Global levering
Vi sender globalt
Topprangerte Service
Utmerket kundeanmeldelser
Gratis retur
100% tilfredshet garantert
Livstidsstøtte
Med utvidede garantier
Global levering
Vi sender globalt
Samme dagssending
Ukedagens bestillinger satt før kl
Livstidsstøtte
Med utvidede garantier
Hjem > CO2-regulatorer > Dual Stage > Ultimate Dual Stage CO2 Regulator Med 12v Dc Magnetventil Og Pisco Valve

Ultimate Dual Stage CO2 Regulator Med 12v DC Magnetventil Og Pisco Valve

2 092,99 kr Beklager, tomt på lager

Systemtilpasning

 
 

Nøkkelord

 • Design og produksjon av høyeste kvalitet.
 • Dobbelttrinnsmekanisme sikrer konstant utgangstrykk gjennom hele sylinderens levetid.
 • Justerbart utgangstrykk 0-8 bar for å imøtekomme behovene til ethvert akvarium (20L - 3000L).
 • Høy ytelse integrert 12V DC magnetventil - sikkert, lavt strømforbruk, kjølig temperatur og garantert ingen støy. Strømtransformator inkludert.
 • Pisco nålventil med høy presisjon for ultimate doseringskontroll.
 • Dobbelttrykksmålere viser inngangstrykk og arbeidstrykk.
 • Magnetventil gjør at CO2 kan slås av / på på bestemte tidspunkter.
 • Bransjestandard mutter, kompatibel med DIN 477 / BS 341 nr. 8 / JIS m22-14 / W21.8-14 /.860 "x 1/14 (dekker Storbritannia, Europa og Asia).
 • Fungerer med hvilken som helst CO2-diffusor.
 • Valg av plugg og spenning.

Beskrivelse

Utrolig funksjon, design og produksjon - Ultimate Dual Stage CO2 Regulator med 12V DC magnetventil og Pisco ventil gir høyest mulig ytelse.

Dobbelttrinnsmekanismen sørger for at utgangstrykket ikke øker, selv om inngangstrykket øker eller synker, som kan skje i løpet av levetiden til CO2-sylinderen. Dette gir deg trygghet om at presset og flyten alltid vil forbli på det nivået du har satt det til.

Det justerbare utgangstrykket sikrer at regulatoren kan oppfylle behovene til ethvert akvarium, enten det er et lite nanoakvarium på bare 20L eller et akvarium på 3000L som krever flere diffusorer, denne regulatoren kan levere trykket som trengs.

Regulatoren har en avansert avansert 12V DC magnetventil montert som standard. Det garanterer sikker drift, lavt strømforbruk, kjølig driftstemperatur og eliminerer muligheten for summende lyd. Tilsetningen av magnetventilen gjør det mulig å koble regulatoren til en timerplugg eller pH-regulator slik at doseringen av CO2 kan kontrolleres. Dette gjør det mulig å slå av CO2-strømmen når akvarielampene ikke er på og plantene ikke fotosynteser og ikke drar nytte av tilsetningen av CO2.

En Pisco-ventil med høy presisjon er montert som standard, noe som gir en meget høy grad av nøyaktighet for CO2-dosering. Dosering kan oppnås så lavt som 1 boble / 10 sekunder, til en konstant strøm av CO2, slik at den kan fungere for små nanoakvarier på 20L til store akvarier på flere tusen liter.

Bruksanvisning

 • Stram regulatoren til CO2-sylinderen din med en nøkkel eller en skiftenøkkel. Ikke bruk hendene til å stramme, det vil ikke skape tilstrekkelig tetning og sannsynligvis lekke.
 • Sett utgangstrykket til minimum ved å vri trykkjusteringsknappen helt mot klokken.
 • Lukk nålventilen ved å vri helt med klokken.
 • Plugg magnetventilen i en stikkontakt og slå på den.
 • Åpne strømmen av gass fra CO2-sylinderen.
 • Sylinderens presurmåler vil nå indikere trykket på sylinderen. Drei trykkregulatoren med klokken til den leser 40PSI, som er et godt utgangspunkt for en enkelt diffusjonsinstallasjon.
 • Når boblebenken er festet, vri nålventilen mot klokken for å oppnå ønsket boblehastighet. 1 boble / sekund er egnet for et 150L akvarium - juster doseringen din i samsvar med dette, dvs. 2 boble / sekund for 300L akvarium.
 • Klikk her for å lese den komplette installasjonsveiledningen for dobbeltrinnsregulator
 

