Global levering
Vi sender globalt
Topprangerte Service
Utmerket kundeanmeldelser
Gratis retur
100% tilfredshet garantert
Livstidsstøtte
Med utvidede garantier
Global levering
Vi sender globalt
Samme dagssending
Ukedagens bestillinger satt før kl
Livstidsstøtte
Med utvidede garantier
Hjem > CO2-diffusorer > Bazooka Atomizer CO2-diffusorer > Bazooka Atomizer Co2-diffusor - 80mm For Akvarier Opp Til 500l

80mm Bazooka Atomizer CO2-diffuser For Akvarier Opp Til 500L

417,99 kr
Bazooka Atomizer CO2-diffusor - 80mm for akvarier opp til 500L
 
 

Nøkkelord

 • Meget effektiv CO2 diffusor.
 • Produserer en tåke av utrolig små bobler.
 • Enkel å installere.
 • Denne 80mm varianten anbefales for akvarier opp til 500L.
 • Krever 3 bar / 40 PSI-trykk for å fungere (levert av alle CO2 Supermarket regulatorer).

Beskrivelse

Boblene produsert av en Bazooka Atomizer Diffuser er utrolig små (dermed ordet "atom" i produktnavnet) og virker nesten som en røyk eller tåke når de forlater diffusoren. Disse utrolig fine boblene har et mye økt overflateareal sammenlignet med en stor boble, og er derfor lettere diffusert i akvariet.

Ved å bruke en diffusor av høy kvalitet, som for eksempel bazooka forstøveren, vil du oppdage at du kan senke CO2-doseringen (bobeltall) fordi et høyere nivå av CO2-diffusjon oppnås. Dette vil redusere driftskostnadene fordi CO2-sylinderen din varer lenger.

Videre, hvis du plasserer diffusoren under utløpet fra filteret, vil de små boblene bli fanget i strømmen og forbli i suspensjon lenger, og dermed gi mer tid til at CO2-boblene diffunderer i akvariet.

Bruksanvisning

 • Skru ut komprimeringshalsen og rørføringen gjennom.
 • Skyv rør på innløpet av bazooka diffusoren.
 • Bruk manuell kraft (ingen verktøy), stram kompresjonskragen over røret.
 • Trykk diffusoren på akvariet glasset med sugekoppene.
 • Tips: Plasser like over substratet under filterutløpet. Dette vil sikre at boblene kommer inn i vannstrømmen fra filteret og holder CO2 i suspensjon i lengre tid, og øker CO2-diffusjonsnivået.
 • Tips: Hvis du bruker polyuretanrør, varm spissen av røret i ferskt kokt vann for å myke det når det festes til diffusoren. Dette vil fjerne muligheten for utilsiktet skade.
 

