Global levering
Vi sender globalt
Topprangerte Service
Utmerket kundeanmeldelser
Gratis retur
100% tilfredshet garantert
Livstidsstøtte
Med utvidede garantier
Global levering
Vi sender globalt
Samme dagssending
Ukedagens bestillinger satt før kl
Livstidsstøtte
Med utvidede garantier
Hjem > CO2-diffusorer > Bazooka Atomizer CO2-diffusorer > Bazooka Atomizer Co2-diffusor - 60mm For Akvarier Opp Til 200l

60mm Bazooka Atomizer CO2-diffuser For Akvarier Opp Til 200L

333,49 kr
Bazooka Atomizer CO2-diffusor - 60mm for akvarier opp til 200L
 
 

Nøkkelord

 • Meget effektiv CO2 diffusor.
 • Produserer en tåke av utrolig små bobler.
 • Enkel å installere.
 • Denne 60mm varianten anbefales for akvarier opptil 200L.
 • Krever 3 bar / 40 PSI-trykk for å fungere (levert av alle CO2 Supermarket regulatorer).

Beskrivelse

Boblene produsert av en Bazooka Atomizer Diffuser er utrolig små (dermed ordet "atom" i produktnavnet) og virker nesten som en røyk eller tåke når de forlater diffusoren. Disse utrolig fine boblene har et mye økt overflateareal sammenlignet med en stor boble, og er derfor lettere diffusert i akvariet.

Ved å bruke en diffusor av høy kvalitet, som for eksempel bazooka forstøveren, vil du oppdage at du kan senke CO2-doseringen (bobeltall) fordi et høyere nivå av CO2-diffusjon oppnås. Dette vil redusere driftskostnadene fordi CO2-sylinderen din varer lenger.

Videre, hvis du plasserer diffusoren under utløpet fra filteret, vil de små boblene bli fanget i strømmen og forbli i suspensjon lenger, og dermed gi mer tid til at CO2-boblene diffunderer i akvariet.

Bruksanvisning

 • Skru ut komprimeringshalsen og rørføringen gjennom.
 • Skyv rør på innløpet av bazooka diffusoren.
 • Bruk manuell kraft (ingen verktøy), stram kompresjonskragen over røret.
 • Trykk diffusoren på akvariet glasset med sugekoppene.
 • Tips: Plasser like over substratet under filterutløpet. Dette vil sikre at boblene kommer inn i vannstrømmen fra filteret og holder CO2 i suspensjon i lengre tid, og øker CO2-diffusjonsnivået.
 • Tips: Hvis du bruker polyuretanrør, varm spissen av røret i ferskt kokt vann for å myke det når det festes til diffusoren. Dette vil fjerne muligheten for utilsiktet skade.
 

Kunde anmeldelser

Gjennomsnittlig rangering

Individuelle omtaler

Thomas S. Verifisert kjøper 31st Mar 2019
Fungerer bra! Jeg vil kjøpe det igjen Fungerer bra! Jeg vil kjøpe det igjen
Frank K. Verifisert kjøper 18th Feb 2019
Fungerer bra og produserer en fin tåke av bobler når innspill trykket settes til 35 psi Fungerer bra og produserer en fin tåke av bobler når innspill trykket settes til 35 psi
Derek C. Verifisert kjøper 31st Oct 2018
Kanskje ikke så attraktiv som noen, men egentlig diffusorer mikroskopiske bobler. Kanskje ikke så attraktiv som noen, men egentlig diffusorer mikroskopiske bobler.
Stylianos K. Verifisert kjøper 6th Oct 2018
Utmerket produkt, uten problemer Utmerket produkt, uten problemer
Alan G. Verifisert kjøper 18th Sep 2018
Virkelig god diffusor og skaper svært små bobler for utmerket diffusjon. Virkelig god diffusor og skaper svært små bobler for utmerket diffusjon.
Sanjin M. Verifisert kjøper 23rd Jul 2018
Fantastisk forstøver. Veldig små bobler. Mine planter nyter det, som vi er som jeg. Fantastisk forstøver. Veldig små bobler. Mine planter nyter det, som vi er som jeg.
Robin W. Verifisert kjøper 10th Jun 2018
Tillater en jobb, men suger bare å stikke til horisontalplan for å få bobler lenge lengden av det går opp Tillater en jobb, men suger bare å stikke til horisontalplan for å få bobler lenge lengden av det går opp
Charles G. Verifisert kjøper 3rd Feb 2018
Oppsettvideoene er svært nyttige Oppsettvideoene er svært nyttige
Steve C. Verifisert kjøper 1st Jan 2018
Unngå som pesten....... første mislyktes etter 3 uker (ingen bobler med mindre trykk var maxed ut) og etter mange e-postmeldinger !! en erstatning ble sendt nå ytterligere 4 uker på den andre har mislyktes, lekker fra seglet på keramikkrøret, så mye jeg kan høre boblene fra et annet rom! Ville ikke stoppe meg å kjøpe fra CO2-supermarked, men jeg vil ikke bruke Bazooka igjen........ Unngå som pesten....... første mislyktes etter 3 uker (ingen bobler med mindre trykk var maxed ut) og etter mange e-postmeldinger !! en erstatning ble sendt nå ytterligere 4 uker på den andre har mislyktes, lekker fra seglet på keramikkrøret, så mye jeg kan høre boblene fra et annet rom! Ville ikke stoppe meg å kjøpe fra CO2-supermarked, men jeg vil ikke bruke Bazooka igjen........
Peter C. Verifisert kjøper 18th Oct 2017
Fungerer bra for å skape en kontinuerlig strøm med fine bobler. Lett skjult i tanken. Fungerer bra for å skape en kontinuerlig strøm med fine bobler. Lett skjult i tanken.
Se flere omtaler  Loading

Photo Viewer

Bilde av 60mm Bazooka Atomizer for plantet akvarier
klikk på bildet for å vise hele skjermen

Fotogalleri

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Se produkt

Someone added a product to their cart

Se produkt