Kunde anmeldelser

Gjennomsnittlig rangering

Individuelle omtaler

Debbie B. Verifisert kjøper 16th Sep 2019
En nybegynner til CO2-systemer, men veldig fornøyd med dette enkle å bruke og sette sammen et sett En nybegynner til CO2-systemer, men veldig fornøyd med dette enkle å bruke og sette sammen et sett
Philip M. Verifisert kjøper 13th Jun 2019
Kom som en del av co2 systemet jeg kjøpte fra co2 supermarked. Selv om dette er min første regulator / system og ikke har noe å sammenligne med, er alt jeg kan si at jeg er veldig fornøyd med det, det var lett å få oppsett og det har fungert feilfritt. Jeg liker også freden i dual-trinns mekanisme gir vite at jeg ikke vil ha noen problemer med slutten av tankdumpen. Kom som en del av co2 systemet jeg kjøpte fra co2 supermarked. Selv om dette er min første regulator / system og ikke har noe å sammenligne med, er alt jeg kan si at jeg er veldig fornøyd med det, det var lett å få oppsett og det har fungert feilfritt. Jeg liker også freden i dual-trinns mekanisme gir vite at jeg ikke vil ha noen problemer med slutten av tankdumpen.
Conrad W. Verifisert kjøper 26th May 2019
Strålende produkt - fungerer nøyaktig etter behov og setter seg enkelt uten oppstyr. Mitt forrige oppsett er nå på en plantet nanotank, og dette har blitt installert på en 6kg sylinder som fôr mitt samfunnsakvarium. Strålende produkt - fungerer nøyaktig etter behov og setter seg enkelt uten oppstyr. Mitt forrige oppsett er nå på en plantet nanotank, og dette har blitt installert på en 6kg sylinder som fôr mitt samfunnsakvarium.
Len W. Verifisert kjøper 21st May 2019
Dette er et veldig bra stykke kit verdt prisen betalt. Dette er et veldig bra stykke kit verdt prisen betalt.
Chris J. Verifisert kjøper 24th Apr 2019
Jeg mottok dette som en del av Ultimate CO2 System. Regulatoren er laget til en meget høy standard og veldig lett å endre trykk og strøm for å oppnå ønsket dosehastighet. Dobbeltsporsjonsaspektet gir meg trygghet om at jeg ikke vil få slutt på tankdumpen (EOTD). Jeg mottok dette som en del av Ultimate CO2 System. Regulatoren er laget til en meget høy standard og veldig lett å endre trykk og strøm for å oppnå ønsket dosehastighet. Dobbeltsporsjonsaspektet gir meg trygghet om at jeg ikke vil få slutt på tankdumpen (EOTD).
Charlie T. Verifisert kjøper 27th Mar 2019
Dette er virkelig et flott sett med kit, god kvalitet, lett å passe Dette er virkelig et flott sett med kit, god kvalitet, lett å passe
Enda V. Verifisert kjøper 18th Mar 2019
Fantastisk regulator, veldig nøyaktig og enkel å bruke. Fantastisk regulator, veldig nøyaktig og enkel å bruke.
Sarah J. Verifisert kjøper 22nd Nov 2018
Dette er min andre regulator første gang jeg fikk en veldig billig import og brukt soooo Mye co2! En venn sa co2 supermarked levert god kvalitet utstyr og de var ikke galt. Denne regulatoren er solid, ventilen på forsiden bidrar til å sikre at det ikke er noen lekkasjer! Pisco ventilen er fantastisk. Det er en liten kontroll, slik at du kan sørge for at du har riktig mengde co2 som går inn i tanken Les mer... Dette er min andre regulator første gang jeg fikk en veldig billig import og brukt soooo Mye co2! En venn sa co2 supermarked levert god kvalitet utstyr og de var ikke galt. Denne regulatoren er solid, ventilen på forsiden bidrar til å sikre at det ikke er noen lekkasjer! Pisco ventilen er fantastisk. Det er en liten kontroll, slik at du kan sørge for at du har riktig mengde co2 som går inn i tanken din. Solenoid virker en drøm, og med en timer trenger jeg ikke å bekymre meg om det i det hele tatt! Co2 supermarked svare på mine spørsmål på kort tid, og pakken kom veldig fort!
Gareth W. Verifisert kjøper 17th Oct 2018
Kjøpt som et komplett sett. Enkel å installere og feilfri drift de siste to årene. Nåleventilen er enkel å regulere CO2-forsyning. Kjøpt som et komplett sett. Enkel å installere og feilfri drift de siste to årene. Nåleventilen er enkel å regulere CO2-forsyning.
Simon W. Verifisert kjøper 23rd Sep 2018
Jeg kjøpte på anbefaling fra en venn som nylig kjøpte denne samme regulatoren, og jeg har vært like imponert som han var. Utmerket byggekvalitet, flotte funksjoner med dobbelttrinnsfunksjon, justerbart trykk, presisjonsventil og 12V solenoid, og til en svært rimelig pris. Jeg kjøpte på anbefaling fra en venn som nylig kjøpte denne samme regulatoren, og jeg har vært like imponert som han var. Utmerket byggekvalitet, flotte funksjoner med dobbelttrinnsfunksjon, justerbart trykk, presisjonsventil og 12V solenoid, og til en svært rimelig pris.
Se flere omtaler  Loading
Sylindertilkobling
klikk på bildet for å vise hele skjermen

Fotogalleri

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Se produkt

Someone added a product to their cart

Se produkt