Global levering
Vi sender globalt
Topprangerte Service
Utmerket kundeanmeldelser
Gratis retur
100% tilfredshet garantert
Livstidsstøtte
Med utvidede garantier
Global levering
Vi sender globalt
Samme dagssending
Ukedagens bestillinger satt før kl
Livstidsstøtte
Med utvidede garantier
Hjem > CO2-regulatorer > Dual Stage Med Solenoid > Ultimate-pro Dual Stage CO2 Regulator

Ultimate-Pro Dual Stage CO2 Regulator

2 082,99 kr

Systemtilpasning

Oppdateringskurv
363,49 kr
Ekstra output manifold og boble counter for Ultimate-Pro-regulator
 

Nøkkelord

 • Design og produksjon av høyeste kvalitet.
 • Dobbelttrinnsmekanisme sikrer konstant utgangstrykk gjennom hele sylinderens levetid.
 • Justerbart utgangstrykk 0-8 bar for å imøtekomme behovene til ethvert akvarium (20L - 3000L).
 • Legg til flere outputmanifolder raskt og enkelt for å betjene flere diffusorer.
 • Høy ytelse integrert 12v DC magnetventil - sikkert, lavt strømforbruk, kjølig temperatur og garantert ingen støy. Strømtransformator inkludert.
 • høy presisjon for ultimate doseringskontroll.
 • Renseventil for sikker og enkel frakobling fra sylinderen.
 • Doble trykkmålere viser inngangstrykk og arbeidstrykk.
 • Magnetventil gjør at CO2 kan slås av / på på bestemte tidspunkter.
 • Bransjestandard mutter, kompatibel med DIN 477 / BS 341 nr. 8 / JIS m22-14 / W21.8-14 /.860 "x 1/14 (dekker Storbritannia, Europa og Asia).
 • Fungerer med hvilken som helst CO2-diffusor.
 • Valg av plugg og spenning.
 

Beskrivelse

Utrolig funksjon, design og produksjon - Ultimate-Pro Dual Stage CO2 Regulator med 12V DC solenoid gir høyest mulig ytelse.

Dobbelttrinnsmekanismen sørger for at utgangstrykket ikke øker, selv om inngangstrykket øker eller synker, slik som kan skje i løpet av levetiden til CO2-sylinderen. Dette gir deg trygghet om at presset og flyten alltid vil forbli på det nivået du har satt det til.

Det justerbare utgangstrykket sikrer at regulatoren kan dekke behovene til ethvert akvarium, enten det er et lite nanoakvarium på bare 20L eller et akvarium på 3000L som krever flere diffusorer, denne regulatoren kan levere trykket som trengs.

Regulatoren kommer med en avansert avansert 12V DC magnetventil montert som standard. Det garanterer sikker drift, lavt strømforbruk, kjølig driftstemperatur og eliminerer muligheten for summende lyd. Tilsetningen av magnetventilen gjør det mulig å koble regulatoren til en tidskontakt eller pH-regulator slik at doseringen av CO2 kan kontrolleres. Dette gjør det mulig å slå av strømmen av CO2 når akvarielampene ikke er på og plantene ikke fotosynteser og ikke drar nytte av tilsetningen av CO2.

En høypresisjonsnålventil er montert som standard, noe som gir en veldig høy grad av nøyaktighet når det gjelder CO2-dosering. Dosering kan oppnås så lavt som 1 boble / 10 sekunder, til en konstant strøm av CO2, slik at den kan fungere for små nanoakvarier på 20L til store akvarier på flere tusen liter.

Bruksanvisning

 • Stram regulatoren til CO2-sylinderen din med en nøkkel eller en skiftenøkkel. Ikke bruk hendene til å stramme, det vil ikke skape tilstrekkelig tetning og sannsynligvis lekke.
 • Sett utgangstrykket til minimum ved å vri trykkjusteringsknappen helt mot klokken.
 • Lukk nålventilen ved å vri helt med klokken.
 • Plugg magnetventilen i en stikkontakt og slå på den.
 • Åpne strømmen av gass fra CO2-sylinderen din.
 • Sylinderens presurmåler vil nå indikere trykket på sylinderen. Drei trykkregulatoren med klokken til den leser 40PSI, som er et godt utgangspunkt for en enkelt diffusorinstallasjon.
 • Når boblebenken er festet, vri nålventilen mot klokken for å oppnå ønsket boblehastighet. 1 boble / sekund er egnet for et 150L akvarium - juster doseringen i samsvar med dette, dvs. 2 boble / sekund for 300L akvarium.
 • Klikk her for å lese den komplette installasjonsveiledningen for dobbeltrinnsregulator
 

