Global levering
Vi sender globalt
Topprangerte Service
Utmerket kundeanmeldelser
Gratis retur
100% tilfredshet garantert
Livstidsstøtte
Med utvidede garantier
Global levering
Vi sender globalt
Samme dagssending
Ukedagens bestillinger satt før kl
Livstidsstøtte
Med utvidede garantier
Hjem > Komplett Akvarium CO2 System Sett > Enkeltrinns CO2-systemer > Avansert Akvarium CO2 System For Plantetank 80l - 500l

Avansert Akvarium CO2 System For Plantetank 80L - 500L

1 600,49 kr

Systemtilpasning

Oppdateringskurv
 

Nøkkelord

  • Dual gauge CO2 regulator med strømnettet.
  • Precision regulator boble teller.
  • Høy ytelse CO2 diffusor.
  • Avansert Enkel CO2-adapter (valgfritt).
  • Drop checker kit for riktig CO2 dosering.
  • 3m Polyuretanrør av høy kvalitet.
  • 4 x Sugeklemmer for ryddig slange.
 

Beskrivelse

Det avanserte akvariet CO2-systemet kombinerer høykvalitetsprodukter med en rimelig prislapp, og inneholder alt som trengs for å skape et svært effektivt og effektivt CO2-system for å oppnå fantastisk plantevokst i akvariet.

Regulatoren har to trykkmåler som viser sylindertrykket og utgangs- / arbeidstrykket og en magnetventil som kan kobles til en stikkontakt eller en stopperplugg, slik at CO2-distribusjon kan slås på og av ved definerte intervaller (vanligvis til sammenfall med når akvariet lysene er på). Du kan også velge å oppgradere til en 12V DC solenoid (strømforsyning inkludert), som gir sikker, lav temperatur og garantert ingen støydrift. Nålventilen muliggjør finjustering av CO2-dosering og kan oppnå doseringshastigheter så lave som 1 boble / 4 sekunder.

Som tidligere nevnt overvåkes doseringen ved å telle hvor mange bobler per sekund (eller minutt) blir lagt til akvariet vann. Boblene teller med en "bobleteller", som er en enhet som kobles til regulatorens nåleventil, og lar deg se bobler av gass som beveger seg gjennom enheten. En boble counter av høy kvalitet er også inkludert i settet.

Som standard vil regulatoren feste til "vanlige" CO2-sylindere, men du kan også legge til en "Enkel CO2-adapter", som gjør det mulig å bruke lett tilgjengelige CO2-sylindere fra butikker i nærheten, som SodaStream, Disposable CO2, eller Paintball sylindere. Den type adapter som er inkludert for dette settet, er "Avansert" -modellen, som gjør det mulig å kople til sylinderen før du slår knappen for å frigjøre gassen. Dette sikrer at regulatoren, adapteren og sylinderen kan tilsluttes og kontrolleres tett før gass slippes ut. gjør det både trygt og enkelt å installere og bruke.

En forstøvningsdiffusor er også utstyrt med CO2-systemet, og du kan velge mellom "bazooka" -type som er distribuert i akvariet eller "inline" -type som er koblet til filterrøret som vann- går inn i akvariet fra filteret ditt. Forstøtningsdiffusorene gir eksepsjonell nivåer av CO2-diffusjon fordi størrelsen på boblene som sendes ut, er utrolig liten.

Dråpekontrollen som følger med i systemet, endrer farge for å reflektere CO2-nivåer i akvariet. Enheten er permanent installert i akvariet, og gjør at du kan endre CO2-dosen din (ved hjelp av nåleventilen og bobletelleren) for å oppnå optimale CO2-nivåer. Hvis drop-sjekken er blå, indikerer den utilstrekkelig CO2-nivå. hvis den er gul, indikerer det for mye CO2; og hvis den er grønn, indikerer den optimale CO2-nivåer.

Inkludert er også de forskjellige tilbehøret som er nødvendig, for eksempel Polyuretanrør for å koble delene sammen, og også sugeklemmer for å sikre at slangen er pent skjult for visning.
 

