Global levering
Vi sender globalt
Topprangerte Service
Utmerket kundeanmeldelser
Gratis retur
100% tilfredshet garantert
Livstidsstøtte
Med utvidede garantier
Global levering
Vi sender globalt
Samme dagssending
Ukedagens bestillinger satt før kl
Livstidsstøtte
Med utvidede garantier
Hjem > CO2-regulatorer > Dual Stage Med Solenoid > Ultimate-pro Dual Stage CO2 Regulator

Ultimate-Pro Dual Stage CO2 Regulator

2 258,99 kr

Systemtilpasning

Oppdateringskurv
356,99 kr
Ekstra output manifold og boble counter for Ultimate-Pro-regulator
 

Nøkkelord

 • Design og produksjon av høyeste kvalitet.
 • Dobbelttrinnsmekanisme sikrer konstant utgangstrykk gjennom hele sylinderens levetid.
 • Justerbart utgangstrykk 0-8 bar for å imøtekomme behovene til ethvert akvarium (20L - 3000L).
 • Legg til flere outputmanifolder raskt og enkelt for å betjene flere diffusorer.
 • Høy ytelse integrert 12v DC magnetventil - sikkert, lavt strømforbruk, kjølig temperatur og garantert ingen støy. Strømtransformator inkludert.
 • høy presisjon for ultimate doseringskontroll.
 • Renseventil for sikker og enkel frakobling fra sylinderen.
 • Doble trykkmålere viser inngangstrykk og arbeidstrykk.
 • Magnetventil gjør at CO2 kan slås av / på på bestemte tidspunkter.
 • Bransjestandard mutter, kompatibel med DIN 477 / BS 341 nr. 8 / JIS m22-14 / W21.8-14 /.860 "x 1/14 (dekker Storbritannia, Europa og Asia).
 • Fungerer med hvilken som helst CO2-diffusor.
 • Valg av plugg og spenning.
 

Beskrivelse

Utrolig funksjon, design og produksjon - Ultimate-Pro Dual Stage CO2 Regulator med 12V DC solenoid gir høyest mulig ytelse.

Dobbelttrinnsmekanismen sørger for at utgangstrykket ikke øker, selv om inngangstrykket øker eller synker, slik som kan skje i løpet av levetiden til CO2-sylinderen. Dette gir deg trygghet om at presset og flyten alltid vil forbli på det nivået du har satt det til.

Det justerbare utgangstrykket sikrer at regulatoren kan dekke behovene til ethvert akvarium, enten det er et lite nanoakvarium på bare 20L eller et akvarium på 3000L som krever flere diffusorer, denne regulatoren kan levere trykket som trengs.

Regulatoren kommer med en avansert avansert 12V DC magnetventil montert som standard. Det garanterer sikker drift, lavt strømforbruk, kjølig driftstemperatur og eliminerer muligheten for summende lyd. Tilsetningen av magnetventilen gjør det mulig å koble regulatoren til en tidskontakt eller pH-regulator slik at doseringen av CO2 kan kontrolleres. Dette gjør det mulig å slå av strømmen av CO2 når akvarielampene ikke er på og plantene ikke fotosynteser og ikke drar nytte av tilsetningen av CO2.

En høypresisjonsnålventil er montert som standard, noe som gir en veldig høy grad av nøyaktighet når det gjelder CO2-dosering. Dosering kan oppnås så lavt som 1 boble / 10 sekunder, til en konstant strøm av CO2, slik at den kan fungere for små nanoakvarier på 20L til store akvarier på flere tusen liter.

Bruksanvisning

 • Stram regulatoren til CO2-sylinderen din med en nøkkel eller en skiftenøkkel. Ikke bruk hendene til å stramme, det vil ikke skape tilstrekkelig tetning og sannsynligvis lekke.
 • Sett utgangstrykket til minimum ved å vri trykkjusteringsknappen helt mot klokken.
 • Lukk nålventilen ved å vri helt med klokken.
 • Plugg magnetventilen i en stikkontakt og slå på den.
 • Åpne strømmen av gass fra CO2-sylinderen din.
 • Sylinderens presurmåler vil nå indikere trykket på sylinderen. Drei trykkregulatoren med klokken til den leser 40PSI, som er et godt utgangspunkt for en enkelt diffusorinstallasjon.
 • Når boblebenken er festet, vri nålventilen mot klokken for å oppnå ønsket boblehastighet. 1 boble / sekund er egnet for et 150L akvarium - juster doseringen i samsvar med dette, dvs. 2 boble / sekund for 300L akvarium.
 • Klikk her for å lese den komplette installasjonsveiledningen for dobbeltrinnsregulator
 

Kunde anmeldelser

Gjennomsnittlig rangering

Individuelle omtaler

Nick K. Verifisert kjøper 23rd Mar 2021
Den desidert beste regulatoren på markedet! Den desidert beste regulatoren på markedet!
David S. Verifisert kjøper 19th Sep 2020
Skikkelig fornøyd med kjøpet. Jeg så på denne vs Co2-kunsten. Min mening er dens like like bra som co2art-versjonen, men til et mye bedre prispunkt. For tiden kjører 3 akvarier. 2 x 60 cm og en 90 cm tank. Så mye press for å støtte alle tre tankene. Skikkelig fornøyd med kjøpet. Jeg så på denne vs Co2-kunsten. Min mening er dens like like bra som co2art-versjonen, men til et mye bedre prispunkt. For tiden kjører 3 akvarier. 2 x 60 cm og en 90 cm tank. Så mye press for å støtte alle tre tankene.
Gregory L. Verifisert kjøper 17th Sep 2020
Kom med dual stage kit jeg kjøpte og veldig fornøyd med det. Kom med dual stage kit jeg kjøpte og veldig fornøyd med det.
Andrew S. Verifisert kjøper 10th Sep 2020
Godt laget, enkel å bruke og tung - indikerer god kvalitet. Godt laget, enkel å bruke og tung - indikerer god kvalitet.
Kim F. Verifisert kjøper 27th Aug 2020
Som nybegynner til dette kan jeg ikke sammenligne med noe annet, men det virker absolutt veldig godt laget og robust og var enkelt å installere og justere. Min største bekymring var om magnetventilen ville være støyende, men den er helt stille. Som nybegynner til dette kan jeg ikke sammenligne med noe annet, men det virker absolutt veldig godt laget og robust og var enkelt å installere og justere. Min største bekymring var om magnetventilen ville være støyende, men den er helt stille.
Graham G. Verifisert kjøper 15th Aug 2020
Jeg ble tipset av CO2 Supermarket om at denne reguleringsmodellen snart skulle komme på markedet, så jeg holdt på et par uker slik at jeg kunne kjøpe den, og jeg er veldig fornøyd med at jeg gjorde det. Byggekvaliteten er utrolig. Den er veldig solid, og trykk- og strømningskontrollene er jevn og presis og reagerer godt og forutsigbart på små forandringer. Les mer... Jeg ble tipset av CO2 Supermarket om at denne reguleringsmodellen snart skulle komme på markedet, så jeg holdt på et par uker slik at jeg kunne kjøpe den, og jeg er veldig fornøyd med at jeg gjorde det. Byggekvaliteten er utrolig. Den er veldig solid, og trykk- og strømningskontrollene er jevn og presis og reagerer godt og forutsigbart på små forandringer. Jeg kan også trøste meg med at dobbeltrinnsmekanismen vil beskytte mot slutten av tankdumpen. Jeg kan anbefale denne regulatoren på det sterkeste; det er flott for førstegangsfagere eller erfarne havbruk.
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Se produkt

Someone added a product to their cart

Se produkt