Kunde anmeldelser

Gjennomsnittlig rangering

Individuelle omtaler

Mike J. Verifisert kjøper 23rd Mar 2024
De omfattende instruksjonene gjør det veldig enkelt å sette opp utstyret. Vil anbefale på det sterkeste. Justering av gassstrømmen er enkel; solenoid fungerer perfekt. Veldig fornøyd. De omfattende instruksjonene gjør det veldig enkelt å sette opp utstyret. Vil anbefale på det sterkeste. Justering av gassstrømmen er enkel; solenoid fungerer perfekt. Veldig fornøyd.
Paul A. Verifisert kjøper 15th Mar 2024
Utmerket bit av sett Utmerket bit av sett
Roji S. Verifisert kjøper 16th Nov 2023
Fantastisk regulator som jeg fikk som en del av det komplette CO2-systemet Fantastisk regulator som jeg fikk som en del av det komplette CO2-systemet
Daniel B. Verifisert kjøper 1st Nov 2023
Jeg endte opp med å bli en vanskelig kunde, men Martin fra CO2 Supermarket var veldig hjelpsom og tålmodig. Når det gjelder utstyret jeg bestilte, er alt av god kvalitet og godt priset. Jeg endte opp med å bli en vanskelig kunde, men Martin fra CO2 Supermarket var veldig hjelpsom og tålmodig. Når det gjelder utstyret jeg bestilte, er alt av god kvalitet og godt priset.
John P. Verifisert kjøper 30th Oct 2023
Har vært i bruk i noen uker nå og trykket og flyten har holdt seg akkurat der jeg stilte det. Dette er riktig medisinsk standard! Har vært i bruk i noen uker nå og trykket og flyten har holdt seg akkurat der jeg stilte det. Dette er riktig medisinsk standard!
Helen C. Verifisert kjøper 16th Oct 2023
Jeg kjøpte denne etter å ha blitt dårlig sviktet av en regulator jeg kjøpte fra et annet merke, som skal forbli navnløs, og mistet nesten all fisken min da den plutselig dumpet et tonn CO2. Dessverre var det et par skadde. Jeg skulle ønske jeg hadde fått det herfra til å begynne med, det er så mye bedre kvalitet. Jeg er sikker på at jeg Les mer... Jeg kjøpte denne etter å ha blitt dårlig sviktet av en regulator jeg kjøpte fra et annet merke, som skal forbli navnløs, og mistet nesten all fisken min da den plutselig dumpet et tonn CO2. Dessverre var det et par skadde. Jeg skulle ønske jeg hadde fått det herfra til å begynne med, det er så mye bedre kvalitet. Jeg er sikker på at jeg kommer til å kjøpe mer fra co2 supermarked i fremtiden.
George H. Verifisert kjøper 4th Oct 2023
Utrolig regulator, så godt bygget og veldig hendig for enkelt å kunne legge til ekstra manifolder Utrolig regulator, så godt bygget og veldig hendig for enkelt å kunne legge til ekstra manifolder
Mel C. Verifisert kjøper 19th Sep 2023
Kvaliteten på denne regulatoren er enestående, og prisen er veldig rimelig. Jeg er sikker på at jeg kommer til å få mange mange års bruk av den Kvaliteten på denne regulatoren er enestående, og prisen er veldig rimelig. Jeg er sikker på at jeg kommer til å få mange mange års bruk av den
Sophie H. Verifisert kjøper 14th Sep 2023
Virkelig god regulator og rask levering Virkelig god regulator og rask levering
John L. Verifisert kjøper 16th Aug 2023
Denne regulatoren var en del av Ultimate-Pro CO2-systemet og har prestert feilfritt de par månedene jeg har brukt den. Jeg har hatt null drift på trykk eller strømning på den tiden, og solenoiden har slått seg på og av uten problemer. Denne regulatoren var en del av Ultimate-Pro CO2-systemet og har prestert feilfritt de par månedene jeg har brukt den. Jeg har hatt null drift på trykk eller strømning på den tiden, og solenoiden har slått seg på og av uten problemer.
Se flere omtaler  Loading
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Se produkt

Someone added a product to their cart

Se produkt