be om!
Charlie T. Verifisert kjøper 28th Feb 2019
Hei folkens virkelig imponert over levering og kvalitet på varer, dessverre, for dårlig helse, jeg har ikke hatt mulighet til å installere den, men så snart jeg gjør, vil jeg legge igjen en ny hilsen Charlie Hei folkens virkelig imponert over levering og kvalitet på varer, dessverre, for dårlig helse, jeg har ikke hatt mulighet til å installere den, men så snart jeg gjør, vil jeg legge igjen en ny hilsen Charlie
Mike L. Verifisert kjøper 4th Aug 2018
Veldig nyttig å svare på mine spørsmål og informasjon før kjøpet, da jeg lagde bestillingen min, kom det neste dag. Kvaliteten er utmerket, veldig lett å sette opp og fungere godt. Veldig nyttig å svare på mine spørsmål og informasjon før kjøpet, da jeg lagde bestillingen min, kom det neste dag. Kvaliteten er utmerket, veldig lett å sette opp og fungere godt.
Paul M. Verifisert kjøper 11th Nov 2017
Alle førsteklasses kvalitetsartikler. Regulatoren skal vare for alltid, da den er veldig solid, godt bygget og definitivt en kvalitetsvare. Hvis leseren er interessert, passer den til industristandard CO2-sylindere som har BS341 # 8 / DIN477 # 6 regulatorforbindelser (jeg bruker en 6,35 kg CO2-sylinder). Et veldig enkelt system for å sette opp og justere følgende CO2 Supermarket s gode online instruksjoner. Les mer... Alle førsteklasses kvalitetsartikler. Regulatoren skal vare for alltid, da den er veldig solid, godt bygget og definitivt en kvalitetsvare. Hvis leseren er interessert, passer den til industristandard CO2-sylindere som har BS341 # 8 / DIN477 # 6 regulatorforbindelser (jeg bruker en 6,35 kg CO2-sylinder). Et veldig enkelt system for å sette opp og justere følgende CO2 Supermarket s gode online instruksjoner. Anbefalt.
Simon L. Verifisert kjøper 19th Oct 2017
Bare ett ord er nødvendig: fantastisk Bare ett ord er nødvendig: fantastisk
Se flere omtaler  Loading

Systeminnhold

Klikk på et element for mer informasjon

Ultimate Dual Stage CO2 Regulator med 12v DC magnetventil og Pisco Valve
Ultimate Dual Stage CO2 Regulator med 12v DC magnetventil og Pisco Valve
Vår Ultimate regulator er designet for bruk spesielt med akvarier, og har dobbeltrinnsdesign for å forhindre ende på tankdumpen, justerbart arbeidstrykk, 12V magnetventil (med strømtransformator), doble trykkmålere og presisjonsnålventil for nøyaktig doseringskontroll.
 
 
60mm Bazooka Atomizer (opptil 200L)
60mm Bazooka Atomizer (opptil 200L)
De utrolig små boblene produsert av en 60mm Bazooka Atomizer Diffuser har et stort overflateareal, og gir utrolig diffusjonshastighet.
Komplett CO2 Drop Checker Kit
Komplett CO2 Drop Checker Kit
En drop checker kit endrer farge for å indikere CO2 konsentrasjon i akvariet. Gjør det mulig å angi CO2 dosering spesifikt til akvariet ditt behov.
Regulator CO2 Bubble Counter Med innebygd kontrollventil
Regulator CO2 Bubble Counter Med innebygd kontrollventil
Denne sølv messingbobletelleren festes til regulatorenes utgang og har også en integrert tilbakeslagsventil for å hindre vannsuging.
Pisco Flow Controller til Bubble Counter Adapter
Pisco Flow Controller til Bubble Counter Adapter
Denne adapteren brukes til å koble vårt utvalg av regulatorboble tellere til Pisco-presisjonsflowkontrollen.
Sterk sugeklemme for 6 mm slange (2 stk.)
Sterk sugeklemme for 6 mm slange (2 stk.)
Fest på riktig måte slangen din til siden av akvariet ditt ved hjelp av disse sterke sugeklemmene. Laget til 6 mm ytre diameter rør.
4 / 6mm Klar Polyuretan CO2 Resistant Tubing
4 / 6mm Klar Polyuretan CO2 Resistant Tubing
Polyuretanrør er motstandsdyktig mot CO2, noe som gir deg trygghet om at ditt trykksatte CO2-system vil være lekkasjefritt og effektivt i mange år framover.
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Se produkt

Someone added a product to their cart

Se produkt