Global levering
Vi sender globalt
Topprangerte Service
Utmerket kundeanmeldelser
Gratis retur
100% tilfredshet garantert
Livstidsstøtte
Med utvidede garantier
Global levering
Vi sender globalt
Samme dagssending
Ukedagens bestillinger satt før kl
Livstidsstøtte
Med utvidede garantier
Hjem > CO2-overvåking > PH-kontroller > Weipro Ph Co2-kontroller For Plantede Akvarier

WEIPRO PH CO2-kontroller For Plantede Akvarier

1 980,49 kr

Systemtilpasning

Oppdateringskurv
 

Nøkkelord

 • Inkluderer kontrollenhet, pH-elektrode, kalibreringsløsning og elektrodesugeklemmer.
 • Konstant overvåking av pH i akvariet.
 • Automatisk kontroll av CO2-doseringen.
 • Fjerner gjetningen ut fra den tid CO2-en din skal være på.
 • Eliminerer muligheten for overdosering av akvariet ditt med CO2.
 • Passer for 230v-240v AC.
 • Nøyaktighet: +/- 0.01pH
 

Beskrivelse

Ved hjelp av pH-kontrollen kan du sette din CO2-distribusjon på auto-pilot, og bare dosere CO2 i akvariet ditt når det er nødvendig.

pH-kontrolleren sjekker konstant pH i akvarievannet ditt, slik at når pH øker, slår den på pluggen, som magnetventilen din er koblet til. Det slår på strømmen av CO2 som senker pH i vannet. Når pH når målet ditt, slår den av magnetventilen.

En pH-kontroller vil også sørge for at du ikke "overdoserer" akvariet ditt med CO2, enten ved å bruke en timerplugg for å sette den på for en stund eller for "end of tank dump". Det betyr også at du bare doserer CO2 når det er behov for det, og bruker derfor mindre CO2 enn du ellers kan gjøre. En pH-kontroller vil derfor til slutt betale for seg selv i lagrede CO2-påfyll.

Pakkeinnhold • pH-kontrollenhet

 • pH 7,0 Bufferoppløsning

 • elektrode

Bruksanvisning

 • Koble pH-elektroden til pH-terminalen.
 • Koble CO2 magnetventilen (ikke inkludert) til kontrollpluggen.
 • Koble til vekselstrømmen (230V ~ 50 / 60Hz).
 • Skyv bryteren til 'SET'.
 • Bruk den medfølgende plast skrutrekkeren og juster "SET" -knappen til den leser pH-verdien du vil at akvariet skal opprettholde. De fleste tropiske planter med ferskvann liker en pH på 6,5 - 6,8.
 • Skyv bryteren til 'PH'.
 • Hell pH 7-bufferløsningen i elektrodebeholderen slik at den er halvfull.
 • Sett pH-elektroden inn i bufferen.
 • Juster "CAL / PH7" -bryteren med plastskrutrekkeren til displayet viser "7.00". Enheten er nå kalibrert.
 • Sett pH-elektroden i akvarievannet, og sørg for at hetten på elektroden er over vannstanden.
 • Kontrolleren slår på CO2 når pH klatrer ~ 0,1 over ønsket pH. Det vil forbli slått på til pH synker ~ 0,1 under ønsket pH.
 • Det kan være lurt å sjekke pH7-kalibreringen hvert par måneder for å sikre nøyaktig drift.
 • Klikk her for å lese den komplette konfigurasjonsveiledningen til WEIPRO pH Controller
 