Kunde anmeldelser

Gjennomsnittlig rangering

Individuelle omtaler

Elias M. Verifisert kjøper 27th Sep 2020
Bra produkt og fungerer ordentlig Bra produkt og fungerer ordentlig
John N. Verifisert kjøper 23rd Jun 2020
Bubbles !. En av de nye plantene mine begynte å perle i natt, jeg fikk karbonsyklusen til å fungere, det er hvor bra dette systemet er hvis jeg kan gjøre det... Bubbles !. En av de nye plantene mine begynte å perle i natt, jeg fikk karbonsyklusen til å fungere, det er hvor bra dette systemet er hvis jeg kan gjøre det...
Michael J. Verifisert kjøper 18th Jun 2020
Fantastisk sett og god verdi, anbefaler Fantastisk sett og god verdi, anbefaler
Fredrik K. Verifisert kjøper 18th Jun 2020
Veldig fornøyd, veldig gode instruksjoner og veldig enkel å installere. Veldig gode og raske svar på spørsmål! Veldig fornøyd, veldig gode instruksjoner og veldig enkel å installere. Veldig gode og raske svar på spørsmål!
Tim C. Verifisert kjøper 24th May 2020
Ny på å bruke co2 så var det å stille mange spørsmål. Fikk alltid svar fra Martin med om 24 timer eller mindre. Fantastisk kundeservice Kunne ikke be om mer. Utstyret var enkelt å installere. Jeg brukte brannslukningsapparat uten problemer. Vil bestille igjen for de andre tankene mine. Leveringen var rask nok liten forsinkelse, men ikke på grunn av dem. Ny på å bruke co2 så var det å stille mange spørsmål. Fikk alltid svar fra Martin med om 24 timer eller mindre. Fantastisk kundeservice Kunne ikke be om mer. Utstyret var enkelt å installere. Jeg brukte brannslukningsapparat uten problemer. Vil bestille igjen for de andre tankene mine. Leveringen var rask nok liten forsinkelse, men ikke på grunn av dem.
Alisa T. Verifisert kjøper 12th May 2020
Enkel å installere. Akvariet mitt ser etter bare to uker SOOOO MYE bedre. Før dette kastet jeg penger på å kjøpe nye planter for å erstatte de døde plantene som var dekket i alger. Nå er algeproblemet i det siste, og jeg trenger å trimme akvarieplantene mine fordi de vokser så raskt. Elsker dette produktet! Enkel å installere. Akvariet mitt ser etter bare to uker SOOOO MYE bedre. Før dette kastet jeg penger på å kjøpe nye planter for å erstatte de døde plantene som var dekket i alger. Nå er algeproblemet i det siste, og jeg trenger å trimme akvarieplantene mine fordi de vokser så raskt. Elsker dette produktet!
Andy O. Verifisert kjøper 1st May 2020
Jeg skriver vanligvis ikke anmeldelser, men... produktet er utmerket og støtter 6 måneder på rad er utmerket. Hvis du er i tvil om hvor du kan kjøpe fra (som jeg var), ikke vær. Disse karene gir gode produkter og en enda bedre kundeservice. Jeg skriver vanligvis ikke anmeldelser, men... produktet er utmerket og støtter 6 måneder på rad er utmerket. Hvis du er i tvil om hvor du kan kjøpe fra (som jeg var), ikke vær. Disse karene gir gode produkter og en enda bedre kundeservice.
Malcolm K. Verifisert kjøper 9th Apr 2020
Kan bare si enestående konfigurering, veldig bra laget med veldig fulle instruksjoner på nettstedet veldig god pris samt en ekstra bonus. Anbefaler den avanserte co2en for 200ltr-tanken min. Du kan sende dem e-post og få et raskt svar på råd, men ser ikke ut til å ta telefonsamtaler. Co2-tanken min har pågått i 3 uker nå, og plantene er enestående har måttet beskjære litt tilbake. Beste Les mer... Kan bare si enestående konfigurering, veldig bra laget med veldig fulle instruksjoner på nettstedet veldig god pris samt en ekstra bonus. Anbefaler den avanserte co2en for 200ltr-tanken min. Du kan sende dem e-post og få et raskt svar på råd, men ser ikke ut til å ta telefonsamtaler. Co2-tanken min har pågått i 3 uker nå, og plantene er enestående har måttet beskjære litt tilbake. Beste kjøpet jeg har gjort
John R. Verifisert kjøper 11th Mar 2020
Stor kundeservice fra innledende henvendelser til etter kjøp. Jeg er ny på å bruke CO2 til tross for at jeg har hatt et akvarium i 10 år + og rådene som ble gitt, var uvurderlige. Sett som beskrevet og enkelt å sette opp med nettstedets opplæringsprogrammer og instruksjoner per e-post. Jeg hadde et problem med magnetventilen som sluttet å fungere i løpet av et døgn. En rask e-post og svaret Les mer... Stor kundeservice fra innledende henvendelser til etter kjøp. Jeg er ny på å bruke CO2 til tross for at jeg har hatt et akvarium i 10 år + og rådene som ble gitt, var uvurderlige. Sett som beskrevet og enkelt å sette opp med nettstedets opplæringsprogrammer og instruksjoner per e-post. Jeg hadde et problem med magnetventilen som sluttet å fungere i løpet av et døgn. En rask e-post og svaret var at det sannsynligvis ville være en feil med pluggen, og en ny ble sendt med en gang. Kit fungerer nå bra. Jeg valgte å bruke engangs CO2-sylindere som jeg har kjøpt fra Machine Mart https://www.machinemart.co.uk/p/co2-gas-cylinder-600g/ for £ 14,39. Disse virker god verdi og er relativt enkle å finne. Vil anbefale CO2 Supermarket hvis du er i markedet for kit til akvariet ditt
William H. Verifisert kjøper 3rd Mar 2020
Flott produkt, enkelt å sette opp og justere. Adapterne gjør det enkelt å kilde C02. Veldig bra pris. Etter å ha fått den satt opp i 2 uker nå, flyter co2 feilfritt, og for første gang viser dråpesjekken min lysegrønt; tidligere Tropica-oppretting oppnådde aldri det. Utmerket service fra personalet, og svare på mine nådeløse spørsmål mens jeg utsatte meg for å kjøpe. Ingen angrer, Les mer... Flott produkt, enkelt å sette opp og justere. Adapterne gjør det enkelt å kilde C02. Veldig bra pris. Etter å ha fått den satt opp i 2 uker nå, flyter co2 feilfritt, og for første gang viser dråpesjekken min lysegrønt; tidligere Tropica-oppretting oppnådde aldri det. Utmerket service fra personalet, og svare på mine nådeløse spørsmål mens jeg utsatte meg for å kjøpe. Ingen angrer, produktet gjør akkurat som personalet sa det ville. Planter som elsker Co2, fisk som elsker det forbedrede miljøet.
Se flere omtaler  Loading

