Global levering
Vi sender globalt
Topprangerte Service
Utmerket kundeanmeldelser
Gratis retur
100% tilfredshet garantert
Livstidsstøtte
Med utvidede garantier
Global levering
Vi sender globalt
Samme dagssending
Ukedagens bestillinger satt før kl
Livstidsstøtte
Med utvidede garantier
Hjem > CO2-regulatorer > Enkelt Trinn Med Solenoid > Co2-regulator Med Magnetventil, Dobbeltmålere Og Justerbart Utgangstrykk

Enkelttrinns CO2-regulator Med Magnetventil, Dobbeltmålere Og Justerbart Utgangstrykk

1 257,99 kr

Systemtilpasning

Oppdateringskurv
 

Nøkkelord

 • Design og produksjon av høyeste kvalitet.
 • Justerbart utgangstrykk 0-8 bar for å imøtekomme behovene til ethvert akvarium (20L - 3000L).
 • 12v DC magnetventil gjør det mulig å slå på / av CO2 på definerte tidspunkter. Strømtransformator inkludert.
 • høy presisjon for ultimate doseringskontroll.
 • Utgang kan justeres for å muliggjøre bruk med horisontale eller vertikale CO2-sylinderventiler.
 • Doble trykkmålere viser inngangstrykk og arbeidstrykk.
 • Bransjestandard mutter, kompatibel med DIN 477 / BS 341 nr. 8 / JIS m22-14 / W21.8-14 /.860 "x 1/14 (dekker Storbritannia, Europa og Asia).
 • Fungerer med hvilken som helst CO2-diffusor.
 

Beskrivelse

Enkelttrinnsregulator med justerbart trykk vil redusere høyt trykk på en CO2-sylinder til et lavere og brukbart trykk for bruk i akvariet. Evnen til å justere arbeids- / utgangstrykket sikrer at regulatoren vil være i stand til å oppfylle behovene til akvariumskrav; Enten som bruker en enkelt CO2-diffusor, eller flere diffusorer, kan denne regulatoren justeres for å levere det trykket som er nødvendig.

En høypresisjonsnålventil er montert som standard, noe som gir deg enkel og utrolig nøyaktig kontroll av CO2-dosering. Som et resultat er regulatoren egnet for små / nano akvarier, da boblehastigheten (dosen) kan reduseres så lav som 1 boble / 10 sekunder.

Fordi nålventilen kan rotere, kan regulatoren brukes med enten horisontale eller vertikale sylinderventiler. Stammen / mutteren kan også fjernes og kan deretter kobles til nanokassetter, noe som gjør regulatoren egnet for nanoakvarier, og mye større akvarier.

Den integrerte magnetventilen gir muligheten til å automatisk slå av CO2 med tidsbestemte intervaller, for eksempel å synkronisere med akvariets belysning. Dette sikrer at CO2 ikke blir dosert når det ikke er behov for det, og vil derfor forlenge levetiden til CO2-sylinderen og spare penger. 12V DC magnetomagnet (strømtransformator inkludert) gir sikker lav temperatur og garantert ingen støydrift.

Doble trykkmålere indikerer sylindertrykket og utgangs- / arbeidstrykket.

Bruksanvisning

 • Stram regulatoren til CO2-sylinderen din med en nøkkel eller en skiftenøkkel. Ikke bruk hendene til å stramme, det vil ikke skape tilstrekkelig tetning og sannsynligvis lekke.
 • Sett utgangstrykket til minimum ved å vri trykkjusteringsknappen helt mot klokken.
 • Lukk nålventilen ved å vri helt med klokken.
 • Plugg magnetventilen i en stikkontakt og slå på den.
 • Åpne strømmen av gass fra CO2-sylinderen.
 • Sylinderens presurmåler vil nå indikere trykket på sylinderen. Drei trykkregulatoren med klokken til den leser 40PSI, som er et godt utgangspunkt for en enkelt diffusorinstallasjon.
 • Når boblebenken er festet, vri nålventilen mot klokken for å oppnå ønsket boblehastighet. 1 boble / sekund er egnet for et 150L akvarium - juster doseringen i samsvar med dette, dvs. 2 boble / sekund for 300L akvarium.
 • Klikk her for å lese den komplette installasjonsguiden for regulator
 

Kunde anmeldelser

Gjennomsnittlig rangering

Individuelle omtaler

Hal B. Verifisert kjøper 17th Nov 2023
Andre kjøp med co2 supermarked. Mitt første sett fungerte så bra, måtte kjøpe et nytt til den andre tanken min. Sterkt anbefalt. Andre kjøp med co2 supermarked. Mitt første sett fungerte så bra, måtte kjøpe et nytt til den andre tanken min. Sterkt anbefalt.
Maciej K. Verifisert kjøper 3rd Nov 2023
flott regulator jeg merker en enorm forskjell når jeg erstatter denne. topp produkt. Jeg bestiller allerede nano one fra dette selskapet. Takk skal du ha flott regulator jeg merker en enorm forskjell når jeg erstatter denne. topp produkt. Jeg bestiller allerede nano one fra dette selskapet. Takk skal du ha
Daniel P. Verifisert kjøper 26th Oct 2023
God verdi, godt laget og virker pålitelig så langt God verdi, godt laget og virker pålitelig så langt
Matthew S. Verifisert kjøper 19th Oct 2023
Jeg har brukt det i omtrent en uke, og det virker veldig bra så langt. Jeg har brukt det i omtrent en uke, og det virker veldig bra så langt.
Lister W. Verifisert kjøper 11th Oct 2023
Kjøpte dette settet for et år eller så siden, hadde problemer med "i tank" diffusorer som ble blokkert, men har erstattet diffusoren med en in-line versjon (anbefales mye, se anmeldelse). Grunnleggende sett med målere solenoid etc fungerer en godbit. Kjøpte dette settet for et år eller så siden, hadde problemer med "i tank" diffusorer som ble blokkert, men har erstattet diffusoren med en in-line versjon (anbefales mye, se anmeldelse). Grunnleggende sett med målere solenoid etc fungerer en godbit.
Andrew C. Verifisert kjøper 10th Oct 2023
God regulator enkel å bruke og kobles til SodaStream sylinder ved hjelp av en adapter som fulgte med mitt co2-system God regulator enkel å bruke og kobles til SodaStream sylinder ved hjelp av en adapter som fulgte med mitt co2-system
Jim J. Verifisert kjøper 6th Oct 2023
Fungerer perfekt. God service og råd gitt Fungerer perfekt. God service og råd gitt
Stewart . Verifisert kjøper 30th Sep 2023
Først skrudde ikke regulatoren til sylinderen min, men etter å ha kontaktet Co2 ble problemet løst og jeg var veldig fornøyd. Fem stjerner hvis regulator hadde montert første gang. Først skrudde ikke regulatoren til sylinderen min, men etter å ha kontaktet Co2 ble problemet løst og jeg var veldig fornøyd. Fem stjerner hvis regulator hadde montert første gang.
Andrew F. Verifisert kjøper 20th Sep 2023
Jeg har bare brukt det i noen uker, men så langt ser det ut til å være veldig bra og pålitelig Jeg har bare brukt det i noen uker, men så langt ser det ut til å være veldig bra og pålitelig
Peter B. Verifisert kjøper 18th Sep 2023
Fungerer fint. Kjapp levering. Fungerer fint. Kjapp levering.
Se flere omtaler  Loading
Enkelttrinns CO2-regulator festet til horisontal sylinder
klikk på bildet for å vise hele skjermen

Fotogalleri

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Se produkt

Someone added a product to their cart

Se produkt