Global levering
Vi sender globalt
Topprangerte Service
Utmerket kundeanmeldelser
Gratis retur
100% tilfredshet garantert
Livstidsstøtte
Med utvidede garantier
Global levering
Vi sender globalt
Samme dagssending
Ukedagens bestillinger satt før kl
Livstidsstøtte
Med utvidede garantier
Hjem > Komplett Akvarium CO2 System Sett > Enkeltrinns CO2-systemer > Avansert Akvarium CO2 System For Plantetank 80l - 500l

Avansert Akvarium CO2 System For Plantetank 80L - 500L

1 550,49 kr

Systemtilpasning

Oppdateringskurv
 
 

Nøkkelord

  • Dual gauge CO2 regulator med strømnettet.
  • Precision regulator boble teller.
  • Høy ytelse CO2 diffusor.
  • Avansert Enkel CO2-adapter (valgfritt).
  • Drop checker kit for riktig CO2 dosering.
  • 3m Polyuretanrør av høy kvalitet.
  • 4 x Sugeklemmer for ryddig slange.

Beskrivelse

Det avanserte akvariet CO2-systemet kombinerer høykvalitetsprodukter med en rimelig prislapp, og inneholder alt som trengs for å skape et svært effektivt og effektivt CO2-system for å oppnå fantastisk plantevokst i akvariet.

Regulatoren har to trykkmåler som viser sylindertrykket og utgangs- / arbeidstrykket og en magnetventil som kan kobles til en stikkontakt eller en stopperplugg, slik at CO2-distribusjon kan slås på og av ved definerte intervaller (vanligvis til sammenfall med når akvariet lysene er på). Du kan også velge å oppgradere til en 12V DC solenoid (strømforsyning inkludert), som gir sikker, lav temperatur og garantert ingen støydrift. Nålventilen muliggjør finjustering av CO2-dosering og kan oppnå doseringshastigheter så lave som 1 boble / 4 sekunder.

Som tidligere nevnt overvåkes doseringen ved å telle hvor mange bobler per sekund (eller minutt) blir lagt til akvariet vann. Boblene teller med en "bobleteller", som er en enhet som kobles til regulatorens nåleventil, og lar deg se bobler av gass som beveger seg gjennom enheten. En boble counter av høy kvalitet er også inkludert i settet.

Som standard vil regulatoren feste til "vanlige" CO2-sylindere, men du kan også legge til en "Enkel CO2-adapter", som gjør det mulig å bruke lett tilgjengelige CO2-sylindere fra butikker i nærheten, som SodaStream, Disposable CO2, eller Paintball sylindere. Den type adapter som er inkludert for dette settet, er "Avansert" -modellen, som gjør det mulig å kople til sylinderen før du slår knappen for å frigjøre gassen. Dette sikrer at regulatoren, adapteren og sylinderen kan tilsluttes og kontrolleres tett før gass slippes ut. gjør det både trygt og enkelt å installere og bruke.

En forstøvningsdiffusor er også utstyrt med CO2-systemet, og du kan velge mellom "bazooka" -type som er distribuert i akvariet eller "inline" -type som er koblet til filterrøret som vann- går inn i akvariet fra filteret ditt. Forstøtningsdiffusorene gir eksepsjonell nivåer av CO2-diffusjon fordi størrelsen på boblene som sendes ut, er utrolig liten.

Dråpekontrollen som følger med i systemet, endrer farge for å reflektere CO2-nivåer i akvariet. Enheten er permanent installert i akvariet, og gjør at du kan endre CO2-dosen din (ved hjelp av nåleventilen og bobletelleren) for å oppnå optimale CO2-nivåer. Hvis drop-sjekken er blå, indikerer den utilstrekkelig CO2-nivå. hvis den er gul, indikerer det for mye CO2; og hvis den er grønn, indikerer den optimale CO2-nivåer.

Inkludert er også de forskjellige tilbehøret som er nødvendig, for eksempel Polyuretanrør for å koble delene sammen, og også sugeklemmer for å sikre at slangen er pent skjult for visning.
 

