Global levering
Vi sender globalt
Topprangerte Service
Utmerket kundeanmeldelser
Gratis retur
100% tilfredshet garantert
Livstidsstøtte
Med utvidede garantier
Global levering
Vi sender globalt
Samme dagssending
Ukedagens bestillinger satt før kl
Livstidsstøtte
Med utvidede garantier
Hjem > CO2-regulatorer > Enkelt Trinn Med Solenoid > Co2-regulator Med Magnetventil, Dobbeltmålere Og Justerbart Utgangstrykk

Enkelttrinns CO2-regulator Med Magnetventil, Dobbeltmålere Og Justerbart Utgangstrykk

1 118,49 kr

Systemtilpasning

Oppdateringskurv
 

Nøkkelord

 • Design og produksjon av høyeste kvalitet.
 • Justerbart utgangstrykk 0-8 bar for å imøtekomme behovene til ethvert akvarium (20L - 3000L).
 • 12v DC magnetventil gjør det mulig å slå på / av CO2 på definerte tidspunkter. Strømtransformator inkludert.
 • høy presisjon for ultimate doseringskontroll.
 • Utgang kan justeres for å muliggjøre bruk med horisontale eller vertikale CO2-sylinderventiler.
 • Doble trykkmålere viser inngangstrykk og arbeidstrykk.
 • Bransjestandard mutter, kompatibel med DIN 477 / BS 341 nr. 8 / JIS m22-14 / W21.8-14 /.860 "x 1/14 (dekker Storbritannia, Europa og Asia).
 • Fungerer med hvilken som helst CO2-diffusor.
 

Beskrivelse

Enkelttrinnsregulator med justerbart trykk vil redusere høyt trykk på en CO2-sylinder til et lavere og brukbart trykk for bruk i akvariet. Evnen til å justere arbeids- / utgangstrykket sikrer at regulatoren vil være i stand til å oppfylle behovene til akvariumskrav; Enten som bruker en enkelt CO2-diffusor, eller flere diffusorer, kan denne regulatoren justeres for å levere det trykket som er nødvendig.

En høypresisjonsnålventil er montert som standard, noe som gir deg enkel og utrolig nøyaktig kontroll av CO2-dosering. Som et resultat er regulatoren egnet for små / nano akvarier, da boblehastigheten (dosen) kan reduseres så lav som 1 boble / 10 sekunder.

Fordi nålventilen kan rotere, kan regulatoren brukes med enten horisontale eller vertikale sylinderventiler. Stammen / mutteren kan også fjernes og kan deretter kobles til nanokassetter, noe som gjør regulatoren egnet for nanoakvarier, og mye større akvarier.

Den integrerte magnetventilen gir muligheten til å automatisk slå av CO2 med tidsbestemte intervaller, for eksempel å synkronisere med akvariets belysning. Dette sikrer at CO2 ikke blir dosert når det ikke er behov for det, og vil derfor forlenge levetiden til CO2-sylinderen og spare penger. 12V DC magnetomagnet (strømtransformator inkludert) gir sikker lav temperatur og garantert ingen støydrift.

Doble trykkmålere indikerer sylindertrykket og utgangs- / arbeidstrykket.

Bruksanvisning

 • Stram regulatoren til CO2-sylinderen din med en nøkkel eller en skiftenøkkel. Ikke bruk hendene til å stramme, det vil ikke skape tilstrekkelig tetning og sannsynligvis lekke.
 • Sett utgangstrykket til minimum ved å vri trykkjusteringsknappen helt mot klokken.
 • Lukk nålventilen ved å vri helt med klokken.
 • Plugg magnetventilen i en stikkontakt og slå på den.
 • Åpne strømmen av gass fra CO2-sylinderen.
 • Sylinderens presurmåler vil nå indikere trykket på sylinderen. Drei trykkregulatoren med klokken til den leser 40PSI, som er et godt utgangspunkt for en enkelt diffusorinstallasjon.
 • Når boblebenken er festet, vri nålventilen mot klokken for å oppnå ønsket boblehastighet. 1 boble / sekund er egnet for et 150L akvarium - juster doseringen i samsvar med dette, dvs. 2 boble / sekund for 300L akvarium.
 • Klikk her for å lese den komplette installasjonsguiden for regulator
 

