Global levering
Vi sender globalt
Topprangerte Service
Utmerket kundeanmeldelser
Gratis retur
100% tilfredshet garantert
Livstidsstøtte
Med utvidede garantier
Global levering
Vi sender globalt
Samme dagssending
Ukedagens bestillinger satt før kl
Livstidsstøtte
Med utvidede garantier
Hjem > CO2-regulatorer > Enkelt Trinn Med Solenoid > Co2-regulator Med Magnetventil Og Dobbeltmålere

CO2-regulator Med Magnetventil Og Dobbeltmålere

955,99 kr

Systemtilpasning

Oppdateringskurv
 

Nøkkelord

 • Design og produksjon av høy kvalitet.
 • For bruk med CO2-sylindere med horisontal ventilretning eller vårt utvalg av 'avanserte' adaptere.
 • Trykkmålere som indikerer sylindertrykk og arbeidstrykk.
 • Magnetventil gjør at CO2 kan slås av / på på bestemte tidspunkter.
 • Utgangstrykk satt til 3 bar, egnet for akvarier 80L - 500L.
 • Presisjonsnålventil.
 • Bransjestandard mutter, kompatibel med DIN 477 / BS 341 nr. 8 / JIS m22-14 / W21.8-14 /.860 "x 1/14 (dekker Storbritannia, Europa og Asia).
 • Fungerer med hvilken som helst CO2-diffusor.
 • Valg av plugg og spenning.
 

Beskrivelse

Regulatoren er designet for å redusere høyt trykk inne i en CO2-sylinder til et lavere, brukbart trykk som kan brukes til akvarier.

Under fotosyntesen bruker planter karbondioksid og vann, kombinert med lysenergi, for å produsere oksygen og sukker. Imidlertid stopper planter i mørke timer fotosyntesen og konverterer CO2 til O2, og det anbefales derfor ikke å legge CO2 til akvariet, da nivåene kan stige til det punktet som forårsaker nød hos fisken din. Den innebygde magnetventilen gjør det mulig for deg å konfigurere de nødvendige tidene for CO2-frigjøring, for eksempel å konfigurere den 'på' under 'lysene på' og 'av' i løpet av 'lyset ut' timer. Dette kan oppnås med en nettstikkontakt eller pH-kontroll. Du kan også velge å oppgradere til en 12V DC magnetventil (strømtransformator inkludert), som gir sikker, lav temperatur og garantert ingen støydrift.

Bruksanvisning

 • Stram mutteren til CO2-sylinderen eller adapteren ved å bruke en passende skiftenøkkel eller en nøkkel (ikke forsøk å stramme hånd).
 • Åpne nålventilen helt ved å vri mot urviseren, og slå på magnetventilen. Dette vil redusere den første trykkstøt på trykkmålerne når CO2-sylinderventilen åpnes.
 • Åpen flyt av CO2 på sylinderen.
 • Slå magnetventilen av og lukk nålventilen ved å vri helt mot klokken.
 • Koble boblebenken eller slangen til regulatoren.
 • Slå på magnetventilen og begynn flyt av CO2 ved å vri nålventilen mot klokken.
 • Tillat et par minutter for å bygge inn røret og diffusoren.
 • Juster nålventilen til ønsket boblehastighet er oppnådd.
 • Klikk her for å lese den komplette installasjonsveiledningen for regulatorer
 

Kunde anmeldelser

Gjennomsnittlig rangering

Individuelle omtaler

Jacky T. Verifisert kjøper 22nd Sep 2020
Rett frem for å installere og gir godbit. Plugget solenoid i en smart plugg slik at jeg kan stille inn tiden for å slå CO2 på / av. Antall bobler var lett å komme til ønsket nivå. Rett frem for å installere og gir godbit. Plugget solenoid i en smart plugg slik at jeg kan stille inn tiden for å slå CO2 på / av. Antall bobler var lett å komme til ønsket nivå.
Terry C. Verifisert kjøper 28th Aug 2020
Mottatt regulator innen 3 dager etter bestilling, UTMERKET TJENESTE. Opp og kjører innen 15 minutter. Sjekk for INGEN lekkasjer. Perfekt. Justert boble igjen perfekt. Martin du er en strålende fyr. Jeg kjøpte en WEIPRO-kontroller for et par år siden, og hadde ikke noe mindre problem med enheten å gjøre. Du kompis satte meg rett i løpet av få minutter. Les mer... Mottatt regulator innen 3 dager etter bestilling, UTMERKET TJENESTE. Opp og kjører innen 15 minutter. Sjekk for INGEN lekkasjer. Perfekt. Justert boble igjen perfekt. Martin du er en strålende fyr. Jeg kjøpte en WEIPRO-kontroller for et par år siden, og hadde ikke noe mindre problem med enheten å gjøre. Du kompis satte meg rett i løpet av få minutter. Så alt i alt med levering og hjelp som Martin har gitt meg, vil jeg absolutt ANBEFALE CO2 Supermarket til enhver akvarist. Tjenesten er uten sidestykke etter min mening.
Stanimir H. Verifisert kjøper 14th Aug 2020
Den beste co2-regulatoren jeg har brukt så langt. Jeg har det samme som en som er kjøpt for lenge siden, og det fungerer fremdeles utmerket, så dette er en langsiktig gjennomgang. Kundestøtte er også perfekt. Den beste co2-regulatoren jeg har brukt så langt. Jeg har det samme som en som er kjøpt for lenge siden, og det fungerer fremdeles utmerket, så dette er en langsiktig gjennomgang. Kundestøtte er også perfekt.
Aaron E. Verifisert kjøper 26th Jun 2020
Strålende produkt. Langt bedre enn min forrige Strålende produkt. Langt bedre enn min forrige
Michael J. Verifisert kjøper 18th Jun 2020
Strålende, et must med co2 Strålende, et must med co2
Vitaly L. Verifisert kjøper 24th May 2020
Perfekt service og produkter. Absolutt vil igjen Perfekt service og produkter. Absolutt vil igjen
Chrysanthos V. Verifisert kjøper 22nd May 2020
Ikke for mye tale og bla bla. Ett ord beskriver 100% produktet. Utmerket !! Ikke for mye tale og bla bla. Ett ord beskriver 100% produktet. Utmerket !!
Alisa T. Verifisert kjøper 12th May 2020
Gjør det jobben. Genererer varme under bruk, så du må være forsiktig. Gjør det jobben. Genererer varme under bruk, så du må være forsiktig.
Gary L. Verifisert kjøper 6th May 2020
Bra produkt godt fornøyd med ytelsen Bra produkt godt fornøyd med ytelsen
Grave B. Verifisert kjøper 25th Jan 2020
Jeg har ennå ikke testet regulatoren, men jeg bestilte en Sodastream-adapter og noen få elementer til et co2-system, og det må sies at regulatoren virker veldig kvalitativ, den veier ganske tung (ofte en garanti for kvalitet). I tillegg hadde jeg en dråpe-kontroller som jeg ikke hadde bestilt (sikkert en gave), og som er veldig fin. Tusen takk Jeg har ennå ikke testet regulatoren, men jeg bestilte en Sodastream-adapter og noen få elementer til et co2-system, og det må sies at regulatoren virker veldig kvalitativ, den veier ganske tung (ofte en garanti for kvalitet). I tillegg hadde jeg en dråpe-kontroller som jeg ikke hadde bestilt (sikkert en gave), og som er veldig fin. Tusen takk
Se flere omtaler  Loading
CO2-regulator med to måler festet til sylinderen
klikk på bildet for å vise hele skjermen

Fotogalleri

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Se produkt

Someone added a product to their cart

Se produkt