Global levering
Vi sender globalt
Topprangerte Service
Utmerket kundeanmeldelser
Gratis retur
100% tilfredshet garantert
Livstidsstøtte
Med utvidede garantier
Global levering
Vi sender globalt
Samme dagssending
Ukedagens bestillinger satt før kl
Livstidsstøtte
Med utvidede garantier
Hjem > CO2-regulatorer > Enkelt Trinn Med Solenoid > Co2-regulator Med Magnetventil Og Dobbeltmålere

CO2-regulator Med Magnetventil Og Dobbeltmålere

902,49 kr

Systemtilpasning

Oppdateringskurv
 
 

Nøkkelord

 • Design og produksjon av høy kvalitet.
 • For bruk med CO2-sylindere med horisontal ventilretning eller vårt utvalg av 'avanserte' adaptere.
 • Trykkmålere som indikerer sylindertrykk og arbeidstrykk.
 • Magnetventil gjør at CO2 kan slås av / på på bestemte tidspunkter.
 • Utgangstrykk satt til 3 bar, egnet for akvarier 80L - 500L.
 • Presisjonsnålventil.
 • Bransjestandard mutter, kompatibel med DIN 477 / BS 341 nr. 8 / JIS m22-14 / W21.8-14 /.860 "x 1/14 (dekker Storbritannia, Europa og Asia).
 • Fungerer med hvilken som helst CO2-diffusor.
 • Valg av plugg og spenning.

Beskrivelse

Regulatoren er designet for å redusere høyt trykk inne i en CO2-sylinder til et lavere, brukbart trykk som kan brukes til akvarier.

Under fotosyntesen bruker planter karbondioksid og vann, kombinert med lysenergi, for å produsere oksygen og sukker. Imidlertid stopper planter i mørke timer fotosyntesen og konverterer CO2 til O2, og det anbefales derfor ikke å legge CO2 til akvariet, da nivåene kan stige til det punktet som forårsaker nød hos fisken din. Den innebygde magnetventilen gjør det mulig for deg å konfigurere de nødvendige tidene for CO2-frigjøring, for eksempel å konfigurere den 'på' under 'lysene på' og 'av' i løpet av 'lyset ut' timer. Dette kan oppnås med en nettstikkontakt eller pH-kontroll. Du kan også velge å oppgradere til en 12V DC magnetventil (strømtransformator inkludert), som gir sikker, lav temperatur og garantert ingen støydrift.

Bruksanvisning

 • Stram mutteren til CO2-sylinderen eller adapteren ved å bruke en passende skiftenøkkel eller en nøkkel (ikke forsøk å stramme hånd).
 • Åpne nålventilen helt ved å vri mot urviseren, og slå på magnetventilen. Dette vil redusere den første trykkstøt på trykkmålerne når CO2-sylinderventilen åpnes.
 • Åpen flyt av CO2 på sylinderen.
 • Slå magnetventilen av og lukk nålventilen ved å vri helt mot klokken.
 • Koble boblebenken eller slangen til regulatoren.
 • Slå på magnetventilen og begynn flyt av CO2 ved å vri nålventilen mot klokken.
 • Tillat et par minutter for å bygge inn røret og diffusoren.
 • Juster nålventilen til ønsket boblehastighet er oppnådd.
 • Klikk her for å lese den komplette installasjonsveiledningen for regulatorer
 

