Global levering
Vi sender globalt
Topprangerte Service
Utmerket kundeanmeldelser
Gratis retur
100% tilfredshet garantert
Livstidsstøtte
Med utvidede garantier
Global levering
Vi sender globalt
Samme dagssending
Ukedagens bestillinger satt før kl
Livstidsstøtte
Med utvidede garantier
Hjem > CO2-diffusorer > Spiral CO2-diffusorer > 9 Spiral Glass Pollen CO2 Diffuser - For Akvarier Opptil 180l

9 Spiral Glass Pollen CO2-diffusor For Akvarier Opp Til 180L

150,49 kr
9 Spiral Glass Pollen CO2 Diffuser - For akvarier opptil 180L
 
 

Nøkkelord

  • 9 Spiraler inne i diffusor.
  • Diffuser Kroppslengde ~ 12cm.
  • Keramisk plate diameter ~ 2,5cm.
  • Anbefales for akvarier opp til 180L.
  • 2 x Sugekopper inkludert.

Beskrivelse

Disse vakkert stylede spiral diffusorer ser ut som noe fra en gal forsker laboratorium, og sikkert lage et fokuspunkt for akvariet ditt. Du kan se CO2 som spiraler opp spolene i diffusoren, noe som skaper en memoriserende effekt.

CO2 blir så tvunget gjennom en keramisk plate, noe som skaper en fin tåke av CO2-bobler, som deretter diffunderer i akvariet.

Bruksanvisning

  • Fordi elementet er laget av glass, er det i seg selv delikat, og ekstra forsiktighet må tas når du monterer den i akvariet. Det anbefales sterkt at slangen først varmes i ferskt kokt vann for å myke spissen når du trykker på diffusorinnløpet.
  • Plasser like over substratet under filterutløpet. Dette sikrer at boblene kommer inn i vannstrømmen fra filteret og holder CO2 i suspensjon i lengre tid, og øker CO2-diffusjonsnivået.
  • Når diffusoren er første tilkoblet, kan du finne CO2-utslippet fra et lite hull nederst i spiralene. Vær trygg på at hullet er ment å være der, og dette er normal oppførsel. Når diffusoren har blitt nedsenket i vannet i noen dager, vil kammeret i diffusoren fylle med vann og den spiralende effekten vil begynne.
 

Kunde anmeldelser

Gjennomsnittlig rangering

Individuelle omtaler

Jo W. Verifisert kjøper 3rd Oct 2019
Fungerer fint, men fyller ikke opp til toppen med vann som jeg trodde det skulle gjøre, så du må telle boblene som kommer opp fra det lille hullet i bunnen, ser ut til å gjøre jobben den samme Fungerer fint, men fyller ikke opp til toppen med vann som jeg trodde det skulle gjøre, så du må telle boblene som kommer opp fra det lille hullet i bunnen, ser ut til å gjøre jobben den samme
Frédéric Bou. Verifisert kjøper 5th Nov 2017
Produktet er veldig kraftig med en vakker estetisk takk Produktet er veldig kraftig med en vakker estetisk takk
Alan W. Verifisert kjøper 5th Oct 2017
Funnet å være skadet når det er montert, for mye trøbbel for å få en erstatning Funnet å være skadet når det er montert, for mye trøbbel for å få en erstatning
Andrew C. Verifisert kjøper 21st Aug 2017
Ikke så bra som jeg trodde det ville være boble, ikke reise helt opp twisterrøret etter en uke, bortsett fra at boblene er små som forventet. Ikke så bra som jeg trodde det ville være boble, ikke reise helt opp twisterrøret etter en uke, bortsett fra at boblene er små som forventet.
Andrew C. Verifisert kjøper 21st Aug 2017
Ikke så bra som jeg trodde det ville være boble, ikke reise helt opp twisterrøret etter en uke, bortsett fra at boblene er små som forventet. Ikke så bra som jeg trodde det ville være boble, ikke reise helt opp twisterrøret etter en uke, bortsett fra at boblene er små som forventet.
Ian T. Verifisert kjøper 24th Sep 2016
gode ting planter elsker diffuser bobler flott og ser fint ut å se på gode ting planter elsker diffuser bobler flott og ser fint ut å se på
Peter M. Verifisert kjøper 31st Aug 2016
Ikke veldig effektiv og vanskelig å rense luften ut av. Gjør det mye bedre hvis det plasseres direkte under filterutløpet. Gets dekket med alger raskt. Ikke veldig effektiv og vanskelig å rense luften ut av. Gjør det mye bedre hvis det plasseres direkte under filterutløpet. Gets dekket med alger raskt.
D.harvey Verifisert kjøper 16th May 2016
Ser kult ut i tanken min og gjør jobben vel bare ulempen ville være innløpspunktene nede, det ville være bedre å peke opp som ville hindre at luftslangen kinking... Ser kult ut i tanken min og gjør jobben vel bare ulempen ville være innløpspunktene nede, det ville være bedre å peke opp som ville hindre at luftslangen kinking...
Philip G. Verifisert kjøper 7th Mar 2016
God kvalitet, godt pakket og veldig rask levering. Fungerer en godbit. God kvalitet, godt pakket og veldig rask levering. Fungerer en godbit.
David D. Verifisert kjøper 4th Nov 2015
Jeg liker denne diffusoren, det ser fantastisk ut. Jeg liker denne diffusoren, det ser fantastisk ut.
Se flere omtaler  Loading

Photo Viewer

Foto av stor spiralpollen-diffuser for plantet akvarier
klikk på bildet for å vise hele skjermen

Fotogalleri

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Se produkt

Someone added a product to their cart

Se produkt