Kunde anmeldelser

Gjennomsnittlig rangering

Individuelle omtaler

Joakim A. Verifisert kjøper 14th Oct 2019
Totalt sett et godt sett for gode penger. Har bare kjørt den og har vært fornøyd så lenge. Den første adapteren ble byttet ut uten problemer i det hele tatt fordi den ikke var i funksjon. God service! // Jocke Totalt sett et godt sett for gode penger. Har bare kjørt den og har vært fornøyd så lenge. Den første adapteren ble byttet ut uten problemer i det hele tatt fordi den ikke var i funksjon. God service! // Jocke
Frode O. Verifisert kjøper 16th Aug 2019
I cannot think of any other webshop I've purchased anythin from with such speed and service. It took only 20 minutes from I placed the order, and till I received confirmation that it was sent! When it arrived, the solenoid valve was with wrong power connection and voltage. I notified CO2 Supermarket, and they sent me a new power coil the same day. Thank you very much Martin for outstanding service! The Les mer... I cannot think of any other webshop I've purchased anythin from with such speed and service. It took only 20 minutes from I placed the order, and till I received confirmation that it was sent! When it arrived, the solenoid valve was with wrong power connection and voltage. I notified CO2 Supermarket, and they sent me a new power coil the same day. Thank you very much Martin for outstanding service! The kit itself was also flawless. I can hghly recomend CO2 Supermarket to anyone.
Callum H. Verifisert kjøper 30th Jul 2019
I utgangspunktet hvis du googler beste diffusorer og kjøper en av dem for 4x, er prisen for denne diffusoren din dum. Dette produktet er utmerket, og tjenesten, en-til-en råd og støtte du får er uten sidestykke. Kan ikke anbefale nok, festet dette produktet til et brannslukningsapparat, og plantene mine blomstrer, ingen slutter å perle og vokse som gale! Hvis du ikke kan bestemme om du vil få Les mer... I utgangspunktet hvis du googler beste diffusorer og kjøper en av dem for 4x, er prisen for denne diffusoren din dum. Dette produktet er utmerket, og tjenesten, en-til-en råd og støtte du får er uten sidestykke. Kan ikke anbefale nok, festet dette produktet til et brannslukningsapparat, og plantene mine blomstrer, ingen slutter å perle og vokse som gale! Hvis du ikke kan bestemme om du vil få et co2-system ville jeg 100000% prosent og absolutt bruke dette selskapet ikke være lykkeligere. P. Jeg er ikke sponset akkurat nå på vei til å få drømmeoppsettet mitt haha
Colin W. Verifisert kjøper 10th Jul 2019
Utmerket service utmerket produkt utmerket levering Mange takk Utmerket service utmerket produkt utmerket levering Mange takk
Lukas K. Verifisert kjøper 27th May 2019
Kom som pakke. Lett å sette sammen og gjør det fint. Kom som pakke. Lett å sette sammen og gjør det fint.
Daniel T. Verifisert kjøper 2nd May 2019
Alle leveres raskt og i ett stykke. Superb produkter og service, ville ikke nøle med å kjøpe fra dem igjen. Førsteklasses! Alle leveres raskt og i ett stykke. Superb produkter og service, ville ikke nøle med å kjøpe fra dem igjen. Førsteklasses!
Nicholas B. Verifisert kjøper 24th Apr 2019
Ypperlig service. Veldig rask levering og ser et utmerket stykke kit. Jeg er veldig imponert over nettsiden og de klare instruksjonene om hva hvert sett av sett er for og hvordan du bruker det. Jeg vil absolutt anbefale denne butikken til alle som setter opp et nytt akvarium. Ypperlig service. Veldig rask levering og ser et utmerket stykke kit. Jeg er veldig imponert over nettsiden og de klare instruksjonene om hva hvert sett av sett er for og hvordan du bruker det. Jeg vil absolutt anbefale denne butikken til alle som setter opp et nytt akvarium.
Thierry P. Verifisert kjøper 14th Apr 2019
Rask +++ kompatibel +++ takk +++ Rask +++ kompatibel +++ takk +++
Christopher M. Verifisert kjøper 13th Apr 2019
God kvalitet kit til en konkurransedyktig pris. Alt der du trenger for å komme raskt opp med gode instruksjoner og rask støtte hvis det er nødvendig. God kvalitet kit til en konkurransedyktig pris. Alt der du trenger for å komme raskt opp med gode instruksjoner og rask støtte hvis det er nødvendig.
Phil N. Verifisert kjøper 26th Mar 2019
Helt fantastisk! Kunne ikke utsette noe av det. Dette systemet inkluderer alt som trengs for en nybegynner plante keeper, jeg har vært oppsett for et par uker nå og har noen veldig glade planter. Mer overkommelig enn mine lokale fiskere, og ser ut til å vare. Helt fantastisk! Kunne ikke utsette noe av det. Dette systemet inkluderer alt som trengs for en nybegynner plante keeper, jeg har vært oppsett for et par uker nå og har noen veldig glade planter. Mer overkommelig enn mine lokale fiskere, og ser ut til å vare.
Se flere omtaler  Loading

Systeminnhold

Klikk på et element for mer informasjon

CO2-regulator med magnetventil og dobbeltmålere
CO2-regulator med magnetventil og dobbeltmålere
Den er designet for bruk spesielt med akvarier, og har en lett tilpasset design, magnetventil, dobbelttrykksmålere og nøyaktig nålventil for presis CO2-dosering. Regulatoren vil passe til sylindere med horisontale ventiler, den typen som finnes på industrielle CO2-sylindere.
 
 
 
60mm Bazooka Atomizer (opptil 200L)
60mm Bazooka Atomizer (opptil 200L)
De utrolig små boblene produsert av en 60mm Bazooka Atomizer Diffuser har et stort overflateareal, og gir utrolig diffusjonshastighet.
Komplett CO2 Drop Checker Kit
Komplett CO2 Drop Checker Kit
En drop checker kit endrer farge for å indikere CO2 konsentrasjon i akvariet. Gjør det mulig å angi CO2 dosering spesifikt til akvariet ditt behov.
Regulator CO2 Bubble Counter Med innebygd kontrollventil
Regulator CO2 Bubble Counter Med innebygd kontrollventil
Denne sølv messingbobletelleren festes til regulatorenes utgang og har også en integrert tilbakeslagsventil for å hindre vannsuging.
Sterk sugeklemme for 6 mm slange (2 stk.)
Sterk sugeklemme for 6 mm slange (2 stk.)
Fest på riktig måte slangen din til siden av akvariet ditt ved hjelp av disse sterke sugeklemmene. Laget til 6 mm ytre diameter rør.
4 / 6mm Klar Polyuretan CO2 Resistant Tubing
4 / 6mm Klar Polyuretan CO2 Resistant Tubing
Polyuretanrør er motstandsdyktig mot CO2, noe som gir deg trygghet om at ditt trykksatte CO2-system vil være lekkasjefritt og effektivt i mange år framover.
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Se produkt

Someone added a product to their cart

Se produkt