Kunde anmeldelser

Gjennomsnittlig rangering

Individuelle omtaler

David P. Verifisert kjøper 2nd May 2024
Et anstendig produkt og gjør jobben det er ment å gjøre, og fungerer bedre enn beskrivelsen beskriver da det slår seg på når PH er 0,05 over fra det som er satt. For eksempel; min er satt til 6,8, og den slår seg på ved 6,85, og slår seg av på 6,7, noe som effektivt holder CO2-nivåene stabile. Grunnen til at jeg har slått av Les mer... Et anstendig produkt og gjør jobben det er ment å gjøre, og fungerer bedre enn beskrivelsen beskriver da det slår seg på når PH er 0,05 over fra det som er satt. For eksempel; min er satt til 6,8, og den slår seg på ved 6,85, og slår seg av på 6,7, noe som effektivt holder CO2-nivåene stabile. Grunnen til at jeg har slått av en stjerne er fordi skivene er veldig veldig følsomme. Jeg snakker om å justere urskivene med en halv millimeter og den klatrer 2-3 hele (ikke desimaltall) følsomme tall. Gjør det veldig vanskelig å få det satt opp riktig. Når den først er satt opp, gjør den en fantastisk jobb. Jeg kan virkelig ikke utsette det
Paul F. Verifisert kjøper 21st Mar 2024
Jeg kjøpte denne slik at jeg kunne være veldig nøyaktig med pH-verdien min, men den har også den ekstra fordelen av å gi en feilsikker mot utilsiktet overdosering av CO2, og også hvis du øker CO2-doseringsraten litt, betyr det at det i løpet av dagen er perioder hvor mål-pH er nådd og det er ingen CO2-bobler som flyter rundt i tanken, Les mer... Jeg kjøpte denne slik at jeg kunne være veldig nøyaktig med pH-verdien min, men den har også den ekstra fordelen av å gi en feilsikker mot utilsiktet overdosering av CO2, og også hvis du øker CO2-doseringsraten litt, betyr det at det i løpet av dagen er perioder hvor mål-pH er nådd og det er ingen CO2-bobler som flyter rundt i tanken, så vannet ser veldig fint og klart ut.
Alex W. Verifisert kjøper 29th Feb 2024
Enkel å bruke og gjør jobben pent Enkel å bruke og gjør jobben pent
Malcolm A. Verifisert kjøper 3rd Jan 2024
Dette er min første Ph-kontroller, så jeg var litt urolig at det ville være litt komplisert, men det er faktisk veldig enkelt å bruke og har fungert perfekt siden jeg installerte den for en måned eller så siden Dette er min første Ph-kontroller, så jeg var litt urolig at det ville være litt komplisert, men det er faktisk veldig enkelt å bruke og har fungert perfekt siden jeg installerte den for en måned eller så siden
Simon B. Verifisert kjøper 8th Dec 2023
God kontroller veldig nøyaktig. Her er et tips, det er lurt å koble kontrolleren til en timerplugg/smartplugg slik at du sørger for at det ikke doseres CO2 når lysene er av God kontroller veldig nøyaktig. Her er et tips, det er lurt å koble kontrolleren til en timerplugg/smartplugg slik at du sørger for at det ikke doseres CO2 når lysene er av
Dan F. Verifisert kjøper 15th Nov 2023
Rask levering og hadde den oppe og går på kort tid! Rask levering og hadde den oppe og går på kort tid!
Andrew D. Verifisert kjøper 24th Oct 2023
Gir deg en nøyaktig måte å kontrollere CO2-nivåer på og fungerer også som en feilsikker mot overdosering av CO2 Gir deg en nøyaktig måte å kontrollere CO2-nivåer på og fungerer også som en feilsikker mot overdosering av CO2
John C. Verifisert kjøper 28th Sep 2023
Rask levering og fungerer veldig bra Rask levering og fungerer veldig bra
Alex D. Verifisert kjøper 7th Sep 2023
Rask levering og enkel å bruke. Rask levering og enkel å bruke.
Karen H. Verifisert kjøper 4th Sep 2023
Søppel, ikke egnet til formålet. Ekstremt vanskelig å sette mål pH og pH svinger for mye mellom på og av, og skaper en HUUUUGGGEE CO2-svingning på 0,2 mellom på og av. Fluktuerende CO2 er en av de største årsakene til ulike alger og problemer i CO2-supplerte plantede tanker. Tilsynelatende er dette helt normalt ifølge CO2 supermarked Les mer... Søppel, ikke egnet til formålet. Ekstremt vanskelig å sette mål pH og pH svinger for mye mellom på og av, og skaper en HUUUUGGGEE CO2-svingning på 0,2 mellom på og av. Fluktuerende CO2 er en av de største årsakene til ulike alger og problemer i CO2-supplerte plantede tanker. Tilsynelatende er dette helt normalt ifølge CO2 supermarked :/ Jeg ville unngå dette produktet hvis du ønsker nøyaktig CO2-kontroll.


Small logo for CO2 Supermarket
Svar fra CO2 Supermarket
Vi beklager å lese anmeldelsen din, Karen, men det du har sagt er feil, og vi ønsker å oppklare for andre som leser dette. Tanken med kontrolleren er at du setter en mål-pH, for eksempel 6,8, og kontrolleren vil aktivere pluggen (for CO2-solenoiden) når pH-en stiger litt over målet, f.eks. 6,9 og vil forbli slått på til pH synker litt under målet, f.eks. 6.7. Kontrolleren holder faktisk et område på 6,7 - 6,9, men mesteparten av tiden vil pH-en være nær målet på 6,8. Dette gjøres slik at kontrolleren/CO2 er på i en solid varighet og ikke hele tiden slås på og av for å opprettholde nøyaktig 6,8, ellers vil den være på ett minutt, den neste vil den være av, og så videre, som er ikke ønskelig. Så å opprettholde en rekkevidde som dette er en bevisst og bevisst designfunksjon, ikke et negativt aspekt ved kontrolleren, og du har kanskje ikke forstått grunnen til at den gjør dette. I tillegg er det å opprettholde dette pH-området på 0,2 en minimal mengde og å si at dette er et "HUUUUGGGEE" pH-område som vil forårsake algeproblemer, er rett og slett feil og svært misvisende.

Se flere omtaler  Loading

Photo Viewer

WEIRPO pH-kontroller for plantede akvarier
klikk på bildet for å vise hele skjermen

Fotogalleri

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Se produkt

Someone added a product to their cart

Se produkt