Kunde anmeldelser

Gjennomsnittlig rangering

Individuelle omtaler

Joakim A. Verifisert kjøper 14th Oct 2019
Lett å installere. Men du må være forsiktig. Det er tross alt en regulator. Lett å installere. Men du må være forsiktig. Det er tross alt en regulator.
Jo W. Verifisert kjøper 3rd Oct 2019
Jobbet utmerket, er enkelt å sette opp og gjør jobben perfekt Jobbet utmerket, er enkelt å sette opp og gjør jobben perfekt
Joe B. Verifisert kjøper 19th Sep 2019
Hadde et lite problem med den første som ble sendt, men den ble sortert og en ny sendt umiddelbart. Nålventil tar litt spill for å bli perfekt, men systemet fungerer perfekt og stille. Ikke kast bort pengene dine på billigere alternativer, veldig glade. Hadde et lite problem med den første som ble sendt, men den ble sortert og en ny sendt umiddelbart. Nålventil tar litt spill for å bli perfekt, men systemet fungerer perfekt og stille. Ikke kast bort pengene dine på billigere alternativer, veldig glade.
Richard T. Verifisert kjøper 18th Sep 2019
Nålventil tok litt tid å slå seg ned og få justert, men det er veldig konsistent nå. Nålventil tok litt tid å slå seg ned og få justert, men det er veldig konsistent nå.
Dennis J. Verifisert kjøper 21st Jun 2019
Arbeid etter behov. Flott å bruke og var lett å sette opp. Definitivt anbefale den. Arbeid etter behov. Flott å bruke og var lett å sette opp. Definitivt anbefale den.
John W. Verifisert kjøper 13th Jun 2019
Jeg opprinnelig hadde et problem med solenoiden som jeg skrev til co2 supermarked for å rapportere. Jeg mottok et raskt svar med instruksjoner om hvordan du fikser det. Det fungerer nå bra. Bortsett fra det har jeg ikke hatt noen problemer, men dessverre betydde det at jeg egentlig ikke kan gi det 5/5. Jeg opprinnelig hadde et problem med solenoiden som jeg skrev til co2 supermarked for å rapportere. Jeg mottok et raskt svar med instruksjoner om hvordan du fikser det. Det fungerer nå bra. Bortsett fra det har jeg ikke hatt noen problemer, men dessverre betydde det at jeg egentlig ikke kan gi det 5/5.
Lukas K. Verifisert kjøper 27th May 2019
Fungerer som sjarm. Ingen problemer. Alt pent synlig. Fungerer som sjarm. Ingen problemer. Alt pent synlig.
Gary H. Verifisert kjøper 15th May 2019
Kom super rask godt pakket og lett å sette opp og en veldig god pris godt fornøyd, jeg vil ikke handle noe annet sted i fremtiden Kom super rask godt pakket og lett å sette opp og en veldig god pris godt fornøyd, jeg vil ikke handle noe annet sted i fremtiden
Phil N. Verifisert kjøper 26th Mar 2019
Jeg var skeptisk i begynnelsen på grunn av prisforskjellen mellom min lokale fiskere og CO2-supermarked, men jeg tok sjansen og fant CO2-supermarkedet å være det ideelle stedet å kjøpe produkter om akvaristhobbyen. CO2-regulatoren og solenoiden jeg mottok, vises av høy kvalitet, og jeg har ingen tvil om at det vil fungere bra i lang tid framover. Jeg var skeptisk i begynnelsen på grunn av prisforskjellen mellom min lokale fiskere og CO2-supermarked, men jeg tok sjansen og fant CO2-supermarkedet å være det ideelle stedet å kjøpe produkter om akvaristhobbyen. CO2-regulatoren og solenoiden jeg mottok, vises av høy kvalitet, og jeg har ingen tvil om at det vil fungere bra i lang tid framover.
Gareth M. Verifisert kjøper 23rd Mar 2019
Har jobben litt problemer i starten. Brukte den på den nye stilen med co2-ildslukker "liten fettmodell" og tråden var for korte og den vanlige spinnet og wobbled prøvde den på den høye modellens brannslukningsapparat og monteringskjøp. Så må du få en annen vaskemaskin for å passe den til den andre versjonen Har jobben litt problemer i starten. Brukte den på den nye stilen med co2-ildslukker "liten fettmodell" og tråden var for korte og den vanlige spinnet og wobbled prøvde den på den høye modellens brannslukningsapparat og monteringskjøp. Så må du få en annen vaskemaskin for å passe den til den andre versjonen
Se flere omtaler  Loading
CO2-regulator med to måler festet til sylinderen
klikk på bildet for å vise hele skjermen

Fotogalleri

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Se produkt

Someone added a product to their cart

Se produkt