Systeminnhold

Klikk på et element for mer informasjon

CO2-regulator med magnetventil og dobbeltmålere
CO2-regulator med magnetventil og dobbeltmålere
Den er designet for bruk spesielt med akvarier, og har en lett tilpasset design, magnetventil, dobbelttrykksmålere og nøyaktig nålventil for presis CO2-dosering. Regulatoren vil passe til sylindere med horisontale ventiler, den typen som finnes på industrielle CO2-sylindere.
 
 
 
Liten Bazooka Atomizer (opptil 200L)
Liten Bazooka Atomizer (opptil 200L)
De utrolig små boblene produsert av en Bazooka Atomizer Diffuser har stort overflateareal og gir utrolige diffusjonshastigheter.
Komplett CO2 Drop Checker Kit
Komplett CO2 Drop Checker Kit
En drop checker kit endrer farge for å indikere CO2 konsentrasjon i akvariet. Gjør det mulig å angi CO2 dosering spesifikt til akvariet ditt behov.
Regulator CO2-boballteller med innebygd tilbakeslagsventil
Regulator CO2-boballteller med innebygd tilbakeslagsventil
Denne boble-telleren festes til utgangen til regulatoren din, og har også en integrert tilbakeslagsventil for å forhindre vanntrykking fra akvariet inn i regulatoren.
Sterk sugeklemme for 6 mm slange (2 stk.)
Sterk sugeklemme for 6 mm slange (2 stk.)
Fest på riktig måte slangen din til siden av akvariet ditt ved hjelp av disse sterke sugeklemmene. Laget til 6 mm ytre diameter rør.
4 / 6mm Klar Polyuretan CO2 Resistant Tubing
4 / 6mm Klar Polyuretan CO2 Resistant Tubing
Polyuretanrør er motstandsdyktig mot CO2, noe som gir deg trygghet om at ditt trykksatte CO2-system vil være lekkasjefritt og effektivt i mange år framover.
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Se produkt

Someone added a product to their cart

Se produkt