Kunde anmeldelser

Gjennomsnittlig rangering

Individuelle omtaler

Eugene G. Verifisert kjøper 18th Jun 2022
Koble den til et CO2 brannslukningsapparat og fungerer en godbit! Rask levering Jeg bestilte kl 15:30 og den var med meg neste morgen kl 10! Jeg skulle ønske jeg hadde funnet deg før jeg fikk det elendige systemet fra JBL (som gikk i stykker etter noen måneder!!!) Jeg kommer garantert til å bruke deg når de andre CO2-bitene må skiftes ut. Koble den til et CO2 brannslukningsapparat og fungerer en godbit! Rask levering Jeg bestilte kl 15:30 og den var med meg neste morgen kl 10! Jeg skulle ønske jeg hadde funnet deg før jeg fikk det elendige systemet fra JBL (som gikk i stykker etter noen måneder!!!) Jeg kommer garantert til å bruke deg når de andre CO2-bitene må skiftes ut.
Thomas C. Verifisert kjøper 15th Jun 2022
Toppregulator og kom med instruksjoner via e-post så hadde ingen problemer med å sette den opp. Enkel å bruke og fungerer som en godbit! Toppregulator og kom med instruksjoner via e-post så hadde ingen problemer med å sette den opp. Enkel å bruke og fungerer som en godbit!
Darren H. Verifisert kjøper 8th Jun 2022
Flott regulator som gjør alt jeg trenger den til Flott regulator som gjør alt jeg trenger den til
Elisa F. Verifisert kjøper 26th May 2022
En meget god regulator med god kontroll på trykk og strømningshastighet. Solenoiden er pålitelig og har en LED-indikator som viser når den er på. En meget god regulator med god kontroll på trykk og strømningshastighet. Solenoiden er pålitelig og har en LED-indikator som viser når den er på.
Kevin B. Verifisert kjøper 25th May 2022
Virker bra. Kom raskt og enkel å bruke Virker bra. Kom raskt og enkel å bruke
Stephen G. Verifisert kjøper 23rd May 2022
Alt perfekt og veldig hjelpsomt personale: takk! Alt perfekt og veldig hjelpsomt personale: takk!
Martin P. Verifisert kjøper 17th May 2022
Flott produkt. Flott service. Sterkt anbefalt. Flott produkt. Flott service. Sterkt anbefalt.
Sebastian Y. Verifisert kjøper 9th May 2022
Flott reg og rask levering Flott reg og rask levering
Catherine M. Verifisert kjøper 23rd Apr 2022
Jeg har denne koblet til et CO2 brannslukningsapparat og har vært veldig fornøyd med det. Den er godt laget, pålitelig og ingen problemer i det hele tatt. Jeg har denne koblet til et CO2 brannslukningsapparat og har vært veldig fornøyd med det. Den er godt laget, pålitelig og ingen problemer i det hele tatt.
Jenny B. Verifisert kjøper 19th Apr 2022
Veldig enkel å bruke selv for en nybegynner som meg. Kvaliteten er veldig imponerende, og jeg er ikke i tvil om at jeg kommer til å få mange års bruk av den. Veldig enkel å bruke selv for en nybegynner som meg. Kvaliteten er veldig imponerende, og jeg er ikke i tvil om at jeg kommer til å få mange års bruk av den.
Se flere omtaler  Loading
Enkelttrinns CO2-regulator festet til horisontal sylinder
klikk på bildet for å vise hele skjermen

Fotogalleri

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Se produkt

Someone added a product to their cart

Se produkt