Kunde anmeldelser

Gjennomsnittlig rangering

Individuelle omtaler

Joakim A. Verifisert kjøper 14th Oct 2019
Tilbyr små fine bobler som sprer seg i akvariet. Trenger du en streamer hvis du kjører større akvarium. Tilbyr små fine bobler som sprer seg i akvariet. Trenger du en streamer hvis du kjører større akvarium.
Saša S. Verifisert kjøper 22nd Jul 2019
Helt fornøyd med dette produktet Helt fornøyd med dette produktet
Philip M. Verifisert kjøper 13th Jun 2019
Utmerket diffuser. Utrolig små bobler. Utmerket diffuser. Utrolig små bobler.
Will T. Verifisert kjøper 26th Apr 2019
Produktene kom dagen etter. Innpakning i stor grad minimalisert plast og best alle de jobbet perfekt. Produktene kom dagen etter. Innpakning i stor grad minimalisert plast og best alle de jobbet perfekt.
Chris J. Verifisert kjøper 24th Apr 2019
Mottatt som en del av mitt Ultimate CO2 System. Det er en veldig god diffuser og boblene er så små jeg kan knapt se dem. Jeg kan ikke se noen gass som når overflaten, noe som tyder på at det ikke er spild av CO2. Veldig fornøyd med det. Mottatt som en del av mitt Ultimate CO2 System. Det er en veldig god diffuser og boblene er så små jeg kan knapt se dem. Jeg kan ikke se noen gass som når overflaten, noe som tyder på at det ikke er spild av CO2. Veldig fornøyd med det.
Stefan F. Verifisert kjøper 16th Mar 2019
Før jeg kjøpte denne forstøveren snakket witth Customer Servise for å være sikker på at det vil være inaf og spør om det vil fungere bra for min 500l tank. De sa ja.Så jeg kjøpte den! Det var i en pakke i 2 uker før jeg fikk den nye 500l tank! Jeg brukte bare i 3 dager, og som jeg kan si er det ikke så bra hvordan de snakker om. Små bobler kommer bare ut når du kjører 3-4 bobler p / Les mer... Før jeg kjøpte denne forstøveren snakket witth Customer Servise for å være sikker på at det vil være inaf og spør om det vil fungere bra for min 500l tank. De sa ja.Så jeg kjøpte den! Det var i en pakke i 2 uker før jeg fikk den nye 500l tank! Jeg brukte bare i 3 dager, og som jeg kan si er det ikke så bra hvordan de snakker om. Små bobler kommer bare ut når du kjører 3-4 bobler p / s. Men for 500l tank 3-4 bobler er det ikke inaf. Hvis du legger mer så begynner forstøveren å lage store bobler og masse avfall! Jeg er absolutt ulykkelig. Jeg sliter med 30 kroner og jeg må bruke flere penger til å kjøpe reaktor. Ingen refung eller delvis av tilbakebetaling var ikke tilbud. Bare si det ble brukt. Hvis jeg vet at jeg ikke kommer til å kjøpe den! Jeg stoler på hva kundeservice fortalte meg! Min feil! Min pris! Men likevel! Veldig skuffet! Som deg som en profesjonell, bør du ikke si det for 500l tank. Det kan være maks for 250l, men jeg vil ikke anbefale for heavilly plantetank når du trenge


Small logo for CO2 Supermarket
Svar fra CO2 Supermarket
Vi beklager å høre at du er ulykkelig, men 4 bobler / sekund er tilstrekkelig for en 500L tank (4 bobler / sekund er faktisk mer på 600L akvariumstørrelsen). Fra lyden av det, prøver du å bruke den utover den anbefalte grensen på 500L eller 4 bobler / sekund, og derfor har du problemer, ikke fordi produktet er feil eller ikke leverer på beskrivelsen.

Helle R. Verifisert kjøper 29th Jan 2019
Sugekopper kan være en smerte i rumpen, og man må trykke dem virkelig bra. Sugekopper kan være en smerte i rumpen, og man må trykke dem virkelig bra.
Phil F. Verifisert kjøper 9th Jan 2019
Dette er den eneste diffusoren jeg har brukt, så jeg har ingenting å sammenligne med, men jeg kan bekrefte at boblene er utrolig små, og det er lett å kaste det i hjørnet av tanken, slik at det ikke er synlig. Dette er den eneste diffusoren jeg har brukt, så jeg har ingenting å sammenligne med, men jeg kan bekrefte at boblene er utrolig små, og det er lett å kaste det i hjørnet av tanken, slik at det ikke er synlig.
Emanuela T. Verifisert kjøper 13th Dec 2018
Super produkt det gjør små baller Super produkt det gjør små baller
Martin S. Verifisert kjøper 29th Aug 2018
Super god deffusor som skaper så små og harmoniske bobler, ingen bobler som flyter raskt opp til overflaten uten de som når overflaten, kan forbli på overflaten til de blir blandet i vannet. Ha det i en 240l vogn. Super god deffusor som skaper så små og harmoniske bobler, ingen bobler som flyter raskt opp til overflaten uten de som når overflaten, kan forbli på overflaten til de blir blandet i vannet. Ha det i en 240l vogn.
Se flere omtaler  Loading

Photo Viewer

Bilde av 80mm Bazooka forstøvningsdiffusor for plantetanker
klikk på bildet for å vise hele skjermen

Fotogalleri

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Se produkt

Someone added a product to their cart

Se produkt