Global levering
Vi sender globalt
Topprangerte Service
Utmerket kundeanmeldelser
Gratis retur
100% tilfredshet garantert
Livstidsstøtte
Med utvidede garantier
Global levering
Vi sender globalt
Samme dagssending
Ukedagens bestillinger satt før kl
Livstidsstøtte
Med utvidede garantier
Hjem > CO2-diffusorer > Spiral CO2-diffusorer > 9 Spiral Glass Petal Pollen CO2 Diffuser - For Akvarier Opptil 180l

9 Spiral Glass Petal Pollen CO2-diffusor For Akvarier Opp Til 180L

150,49 kr
9 Spiral Glass Petal Pollen CO2 Diffuser - For Akvarier opptil 180L
 
 

Nøkkelord

  • 9 Spiraler inne i diffusor.
  • Diffuser Kroppslengde 12cm.
  • Keramisk skive diameter 2,5 cm.
  • Anbefales for akvarier opp til 180L.
  • 2 x Sugekopper inkludert.

Beskrivelse

Disse vakkert stylede spiral diffusorer ser ut som noe fra en gal forsker laboratorium, og sikkert lage et fokuspunkt for akvariet ditt. Du kan se CO2 som spiraler opp spolene i diffusoren, noe som skaper en memoriserende effekt. CO2 blir så tvunget gjennom en keramisk plate, noe som skaper en fin tåke av CO2-bobler, som deretter diffunderer i akvariet.

diffusoren har også en attraktiv petalfel, noe som gjør dette like mye av et designfunksjon som å gi praktisk funksjon.

Bruksanvisning

  • Fordi elementet er laget av glass, er det i seg selv delikat, og ekstra forsiktighet må tas når du monterer den i akvariet. Det anbefales sterkt at slangen først varmes i ferskt kokt vann for å myke spissen når du trykker på diffusorinnløpet.
  • Plasser like over substratet under filterutløpet. Dette sikrer at boblene kommer inn i vannstrømmen fra filteret og holder CO2 i suspensjon i lengre tid, og øker CO2-diffusjonsnivået.
  • Når diffusoren er første tilkoblet, kan du finne CO2-utslippet fra et lite hull nederst i spiralene. Vær trygg på at hullet er ment å være der, og dette er normal oppførsel. Når diffusoren har blitt nedsenket i vannet i noen dager, vil kammeret i diffusoren fylle med vann og den spiralende effekten vil begynne.
 

Kunde anmeldelser

Gjennomsnittlig rangering

Individuelle omtaler

Jo W. Verifisert kjøper 3rd Oct 2019
Fungerte bra til å begynne med da den buede delen av røret klikket, ikke sikker på hvordan, men du trenger å være veldig forsiktig med dem, endret til en uten kurven, og det virker bedre og enklere å sette opp. Fungerte bra til å begynne med da den buede delen av røret klikket, ikke sikker på hvordan, men du trenger å være veldig forsiktig med dem, endret til en uten kurven, og det virker bedre og enklere å sette opp.
Conrad W. Verifisert kjøper 26th May 2019
Når det var tilstrekkelig primet det fungerte bra og er fascinerende å se Når det var tilstrekkelig primet det fungerte bra og er fascinerende å se
Jonas B. Verifisert kjøper 4th Dec 2018
Fikk det raskt til Sverige. Kundesupport hadde god service. Definitivt anbefale c02supermarket. Fikk det raskt til Sverige. Kundesupport hadde god service. Definitivt anbefale c02supermarket.
Edward M. Verifisert kjøper 24th Feb 2018
Virker kvalitetsstykke, selv om det tar lang tid å mette når man først bruker den Virker kvalitetsstykke, selv om det tar lang tid å mette når man først bruker den
Olivier A. Verifisert kjøper 27th Feb 2016
Hei (fra Bordeaux i Frankrike) Jeg kjøpte dette produktet etter mange år med plastisk CO2-bruk. Dette fine spiralglasset er veldig brukbart og økonomisk med CO2. Hilsen Olivier Hei (fra Bordeaux i Frankrike) Jeg kjøpte dette produktet etter mange år med plastisk CO2-bruk. Dette fine spiralglasset er veldig brukbart og økonomisk med CO2. Hilsen Olivier
Simon J. Verifisert kjøper 15th Oct 2015
Jeg kjøpte et komplett CO2-system for min sønn for bursdagen sin, og han valgte denne diffusoren. Jeg var veldig imponert over nivået på håndverk som har gått inn på å gjøre dette, og egentlig for under 15 kroner er det veldig bra priset. Etter at det er fylt med vann, skaper det en vakker spiral effekt, og CO2 kommer ut i små bobler som synes å forsvinne ganske mye når de når overflaten. Jeg kjøpte et komplett CO2-system for min sønn for bursdagen sin, og han valgte denne diffusoren. Jeg var veldig imponert over nivået på håndverk som har gått inn på å gjøre dette, og egentlig for under 15 kroner er det veldig bra priset. Etter at det er fylt med vann, skaper det en vakker spiral effekt, og CO2 kommer ut i små bobler som synes å forsvinne ganske mye når de når overflaten.

Photo Viewer

Foto av stor Petal-Rimmer Spiral Pollen Diffuser for plantet akvarier
klikk på bildet for å vise hele skjermen

Fotogalleri

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Se produkt

Someone added a product to their cart

Se produkt